Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 06.07.2025, 15:12
Dnes je nedela 6. júla 2025, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 33 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
 Moj uaz renovácia 

Páči sa?
Áno 95%  95%  [ 20 ]
Nie 5%  5%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 21

Moj uaz renovácia 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Jedného krásneho dňa moj otec kúpil tuto mašinu na vyblaznenie sa v teréne a ja som zisti aky je moj zmysel života opravovať staré ale pre mňa stále krasne autá a hlavne vojenské ale aj tipu skoda 1000 mb atď. Toto je moj uaz rok výroby 1974 je vo vybornov stave pokial ide o motor samorejme rusky nezničitelný rad by som vedel vጠNÁZOR na tento stroj keď som ho kupil tak bol velmi korozovany plachta sa roztrhla zly startet v nútry niake sedačky urobyli sme na nom velmi velkéeeee zmeny mno čo naň poviete je tam novy štartér origoš uaz nová plachta nove sedačky komplet elektrika od ostrekovačov až po brzdové svetla nove kardany nové čeluste na ručnú brzdu novo vyrezané čelné sklo nové stierače ramienka zadné kolesá prerezané na šipaky atď. atď. používam ho prevažne na airsoft a samozrejme na offroad ešte taká malá otazočka ma niekto takýto tip? lebo nikde ale nikde na internete som nenasiel tento presný tip uaza dakujem mam aj par foto ked som ho prvý krát doniesol aj sa to sem hanbim dať :D:D ale aj tak ich musim nájsť dakujem ak sa niečo spítate tak vám rád odpoviem. :-) :-)

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Naposledy upravil w4g4b0nd dňa Štv, 20.05.2010, 22:10, celkovo upravené 4

Štv, 20.05.2010, 20:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vyzera to fajne....len trosku viac fotiek bi si mohol pridat:D:Dinac super...

Štv, 20.05.2010, 20:56
Profil ICQ
Učeň

Odpoveď s citáciou
ORKO píše:
vyzera to fajne....len trosku viac fotiek bi si mohol pridat:D:Dinac super...

Akurát priavam fotky

Štv, 20.05.2010, 21:06
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
hmm.. bývaš cez kopec odo mňa.. tak ti donesiem môjho uaza.. mám ten istý model, len na ňom sa treba trochu vyhrať aby bol taký krásavec ako tvoj :-P

Štv, 20.05.2010, 21:19
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať hh
Veď sme pridaj nejake foto som zvedavý ja by som rad videl toho tvojho aby som vedel niektore veci porobit podla originalu ti co to mali predomnou to porobily tak seliako preto sa to snazim pometit na original

Štv, 20.05.2010, 21:40
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
sa mi paci ako originál ,skoda ze v originalu sa ich zachovalo malo

Štv, 20.05.2010, 21:51
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no viac-menej môj UAZ je pôvodný.. akurát motor je diesel.. a niektoré diery v plechoch nie sú pôvodné.. zub času sa ukazuje :-( veď ak by si chcel dáke presné foto tak to ti môžem poslať.. len myslím že nie je sa čím chváliť.. je to už deduško a potreboval by "preliečiť" :-D

Štv, 20.05.2010, 21:59
Učeň

Odpoveď s citáciou
mohol by si mi prosim odfotit pedále pristrojovu dosku a usadenie plachty v rohu nad čelným sklom dikes hmed nad dverami rad by som vedel ako tam je ta plachta usadená lebo stale mi prsi do vnutra a netusim s kadial a este jedna mala vec zo zadu mi to pls odfot :D :D

Štv, 20.05.2010, 22:03
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
w4g4b0nd píše:
mohol by si mi prosim odfotit pedále pristrojovu dosku a usadenie plachty v rohu nad čelným sklom dikes hmed nad dverami rad by som vedel ako tam je ta plachta usadená lebo stale mi prsi do vnutra a netusim s kadial a este jedna mala vec zo zadu mi to pls odfot :D :D

pedále a prístrojovka je pôvodná to ti pošlem.... ale z palchtou ti nepomôžem lebo tú máme šitú v Tepliciach v Zepeline a aj konštrukcia strechy je doma robená.. materiál je autoplachta odporúčam ju lebo tie origo sa ľahko trhajú a táto už svoje prežila a stále je OK! ten dážď trápi asi každého!!! my to zakrývame z celtovinou a je pokoj.. (pokiaľ sa celta neprederaví.. )
takže okolo okien prší aj nám :-P ale to asi každému...

Štv, 20.05.2010, 22:24
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
w4g4b0nd: Gratulujem ku krásnemu UAZu. Fakt pekný kúsok. A máš jeden z najlepších zmyslov života podla mňa :wink: . :smt158 :smt158 nech sa darí :!:

Štv, 20.05.2010, 22:45
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hm, pekny UAZ, dobra volba, v terene je to rusky nezmar,,a malo haklivy,,ked sa on budes starat, nebudes mat ziadny problem, suciastok k tomu maju v RS habadej za dobru a krestansku cenu,,,,ked stes kontakt tak pm,,kou,, takze vela stastnych km, a najma bezporuchovych...

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pia, 21.05.2010, 9:43
Učeň

Odpoveď s citáciou
Raz sme boly na súťaži offroad a zaujmavé je na tom to že sme tam prišli a každý na nás pozeral že čo tu chceme robiť s takym autom s takymi gumamy atď. ale najvedšia sranda bola tá že sme mali čas 04:30 a nejaky Jeep Wrangler mal čas 03 40 a pripočitajte si toto ja mám manualnu prevodovku nemám posilovač riadenia ani navijak ani dokonca uazavierku diferencialu čo keď mam jedno koleso vo vzduchu tak sa netoči a setka sila ide do kolies čo su na zemi a porovnajte Jeep Wrangler mal cas 03:40 a to ma automaticku prevodovku tak iba brza plyn brazda plyn atd mál posilovac riadenia a uzavirku diferaku aj navijak a to este odtrhol kadanový križ :D:D polovica aut co bola na sutaži odtiahli na bok alebo sa nieco pokazilo mi sme skoncily vybehli sme s autom na odtahovku a odysli sme a doteraz sa nic neprejavilo ze sa nieco pokazilo maximalne sa mi povolily skrutky na diferencialy a trocha vapkal ole tie som zatiahol a už je setko OK :-) :-) a na koniec bolo najlepšie že pribehol maly chlapec a ujo vy ste isly jako raaketa kazdy hovoril ze nic nespravime ze sme prisly sa len ukazat ako veterán ale mnohym japonsky autam sme natrely kocúra hh a keď som otvoryl kapotu pribehlo asi 12 ľudí a začalo tam poerať jak keby to niky nevidely .Ale asi najvedšia sranda bola že sme si zobraly vercajch ze sa tam volade rosipeme nakoniec sme ho vobec nepotrebovaly ale len sme ho poičavaly ostatnym autám :D:D:D. :D:D:D dakujem za pozornosť

Sob, 22.05.2010, 13:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pekny uazik ja mam ten isty tiyp ale asi trochu viac hnily a rozobraty :D

Sob, 22.05.2010, 19:47
Učeň

Odpoveď s citáciou
možes mi poslať tvoje fotky na w4g4b0nd@azet.sk dakujem petriiik

Sob, 22.05.2010, 22:10
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Gratulujem k Uazu, vyzera pekne. Nech dobre sluzi. Ja mam tiez uaza r.v.? ani neviem, pretoze je skladany z dvoch uazov.

Sob, 22.05.2010, 23:21
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 33 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný