Dnes je piatok 27. júna 2025, meniny má Ladislav, Ladislava a zajtra Beáta
MČR Offroad trial Sedlčany - 1. závod sezóny
Autor |
Správa |
jenki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 16.03.2009, 1:26 Príspevky: 2389 Bydlisko: Zvolen
|
Dám takú naivnú otázku:
Nájde sa niekto, kto prejde úplne celú trať? Teda, že prejde úplne všetky prekážky ako dôkaz, že sa to dá zvládnuť...
_________________ Jenki
Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané
|
Pon, 21.03.2011, 17:05 |
|
 |
Tonda Kofola
Frajer
Registrovaný: Str, 22.11.2006, 23:03 Príspevky: 230 Bydlisko: Krnov
|
jenki píše: Dám takú naivnú otázku: Nájde sa niekto, kto prejde úplne celú trať? Teda, že prejde úplne všetky prekážky ako dôkaz, že sa to dá zvládnuť...
Jo, většinou z pátka na sobotu to někteří zvládnou po čtyřech. 
|
Uto, 22.03.2011, 7:36 |
|
 |
robo kop
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 12.11.2006, 9:47 Príspevky: 322 Bydlisko: Zborov nad Bystricou
|
jenki píše: Dám takú naivnú otázku: Nájde sa niekto, kto prejde úplne celú trať? Teda, že prejde úplne všetky prekážky ako dôkaz, že sa to dá zvládnuť...
tak to si pis ja som mal trialy aj za 5bodov aj za 0 bodov a su aj lepsitakmer kazda branka sa da ist.
_________________ monteropat,GR Y61,unimog,grizzli,kodiak,Ventura,F8,a k tomu vsetci necenzurovany a nekonfliktny offrovdaci s celeho sveta,www.offroadland.sk
|
Uto, 22.03.2011, 7:48 |
|
 |
Zuzuu
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 19.05.2010, 14:15 Príspevky: 318 Bydlisko: Bratislava
|

Čo sa týka triedy S, tak náš Eljot - teda Suzuki LJ 80 mal tiež čisté teda nulové sekcie / bez trestných bodov/ kuk na link čo dám a čo sa týka prejdenia celej trate tak tie väčšinou tiež vždy prejde celé asi tak za sezónu 3 x myslím´nedokončil, ale nie vinou jazdeckej chyby, alebo jazdeckého zlyhania ale vinou techniky / niečo sa odpálilo na aute/
Ako dôkaz dávam videá zo sekcií, ktoré boli za 0 teda ako sa slangovo trialovo povie čisté.
http://www.youtube.com/watch?v=sQPHdyvXP7w
http://www.youtube.com/watch?v=I_5z2F97KYI
a toto posledné je jeden krásny výjazd ako ho krásne hladko Suzuki vyšlo / no ono to tak nevyzerá možno na videu, ale tu mal skoro každý problém v S-kách vyjsť/ no ono LJ-čko a jeho super šofér sú skutočne skvelí párik a skvelí závodníci, na to že to bol prvý trialový rok  :):):)
http://www.youtube.com/watch?v=XCR13IIKyz0
A preto mi neostáva iné len povedať že: SILVER POWER FOREVER!!!!!
|
Uto, 22.03.2011, 13:40 |
|
 |
Zuzuu
Ťažký Profík
|
robo kop píše: jenki píše: Dám takú naivnú otázku: Nájde sa niekto, kto prejde úplne celú trať? Teda, že prejde úplne všetky prekážky ako dôkaz, že sa to dá zvládnuť... tak to si pis ja som mal trialy aj za 5bodov aj za 0 bodov a su aj lepsitakmer kazda branka sa da ist.
Pravda, pravdúca Robko fičí trialom jak veľký King  a tu je dôkaz z MČR v offroad triale z tohto roka o tom, že zajazdí aj za 5 a aj za 0 a môžem miestoprísažne prehlásiť, že na MSR v offroad triale je tých núl a pätiek oooveľa viacej a odteraz už bude všade, v každej sekcii. Alebo sa mýlim Boby boy? Či?

|
Uto, 22.03.2011, 15:57 |
|
 |
jenki
OFFROAD Expert
|
Zuzua ja vám verím, aj Robovi, neboj sa
Ale občas ten terén a tie trate vyzerajú, ako by to staval úplný blázon s cieľom prevrátiť auto za každú cenu.
Nebol som si istý, či to nie je tak, že časť bránok zostane nepoškvrnená v každom závode napriek schopnostiam a snahám.
_________________ Jenki
Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané
|
Uto, 22.03.2011, 16:08 |
|
 |
Zuzuu
Ťažký Profík
|

jenki píše: Zuzua ja vám verím, aj Robovi, neboj sa Ale občas ten terén a tie trate vyzerajú, ako by to staval úplný blázon s cieľom prevrátiť auto za každú cenu. Nebol som si istý, či to nie je tak, že časť bránok zostane nepoškvrnená v každom závode napriek schopnostiam a snahám.
No ono v Čechách sú tie trate skutočne niekedy drsňácke, ale aj tie sa dajú. Na Slovensku sa náš Terénny tím - staviteľ tratí/ týmto pozdravujem big bossa Ľuba, Johnyho a spol./ tiež niekedy riadne vyblázni pri stavaní tratí, ale je to také trocha zjazdnejšie. A ono v triale nejde o to za každú cenu zničiť fáro a ako by naši českí priatelia povedali kutálet se a válet, aj keď niekedy to tak vyzerá a poniektorí skutočne aj na doraz idú, myslím nemusím konkretizovať, oni vedia  ale je v absolútnej pohode ak sa zdá, že niektorá bránka je pre daného jedinca neprejazdná, poprípade hrozí to spomínané kutálení  ju kľudne zhodiť, alebo ju jednoducho neprejsť, a vôbec to nie je hanba. Takže kľudne ak zostane nejaká bránka ako píšeš nepoškvrnená / a skutočne nie všetci všetko prejdú košer/ je to úplná pohoda. Ide o zábavu, o stretnutie a krásny šport a nie o násilné ničenie si áut. Je to na každom, kto chce si auto zničí kto nechce nie a len si pekne zajazdí a hlavne zistí kam siahajú jeho sily a sily jeho auta. A hlavne sa tvorí okolo trialu na Slovensku vskutku dobrá partička ľudí si myslím, tak stojí za to prísť, lebo kde iní končia....trialisti začínajú, či? Mýlim sa? 
|
Uto, 22.03.2011, 21:37 |
|
 |
Tonda Kofola
Frajer
Registrovaný: Str, 22.11.2006, 23:03 Príspevky: 230 Bydlisko: Krnov
|
.......tak stojí za to prísť, lebo kde iní končia....trialisti začínajú, či? Mýlim sa?
Zuzuu má naprostou pravdu  ale nejlepší je prísť už v pátek. Pátky jsou nejlepší. Mýlim sa ? 
|
Uto, 22.03.2011, 22:01 |
|
 |
Zuzuu
Ťažký Profík
|
Tonda Kofola píše: .......tak stojí za to prísť, lebo kde iní končia....trialisti začínajú, či? Mýlim sa? Zuzuu má naprostou pravdu  ale nejlepší je prísť už v pátek. Pátky jsou nejlepší. Mýlim sa ? 
veru, veru nemýliš sa niet nad čaro piatkov 
|
Str, 23.03.2011, 11:26 |
|
 |
Herman
Učeň
Registrovaný: Str, 12.05.2010, 7:15 Príspevky: 77 Bydlisko: Zborov nad Bystricou
|
Piatkove sustredenia to je to najlepsie co poznam 
_________________Pajero 3,5V6, www.herman-sro.sk
|
Str, 23.03.2011, 17:47 |
|
 |
zdeno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 20.07.2008, 22:26 Príspevky: 758 Bydlisko: Sliač
|
Nalongáte sa z tej Tondovej kofoly a pak se kutálíte 
_________________ Ex: Nissan Patrol GR Wagon, Ironman Foam Cell "C" + 40 mm podložky, Fedima Sirocco 35x10,5 R16, WARN M8274-50, hi-lift Nissan Patrol GR Y60 SWB v celkom slušnej výbave
|
Štv, 24.03.2011, 0:01 |
|
 |
jenki
OFFROAD Expert
|
Herman píše: Piatkove sustredenia to je to najlepsie co poznam 
Hmm... sústredil si sa na tú uzávierku?  Toto si pozeral?
viewtopic.php?t=12694&postdays=0&postorder=asc&start=0
Treba ti ešte niečo k tomu? Nie že to nestihneš... 
_________________ Jenki
|
Štv, 24.03.2011, 0:33 |
|
 |
Herman
Učeň
Registrovaný: Str, 12.05.2010, 7:15 Príspevky: 77 Bydlisko: Zborov nad Bystricou
|
Ano Jožko sústredil. Kompresor a hadičky sa ukazuju OK. Pravdepodobne je strhana . Len rozoberat sa mi to nechce / lebo to ani neviem / musi to zaviest k Ivanovi do ZA.
Jožko stihnem to aj keby som išiel bez uzávierky. Za týždeň je pretek v Žatci asi pojdem aj tam možno len ako kuchár ale rád by som jazdil.
_________________Pajero 3,5V6, www.herman-sro.sk
|
Štv, 24.03.2011, 8:17 |
|
 |
robo kop
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 12.11.2006, 9:47 Príspevky: 322 Bydlisko: Zborov nad Bystricou
|
tak makaj a nevypisuj a nevysedavaj na kavickach
_________________ monteropat,GR Y61,unimog,grizzli,kodiak,Ventura,F8,a k tomu vsetci necenzurovany a nekonfliktny offrovdaci s celeho sveta,www.offroadland.sk
|
Štv, 24.03.2011, 9:17 |
|
 |
jenki
OFFROAD Expert
|
Herman píše: ... Ano Jožko sústredil. Kompresor a hadičky sa ukazuju OK. Pravdepodobne je strhana . ....
Myslím, že keby bola strhaná, našiel by si zuby z uzávierky v diferáku (ako ja kedysi) pri výmene oleja. Pozri ešte aktuátor (ten membránový dzindzik, do ktorého ide ten tlakový vzduch) môže byť tiež kadejako zadr...ý, v zime zvykol napr. zamrznúť, môže byť zalepený. A tiež skontroluj snímač polohy zadnej uzávierky. Kua, to by v tom bol čert... Keď tá uzávierka vydrží trnavskému Palovi na jeho Jeepe, prečo by nevydržala tebe.
_________________ Jenki
|
Štv, 24.03.2011, 10:07 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|