Dnes je streda 25. júna 2025, meniny má Tadeáš a zajtra Adriána
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Autor |
Správa |
Agy
Čumil
Registrovaný: Ned, 08.06.2008, 11:52 Príspevky: 5 Bydlisko: Nižné Ružbachy
|
Chcem sa spytat, ci niekto nevie nejake rady ohladom vymeny silonblokov, ktore su na zadnej naprave stabilizator to je asi, strasne mi to lopoti pri zabere, mam Galopera kratko, tak neviem ako si s tym poradit 
|
Ned, 08.06.2008, 12:19 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
Agy ... zaprvé ... , SILENTBLOKOV. Ale to je detail.
Podstatná je iná otázka.
Stabilizátor, alebo panhardská žrď?
Rýchla pomôcka na rozonanie:
Stabilizátor ja o nápravu prichytený na dvoch miestach a je hrubý ako prst.
Panhardská žrď je o nápravu chytená na jenom mieste (druhý koniec je o rám) a je to poriadna trubka.
A za tretie .... čo sa vlastne pýtaš?
ako to spraviť,.... kde zohnať silentbloky,.... či to niekto robí komerčne,... alebo čo ako?
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Ned, 08.06.2008, 17:03 |
|
 |
fajer
Proviantak
Registrovaný: Pon, 30.07.2007, 20:32 Príspevky: 887 Bydlisko: trencin
|
Agy píše: Chcem sa spytat, ci niekto nevie nejake rady ohladom vymeny silonblokov, ktore su na zadnej naprave stabilizator to je asi, strasne mi to lopoti pri zabere, mam Galopera kratko, tak neviem ako si s tym poradit 
ak je to to co som riesil aj ja , tak dielce ( gumene slnt. ) som kupoval origos v Hyundai TN a stalo to par sto korun, tak som rovno menil aj gumicky na stabilizaku vzadu . tie stali kus cca 40skk?? uz si nepamatam, jednoducho to bolo za hubicku a riesil som si to sam.
_________________ KAVA - strkova, nesca, bezkofeinova,
Varic - PB, el. konvica, ohnisko,
|
Ned, 08.06.2008, 18:14 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|