|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je streda 25. júna 2025, meniny má Tadeáš a zajtra Adriána
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
galloper-výmena platniciek
Autor |
Správa |
miso_lv
Učeň
Registrovaný: Uto, 05.06.2007, 20:20 Príspevky: 26 Bydlisko: Levice
|
Zdravim ,chcem sa spýtat čo može byť problém na Galloperi ked sa menili platnicky a ostala makka brzda?pred výmenou bolo všetko ako má byť,preistotu sa aj brzdy odzvusnili,osusutruzili kotúče no vždy je makka brzda a po viac x zoslapnuti brzdy zacne svietit kontroka brzdoveho posilnovaca.Dakujem za rady 
|
Štv, 30.07.2009, 22:12 |
|
 |
Milan_G
Koumák
Registrovaný: Štv, 07.12.2006, 18:36 Príspevky: 184 Bydlisko: SK-Zapad
|
Stalo sa mi presne to iste. Znovu som to cele odvzdusnil, vymenil brzdovku, vybral a vycistil hlavny brzdovy valec, ... a stale to bolo rovnake, tak som sa na to vykaslal. Zvykol som si na to, a po par rokoch som zistil, ze mi slzil zadny brzdovy valcek (len malicko, mozno som tak chodil niekolko rokov), tak som ho vymenil, a brzda je ako predtym. Ta kontrolka po par zoslapnutiach bude svietit, lebo vyveva nestiha robit dostatocny podtlak, to zrejme nie je chyba.
|
Pia, 31.07.2009, 12:12 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|