Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 25.06.2025, 16:50
Dnes je streda 25. júna 2025, meniny má Tadeáš a zajtra Adriána

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 GALLOPER 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rudi píše:
thoms33 píše:
chlapci...potrebujem pomoc..povodny mechanik sa mi stratil..dnes som mu niesol auto a servis zavrety..je tu niekto z vas z Bratislavy??neaky mechanik,ktory nema strach pozret mi gallopera?ale ak o niekom viete..napiste mi.neponahla to,idem zajtra na operaciu,lebo v mojom okoli na dolnych honoch sa nik nenasiel.ten problem co mam..je stale ten isty..ako pisem vyssie. dik za kazdu odpoved

Ahoj ak by Ti nevadilo ísť do Piešťan,tak tam mám dobrého mechanika.Robí mi všetky Mitsubishi a aj Hyundai.Ak tak sa ozvi.Ahoj a nech dobre dopadne operácia. :wink:

dik za ponuku..budem ju brat do uvahy.ale nakolko mi operuju ruku..tak skoro nebudem moct jazdit..ale cenim si ponuku

Pon, 18.02.2008, 23:29
Profil ICQ
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak konecne dosli na to v com bol problem,ze mi ten olej tiekol.Tiekol cez cidlo oleja..cim aj to cidlo sa neako pokazilo.Ked tam davali nove,tak to cele prasklo a ulomilo sa.Cize zohnat niekoho co by to zavaril.Nic lahsie...idem do zvaracaku..ako este za komancov a tam na moju otazku,ze kto by to zavaril...dosal som odpoved..ze taketo male veci nerobia....jedine na faktury,velke veci a minimalne od 10 tisic.Co ted?,tak po dlhom proseni mi jeden panko v predajni dal cislo na neakeho ,co uz odysiel od nich do dvochodku.Zavolam..pytam sa ze kedy mu to mozem doniest ukazat..a on ze hned.Sadneme do auta,dojdeme na k nemu..ukazem a on povie..dojdite za hodinu..bude to hotove.Sam som tomu neveril.Tak sme sa za hodinu stavili a dosla tema na cenu...a to bol sok cislo 3.ten druhy poviem na koniec.Co som dlzny...panko pozrel na man apovedal :dajte mi 200 sk..opytal som sa este raz..a cena stale ta ista......tak som dakoval bohu za kontakt na tohoto pana..zvara vsetko..od motorov az po disky.a sok cislo 2?,volam do hyundai skladu suciastok...ci to ide objednat,dodacia doba a cena.Vsetko ide.dodacia doba 10 dni a cena : 5802.50 sk..cize som dost usetril. cislo suciastky : 26320-42855

a tu je foto opravy
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Str, 05.03.2008, 15:20
Profil ICQ
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No fajn, ale aspon viem, ze treba na to davat pri vymene bacha. Ceny suciastok na tie nase afticka, no hruuza, to je fakt. Uz davnejsie sa pohravam s myslienkov, ze kupim este jedneho do rezervy na suciastky, nema niekto ? :lol:

Str, 05.03.2008, 20:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
na takych hybridoch ako je galloper to asi bude castejsie problem so suciastkami...nieco podobne som absolvoval pred 2 tyzdnami ked som zhanal nove capy na riadenie...origo diely v hyundai som ani neskumal lebo viem ze by to bola riadna paleta...takze klasicky sa slo po nahradach...ak by niekto zhanal na riadenie gulaky na kratke spojovacky nie je problem, v ponuke ich maj vacsina predajcov...problem nastane ak zacnete zhanat pomocny cap riadenia alebo paku riadenia co ide na domcek...tieto na gallopera v ponuke nema asi nik...ale ak by fakt niekto hladal tak pomocny cap pasuje z pajera II a paka riadenia z mitsubishi L200...snad to niekomu v buducnosti pomoze...ja som si uzil nez som to zohnal :D

Str, 05.03.2008, 22:05
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pomocny cap riadenia je zohnatelny celkom lahko, cena je cca 3600. Kolko stal na Pajero II ?

Str, 05.03.2008, 22:09
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja som ho tieš kupoval za tu cenu , asi to odchadza na všetkých :(

Str, 05.03.2008, 23:25
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan_G píše:
Pomocny cap riadenia je zohnatelny celkom lahko, cena je cca 3600. Kolko stal na Pajero II ?

to je teda kua drahe...ja som ho ako nahradu zohnal za necelych 1700.- SK

Str, 05.03.2008, 23:29
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
U nas ho mal Intercars , ale bál som sa kvality

Str, 05.03.2008, 23:37
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ivanbb píše:
U nas ho mal Intercars , ale bál som sa kvality

hmm, v tej kvalite to je velka neznama...podla mojho mechanika tie povodne capy asi este neboli menene...a v tej firme co som kupoval capy mi povedali ze dodavaju diely aj do hyundaiu...takze clovek aj tak nevie co mu na auto namontuju v autorizovanom servise :)

Str, 05.03.2008, 23:47
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ten pomocny cap som mal rozflakany cca 2-3 roky. Presiel som na tom asi 50000-60000 km a vobec mi to neprekazalo. len som sa uz bal, aby ten cap nevypadol (ked som to rozobral, zistil som, ze som kludne mohol este par rokov na tom chodit). Tie plastove puzdra, co su na tej hriadeli, som si spravil silonove a tie drzali perfektne. Nemal som istotu, ci ta nahrada na Pajero pasuje, zato som bral original. Nemal mi kto poradit. Inak uz par veci som nan z Pajera bez problemov daval.

Bude bez problemov pasovat z Pajera aj viskozna spojka na chladiacej vrtuli ? kolega Rudi tu z fora pise, ze ano. Ma niekto skusenost ?

Štv, 06.03.2008, 0:06
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan_G píše:
Ten pomocny cap som mal rozflakany cca 2-3 roky. Presiel som na tom asi 50000-60000 km a vobec mi to neprekazalo. len som sa uz bal, aby ten cap nevypadol (ked som to rozobral, zistil som, ze som kludne mohol este par rokov na tom chodit). Tie plastove puzdra, co su na tej hriadeli, som si spravil silonove a tie drzali perfektne. Nemal som istotu, ci ta nahrada na Pajero pasuje, zato som bral original. Nemal mi kto poradit. Inak uz par veci som nan z Pajera bez problemov daval.

Bude bez problemov pasovat z Pajera aj viskozna spojka na chladiacej vrtuli ? kolega Rudi tu z fora pise, ze ano. Ma niekto skusenost ?

Mám skúsenosť preto som to povedal.Pár som ich už na Gallopera predal a zatiaľ ju nik nebol vrátiť! :wink:

Štv, 06.03.2008, 0:13
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan_G píše:
No fajn, ale aspon viem, ze treba na to davat pri vymene bacha. Ceny suciastok na tie nase afticka, no hruuza, to je fakt. Uz davnejsie sa pohravam s myslienkov, ze kupim este jedneho do rezervy na suciastky, nema niekto ? :lol:

noo.do buducna je aspon kontakt na zvaraca kovov a zliatin za rozumnu cenu.Uvidim co mi tam este najdu..lebo idu postupne po vsetkych castiach a trubkach...budem informovat

Štv, 06.03.2008, 0:33
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný