Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 25.06.2025, 16:28
Dnes je streda 25. júna 2025, meniny má Tadeáš a zajtra Adriána

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 GALLOPER 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
ZHANAM NIEKOHO Z BRATISLAVY ALEBO OKOLIA.CO SA VYZNA V TYCHTO AUTACH..MAM HO LEN NEAKY TEN MESIAC..TAK BY SOM CHCEL NEAKE INFO

Uto, 12.02.2008, 22:03
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Naš kolega má GALOPERA. Je z NZ. Momentálne ale je zahraničí a príde až v piatok. Ak máš zaujem napíš mi cez ss tel.č.a v čom chceš poradiť. A odovzdám mu to a ozve Ti určite. Poradil a pomohol už viacerým off rouďákom.

Uto, 12.02.2008, 22:21
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
thoms33 píše:
ZHANAM NIEKOHO Z BRATISLAVY ALEBO OKOLIA.CO SA VYZNA V TYCHTO AUTACH..MAM HO LEN NEAKY TEN MESIAC..TAK BY SOM CHCEL NEAKE INFO

cau, ja som tiez z BA a mam GALLOPA asi rok...ak to bude v mojich silach rad poradim :smt039

Uto, 12.02.2008, 22:23
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Galoper má taký istí motor ako Mitshubishi takže by nemal by byt neaký problém pri poradení lebo aj mne poradil pri odstranovaní chyby Krtko.

Uto, 12.02.2008, 22:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
galloperakov je nas tu viac, pod do nas s problemom, dame hlavy dokopy a nieco vymyslime...

Uto, 12.02.2008, 22:42
Profil ICQ WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
galloperakov je nas tu viac, pod do nas s problemom, dame hlavy dokopy a nieco vymyslime...

vau..diky...necakal som tak rychlu odpoved.problem zatial len jeden .od niekade na strane spolusediaceho..s pod turba mi kvapka olej..a posledne 4 dni mi zacala kontrolka oleja blikat..ale nepravidelne..raz ked idem rychlejsie..raz ked pomalsie...atd.mam dojem ci nahodou cidlo nehapruje.ale oleja je dost..odkedy mi urobili vymenu som presiel len neakych 1000 km.potereboval by som niekoho,co by sa mi na to pozrel...

Štv, 14.02.2008, 9:53
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thoms33 píše:
s pod turba mi kvapka olej...

neviem ci to bude to iste, ale mne tlaci olej cez vzdialenejsiu (blizsie ku kabine) tlakovu hadicu od turba k intercooleru. videl som to na viacerych galloperoch. je cela mastna a na motore sa od nej siri olej... nic tragicke, nekvapka, ale vidiet to. rada od servisakov, ked som sa na to pytal: hadica je draha, toto este nic nie je, kasli na to... ;-)

ale ta kontrolka by ma vytacala. neviem ci signalizuje hladinu, alebo tlak. ak tlak, tak to moze byt problem aj pri dostatku oleja. k tomuto by som nechal vyjadrenie na odbornika, ja som len druholigovy amater...

Štv, 14.02.2008, 10:24
Profil ICQ WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
thoms33 píše:
s pod turba mi kvapka olej...

neviem ci to bude to iste, ale mne tlaci olej cez vzdialenejsiu (blizsie ku kabine) tlakovu hadicu od turba k intercooleru. videl som to na viacerych galloperoch. je cela mastna a na motore sa od nej siri olej... nic tragicke, nekvapka, ale vidiet to. rada od servisakov, ked som sa na to pytal: hadica je draha, toto este nic nie je, kasli na to... ;-)

ale ta kontrolka by ma vytacala. neviem ci signalizuje hladinu, alebo tlak. ak tlak, tak to moze byt problem aj pri dostatku oleja. k tomuto by som nechal vyjadrenie na odbornika, ja som len druholigovy amater...

no ta kontrolka..podla viacerych chybne cidlo.ale ten olej..kde stojim sama mlaka...ale len pokial auto nevychladne..potom aj kvapkat prestane.je mi divne ,ze oleja je stale dost

Štv, 14.02.2008, 12:15
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no ta kontrolka..podla viacerych chybne cidlo.ale ten olej..kde stojim sama mlaka...ale len pokial auto nevychladne..potom aj kvapkat prestane.je mi divne ,ze oleja je stale dost[/quote]

je to urcite olej co ti kvapka pod auto? mne takto robilo mlacky a nakoniec to bola prehrdzavena palivova trubka...po rame to stekalo na tie spodne plasty a robilo mlacky uplne inde ako bolo miesto uniku...potom mi aj voda slzila z hadice od chladica a kvapkala na zem az niekde za prednou napravou...takze by som najprvv zistoval ci to je skutocne olej ked ho neubuda...
A inak aj mne to slzi hore olej na hadiciach od coolera...kedze to asi robi vsetkym neriesim to :D

Štv, 14.02.2008, 22:26
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tie hadice od turba naozaj neries, tiez to tak mam (uz niekolko rokov). Napravo je pod olejovym filtrom dost trubiek, co by mohli tiect, dokonca aj spod veka ventilov, ak tecie, steka to dozadu, odtial idu aj trubky do chladica oleja, dokonca aj slabo pritiahnuty filter oleja by to mohol byt, alebo prepadova hadica z vyvevy, aj to cidlo oleja je na pravej strane. Ono teply olej na asfalte spravi zdanlivo velku mlaku, aj ked ho nie je vela, ale v motori je dost oleja, tak to nemusi poznat. Uz sa mi stalo, ze sa mi vytriasol kabel z cidla tlaku oleja, vtedy mi kontrolka tiez rozne blikala. Treba to odkrytovat, ak tam kryty este su, pochodit tak, a potom pod to lahnut a skumat.

Štv, 14.02.2008, 23:40
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan_G píše:
Tie hadice od turba naozaj neries, tiez to tak mam (uz niekolko rokov). Napravo je pod olejovym filtrom dost trubiek, co by mohli tiect, dokonca aj spod veka ventilov, ak tecie, steka to dozadu, odtial idu aj trubky do chladica oleja, dokonca aj slabo pritiahnuty filter oleja by to mohol byt, alebo prepadova hadica z vyvevy, aj to cidlo oleja je na pravej strane. Ono teply olej na asfalte spravi zdanlivo velku mlaku, aj ked ho nie je vela, ale v motori je dost oleja, tak to nemusi poznat. Uz sa mi stalo, ze sa mi vytriasol kabel z cidla tlaku oleja, vtedy mi kontrolka tiez rozne blikala. Treba to odkrytovat, ak tam kryty este su, pochodit tak, a potom pod to lahnut a skumat.

dik za rady...v pondelok ide autak na prehliadku....sme si to podelili..ja do nemocnice na tyzden a on do servisu.potom vam napisem co to bolo.....lebo podla tych map od oleje ma uz aj manzelka najde :lol: :lol: :lol:

Pia, 15.02.2008, 0:23
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ideš si dať vymeniť olej , kl.remene ,tesnenia??? Komplet GO??? Koľko máš najazdené??? Dlho tam v tej HOSPITAL nebuď!!!

Pia, 15.02.2008, 9:48
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no co sa tyka mna..repasovanie praveho horneho ramena..a co auta..cidlo oleja a neake pretesnenie :roll: :roll: :roll:

Pia, 15.02.2008, 12:07
Profil ICQ
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
chlapci...potrebujem pomoc..povodny mechanik sa mi stratil..dnes som mu niesol auto a servis zavrety..je tu niekto z vas z Bratislavy??neaky mechanik,ktory nema strach pozret mi gallopera?ale ak o niekom viete..napiste mi.neponahla to,idem zajtra na operaciu,lebo v mojom okoli na dolnych honoch sa nik nenasiel.ten problem co mam..je stale ten isty..ako pisem vyssie. dik za kazdu odpoved

Pon, 18.02.2008, 17:07
Profil ICQ
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thoms33 píše:
chlapci...potrebujem pomoc..povodny mechanik sa mi stratil..dnes som mu niesol auto a servis zavrety..je tu niekto z vas z Bratislavy??neaky mechanik,ktory nema strach pozret mi gallopera?ale ak o niekom viete..napiste mi.neponahla to,idem zajtra na operaciu,lebo v mojom okoli na dolnych honoch sa nik nenasiel.ten problem co mam..je stale ten isty..ako pisem vyssie. dik za kazdu odpoved

Ahoj ak by Ti nevadilo ísť do Piešťan,tak tam mám dobrého mechanika.Robí mi všetky Mitsubishi a aj Hyundai.Ak tak sa ozvi.Ahoj a nech dobre dopadne operácia. :wink:

Pon, 18.02.2008, 17:53
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný