|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je nedela 22. decembra 2024, meniny má Adela a zajtra Nadežda
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Autor |
Správa |
Luky
Začínajúci koumák
|
Existuje z tohoto auta aj verzia pre civilov? Po nete som videl vselico popisane, v tom zmysle, ze auto chceli kupit Arabi a potom sa na to vykaslali a GAZ teraz predava tie auta hocikomu, kto ma zaujem. Ziadne auto napredaj som ale nenasiel, orientacne ceny na boli tiez velmi rozne-od 25 000 do 84 000 USD. Vedel by mi teda niekto povedat cosi blizsie k veci?
|
Uto, 18.03.2008, 15:27 |
|
|
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Ano robi sa aj civilna verzia. Biela koza a pod. Treba zaGoooglit.
|
Uto, 18.03.2008, 18:03 |
|
|
pablo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 12.09.2007, 18:24 Príspevky: 1377 Bydlisko: Púchov
|
Luky píše: Existuje z tohoto auta aj verzia pre civilov? Po nete som videl vselico popisane, v tom zmysle, ze auto chceli kupit Arabi a potom sa na to vykaslali a GAZ teraz predava tie auta hocikomu, kto ma zaujem. Ziadne auto napredaj som ale nenasiel, orientacne ceny na boli tiez velmi rozne-od 25 000 do 84 000 USD. Vedel by mi teda niekto povedat cosi blizsie k veci?
cosi bližšie k veci by ťi možno vedeli povedať tuto. www.gazklub.cz
_________________ ~`<| _________ oooo __ ~~ | / ../ …\ … \ \ _|____\ ~~~[_ - - - ______ --- _ \ - \\\\\\ -\ ~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )
Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného.. Jeep XJ 4.0 cestná leštenka
|
Uto, 18.03.2008, 18:05 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|