|  | 
	| Hľadať  • Registrovať • 
		FAQ •
		Anjeli •
		Pravidlá •
		Rapid Link

• Prihlásenie | 
	| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

OFFROAD TRIAL 2011- MČR - Žatec - Bezděkov resumé 

| Autor | Správa |  
			| Chose Učeň 
   | Herman píše: Zuzuu píše: Rally červenú   :):) to je moja obľúbená farba   :):) ale ani francúzku neodmietne    . Manikúru ...........     samozrejme   PS: Jožko ale inak všimni si tých dvoch krajanov tvojích akým odborným pohľadom s pivkom v ruke dohliadajú na opravu    resp. hľadanie niečoho v kufriii    : dejte mi lidi já to zařídím   :):) ha haaaa Zuzka to rozmýšľajú či rum alebo borovičku. Jeden sa musí opierať o auto aby nespadol a Chose už leží v kufri.    ešte, že aspoň Lexa dokázal stáť na noháchHaha ha hahaa ja nelezim v kufri! Snazim sa odstranit zavadu a rozoberam nadrz! Ale poviem Vam ze kazda rada v tej situacii je dobra ._________________
 chose na plazi, na snehu, v bahne bavi nas to...
 Patrol GR Y60 expedition , Pajero 3,5 trial špecial, V6Arctic cat F7, Yamaha grizzly 700

|  
			| Štv, 21.04.2011, 21:42 | 

|  
		|  |  
			| Zuzuu Ťažký Profík 
   | Chose neboj, na budúce preteky to všetkým nandáš, viem to. Každému sa už stalo že ho zradila technika, to je normálny stav v triale, takže good luck do ďalšieho preteku. PS: ozaj ideš Kladno?   

|  
			| Pia, 22.04.2011, 22:36 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre