Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 27.06.2025, 19:39
Dnes je piatok 27. júna 2025, meniny má Ladislav, Ladislava a zajtra Beáta

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 140 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší
 Galloper 
Autor Správa
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Osobne som si myslel že nemyslíš mňa,ale vieš najskôr som Ti verejne ponúkol že Ti niečo skúsim zohnať a 5 príspevkov nato napíšeš to čo si napísal tak to potom vypadalo ako keby som to bol Já,ten čo si s ním nebol spokojný. :wink:
A nedá mi ešte jedna poznámka k Dzordzo-vi,vieš Tý smradi keď predávajú staršie origo ND tak zisťujú cenu origo dielu a neobvolávajú všetky replikové obchody a druhovýrobové katalógy aby podliezol nejakého Poliaka alebo Thaiwan.To si musíš rozhodnúť Ty či chceš starší origo diel alebo novú repliku.Ale to je už založená iná téma inde.Na Slovensku je to tak,ľudia si myslia že keď niečo predávaš tak všetko Ti to padlo do lona niekde s neba alebo neviem odkiaľ. Určite na druhú stranu sú aj taký predajcovia použitých ND ktorý ojebávajú.Ale to je už na každom koho si vyberie. :wink:

Sob, 29.09.2007, 13:49
Učeň

Odpoveď s citáciou
nazdar pani dlho som nemal problem tak sa muselo nieco vyserinkat vlastne hned dva problemy takze vas prosim o nejake rady z nicoho nic mi dnes moj gall stratil vykon a zda sa mi ze ked chcem prudise akcelerovat a zosliapnem pedal tak kusok ide do otacok a potom ani keby sa zastavyl a este ktomu mam pocit ze zacne s nim mierne sklbat ako keby bolo nieco upchate palivovy aj vzduchovy filter som menil asi pol roka dozadu a este jeden problem pri 90az 100kmh mi zacne strpat ani keby kardan ale ked prejde tu 100 tak prestane a to iste len viac robi ked nepodradim a neham ho trosku trapit napr na 4 alebo 5 kym sa dostane znova do otacok tak to tak ani keby strpalo popri tom som ale dal vymenit kardanove krize a aj vyvazit ho skuste poradit co s tym

Pon, 08.10.2007, 22:04
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Netankoval si nejaku bio naftu ? Ta vie dat do poriadku aj novy filter. Lebo to co popisujes, naozaj vyzera na nedostatok nafty. A to "strpanie", nemoze vibrovat napriklad vyfuk ? Na ake otacky ho tocis, ked to zacne ?

Uto, 09.10.2007, 10:22
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ešte by to mohla byť váha vzduchu to šklbanie a nechcenie ísť do otáčok

Uto, 09.10.2007, 11:11
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vaha vzduchu asi nie lebo ta tam neni ten motor neni I ale len TD takze ak sa nemilim tak ta bi tam nemala bit Milan tie otacky prave ze ked ho nevytacam ale prave naopak ked nemam dostatocne otacky na urcity prevodovy stupen jednoducho povedane ked bi som uz mal podradit a nepodradim ale neham urcitu rychlost a kym sa rozbehne tak vtedy a nafta uz iba origo na pumpe tankujem

Uto, 09.10.2007, 19:17
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ta vaha vzduchu tam naozaj nie je. Turbo zacina tahat niekde pod 2000 otackami. Ak mojho vtedy trapim plynom, tiez je to asi podobne. Radsej ho kym netaha turbo trochu sanujem a dam mu zabrat az nad 2000 otacok. Vtedy sice vie slusne zadymit, ale potiahne (ale nie je to formula, takze aj vtedy to nevystreli dopredu, jak benzinak). Ked taham na privese cez 1500kg, uz je to v kopcoch, pokial nedam pozor na otacky, celkom poznat. Ale celkom som si na to zvykol. Aj tak nechodim rychlo. Moja oblubena je 80-90, co na MTckach uz celkom staci. Ked sadnem do bruchoplaza, normalne sa musim v duchu prepnut, aby som aj s nim nejazdil tak pomaly.

Uto, 09.10.2007, 20:17
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ESTE BY TO MOHLA BYŤ pumpa nafty na palivovom filtri. :wink:

Str, 10.10.2007, 6:56
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rudi píše:

Na filtri je len rucna pumpa na odvzdusnenie. Alebo sa mylim ? To som este neriesil a filter som menil len raz, aj to je uz par rockov. Ale prave som ho kupil a chystam sa na to (s nechutou, je tam okolo neho malo miesta, este k tomu som na tu stranu, kde je, pridal druhu baterku, tak sa k nemu bez demontaze roznych veci v okoli ani neda dostat)

Str, 10.10.2007, 8:55
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan_G píše:
...a filter som menil len raz, aj to je uz par rockov. Ale prave som ho kupil a chystam sa na to (s nechutou, je tam okolo neho malo miesta, este k tomu som na tu stranu, kde je, pridal druhu baterku, tak sa k nemu bez demontaze roznych veci v okoli ani neda dostat)
tak to sa poponáhľaj, možnože práve tam je pes zakopaný; spýtaj sa Eliota, čo našiel nedávno v palivovom filtri a čo robilo auto pred a po výmene...
- niektorí chalani vymieňajú palivový filter každý rok, ja som menil po dvoch a možno tam bol ešte dlhšie a mal som ho čistý - dokonca ani obvyklá voda tam nebola, keby som ho nepoškodil pri demontáži, šiel by naspäť (asi sa oplatilo chodenie na naftu prevažne zo schell...)

Str, 10.10.2007, 9:45
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tiez netankujem barco. Prave preto som tak dlho nemenil filter. Ten posledny, co som menil, bol ako novy. Ale jeden nikdy nevie.

Str, 10.10.2007, 10:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jaaaj, toto vam zavidim, ze sa s odvahou v tych motoroch vrtate... ja uz pri takomto probleme navstevujem servis... :(
otazka do plena: mam zaolejovane tie tucne opletene hadice od turba do intercoolera a to az tak, ze sa mi masti od oleja aj okolity priestor. mam sa stresovat a cakat opat nejaku katastrofu? alebo to zvykne byt len poskodenou hadicou? kde sa da taka hadica zohnat? to by asi mala byt nejaka odolnejsia tlakova, nie?

Str, 10.10.2007, 11:44
Profil ICQ WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Trochu tie hadice mozu byt od oleja. Turbo zrejme volaco oleja pusti aj do sania. Ako sa to ale dostane navrch do toho opletenia je trochu zahadou aj mne. Mam to tak isto. Zrejme pri horucom motori (i alebo y ? kaslat na to) to ten olej pretlaci na kraj a tam to rozfuka a rozpije po hadici. Ked to bolo nove, bolo to suche, posledne cca 4 roky mam tie hadice od oleja, ale ziadny extrem. Aj som myslel, ze doziva turbo, ale nezhorsuje sa to a iny problem nemam. A priznam sa, viac si potrpim na funkcnost, ako cistotu, takze mi to zily netrha.

Str, 10.10.2007, 11:54
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan_G píše:
Rudi píše:

Na filtri je len rucna pumpa na odvzdusnenie. Alebo sa mylim ? To som este neriesil a filter som menil len raz, aj to je uz par rockov. Ale prave som ho kupil a chystam sa na to (s nechutou, je tam okolo neho malo miesta, este k tomu som na tu stranu, kde je, pridal druhu baterku, tak sa k nemu bez demontaze roznych veci v okoli ani neda dostat)

Tá pumpa tam je naozaj ručná ale už sa mi stalo že odišla.Prestala držať tlak a spadávala nafta.Thunder: keď to vyťahuje olej tak buď odchádza turbo alebo už odišlo,záleží od toho ako sa to chová. :wink: Je to len môj názor žiaden fundovaný,zaručený! :wink:

Str, 10.10.2007, 14:20
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no pani na sobotu som objednany u jedneho pana pri RK na trisky a cerpadlo nech mi to prekontroluje a uvydi sa este jednu vecicku som zistil na volnobehu vytocim bez problemov na 4tis otacok ale ked idem tak pedal na podlahe a max 3tis otacok a 100kmh rychlost tak dufam ze neni turbo v prdeli

Str, 10.10.2007, 17:51
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vyzera to tak ze ma opustilo cerpadlo Milan to co som ti pisal ze mi asi odchadza vodna pumpa tak zhodil som remene a robi to stale ze tam pocut nejake lozisko rozvody su komplet menene takze vsetko poukazuje na cerpadlo a este jedna vec skusal som mu na volnobehu riadne vytocit a stalo sa to ze po vytoceny auto malo snahu zdochnut ale ked som mu natiahol rucnov pumpov tak sa ustalil volnobeh takze asi je chyba v cerpadle zajtra budem mudrejsi a asi aj o pear tisic laksi

Pia, 12.10.2007, 11:18
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 140 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný