Dnes je utorok 8. júla 2025, meniny má Ivan a zajtra Lujza
Autor |
Správa |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Ja si dovolim napisat nieco z ineho sudka:
- kratka verzia bude tazit z kratkeho razvoru, ale to je asi tak vsetko ak nejdes robit trial
V dlhej sa da chrapat, je tam omnoho viac miesta na potrebny "bordel", celkovo to auto lepsie sedi na ceste a je menej haklive na vyjazdene kolaje a bocny vietor. A trufam si povedat ze hore dolu 0.5l spotreba rovnaka ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pia, 31.08.2007, 11:22 |
|
 |
ROBIL
Učeň
Registrovaný: Str, 29.08.2007, 21:34 Príspevky: 37 Bydlisko: PROVODOV ČR
|
Taky bych doporučil dlouhé Pajero 3,0V6,mám ho a jsem spokojenej.A co se týče úprav není to nic těžkého.
_________________ Jeep CHerokee lift 4,5"
|
Štv, 13.09.2007, 21:45 |
|
 |
Brano
Čumil
Registrovaný: Štv, 01.11.2007, 14:49 Príspevky: 2 Bydlisko: Nitra
|
Zdravím priaznivcov offroadov.
Rad by som sa s Vami poradil, resp. potrebujem radu. V blizkej buducnosti chcem kupit alebo doniest z vonku Pajero Sport. Klasiku 2,5 TD, rocnik 2002-2003. Zo Sportom nemam zatial nejake extra skusenosti, ale zato mam skusenosti s L 200kou, rocnik 2003, co sa mi zda dost podobne......Teda aspon Prva polovica auta. Predpokladam ze by to mohlo aj podobne chodit ci uz na cestach alebo v terene.
Chcem sa opytat Vas odbornikov, ktory mate s tymto autom akekolvek skusenosti o nejake odporucania, alebo rady.....Budem vdacny za kazdy nazor. Mimochodom toto je moj prvy prispevok a ak pride ku kupe Sportu, urcite nebude posledny....Dakujem zatial velmi pekne. 
|
Štv, 01.11.2007, 15:40 |
|
 |
finder
Support
|
Keby fungovali fotky, tak ti odporucim k studiu janciho sport ...
viewtopic.php?t=1566
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Štv, 01.11.2007, 19:08 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Šport bude určite lepšie sedieť na ceste ako L200.L200 má ľahší zadok.Sportík bude super kúpa. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Štv, 01.11.2007, 20:34 |
|
 |
eliot
Učeň
Registrovaný: Sob, 21.07.2007, 23:54 Príspevky: 56 Bydlisko: okres TV
|
[quote="Brano"]Zdravím priaznivcov offroadov.
Rad by som sa s Vami poradil, resp. potrebujem radu. V blizkej buducnosti chcem kupit alebo doniest z vonku Pajero Sport. Klasiku 2,5 TD, rocnik 2002-2003. Zo Sportom nemam zatial nejake extra skusenosti, ale zato mam skusenosti s L 200kou, rocnik 2003, co sa mi zda dost podobne......
ide o to ci potrebujes loznu plochu alebo nie. tiez som uvazoval nad kupou L200-ky, potom bolo na rane dlhe pajero a nakoniec mam, "dufam docasne" kratasa. nieje zly, len nevyhovuje mojim potrebam. kratas jednoducho nema kufor(ako spomina aj Finder), ktory dost chyba pre potreby rodiny ale aj pri praci, nevraviac o nastupovani, myslim castom nastupovani a vystupovani viacerych osob ako je sofer a spolujazdec. zas na druhej strane moze byt prave dlzka auta nevyhodou. zvaz vyuzitie, myslim, ze az potom budes spokojny.
drzim palec pri vybere
_________________ jazdím skratkou, je to síce ďalej, zato horšou cestou - MITSUBISHI PAJERO 2,8TD
|
Štv, 01.11.2007, 21:16 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
eliot píše: Brano píše: Zdravím priaznivcov offroadov. Rad by som sa s Vami poradil, resp. potrebujem radu. V blizkej buducnosti chcem kupit alebo doniest z vonku Pajero Sport. Klasiku 2,5 TD, rocnik 2002-2003. Zo Sportom nemam zatial nejake extra skusenosti, ale zato mam skusenosti s L 200kou, rocnik 2003, co sa mi zda dost podobne......
ide o to ci potrebujes loznu plochu alebo nie. tiez som uvazoval nad kupou L200-ky, potom bolo na rane dlhe pajero a nakoniec mam, "dufam docasne" kratasa. nieje zly, len nevyhovuje mojim potrebam. kratas jednoducho nema kufor(ako spomina aj Finder), ktory dost chyba pre potreby rodiny ale aj pri praci, nevraviac o nastupovani, myslim castom nastupovani a vystupovani viacerych osob ako je sofer a spolujazdec. zas na druhej strane moze byt prave dlzka auta nevyhodou. zvaz vyuzitie, myslim, ze az potom budes spokojny.
drzim palec pri vybere
Kamilku nejako sa ti nedari spravne odpisat na prispevok.... 
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Štv, 01.11.2007, 21:41 |
|
 |
eliot
Učeň
Registrovaný: Sob, 21.07.2007, 23:54 Príspevky: 56 Bydlisko: okres TV
|
_________________ jazdím skratkou, je to síce ďalej, zato horšou cestou - MITSUBISHI PAJERO 2,8TD
Naposledy upravil eliot dňa Štv, 01.11.2007, 22:28, celkovo upravené 1
|
Štv, 01.11.2007, 22:17 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Inak súhlasím s Finderom,Jančiho Šport je hodný vzoru,je veľmi rozumne upravovaný.A r.v. 2003 má ešte silnejší motor,inak je rovnaký ako jeho až na svetlá a iné drobnosti. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Štv, 01.11.2007, 22:26 |
|
 |
finder
Support
|
eliot píše: zas na druhej strane moze byt prave dlzka auta nevyhodou. Nooo, pokial nemieni robit trialy pomedzi stromy v lese, klido-pido prejde takmer vsade aj s dlhou verziou. Dnes mi fesaci (oni vedia kto  ), skoro vynadali. Kde oni mali na MT obutych kratasoch vecsie alebo mensie problemy, som ja chodil takmer v pohode takmer bez hrabania na AT ... Vysvetlujem si to proste rozdielnou adheziou vdaka dlhsiemu razvoru ... Taktiez nie je dlha verzia tolko nachylna na naklony (ako toto je na polemizovanie, zase az tolko najazdene nemam, ale ma to logiku).
|
Štv, 01.11.2007, 23:02 |
|
 |
Brano
Čumil
Registrovaný: Štv, 01.11.2007, 14:49 Príspevky: 2 Bydlisko: Nitra
|
Dakujem za nazory a rady. Potrebujem to pre rodinku (aj moju polovnicku zalubu), teda musi to mat kufor. Takze Sport je ulne idealny. Pravdupovediac zena ma tlaci do X-trailu, alebo Terrana II....Ale prave som jej to vysvetlil a nakoniec to bude pravdepodobne Sport. Z hladiska uzitkovych vlastnosti mi to vychadza pre mna ako najidealnesi voiture....
Este jedna otazocka.......ake mate skusenosti s tou 2,5 TD motorom?
Dakujem. Dufam ze coskoro sa budem moct pochvalit aj ja nejakou foto...
|
Štv, 01.11.2007, 23:48 |
|
 |
finder
Support
|
Ja neviem , ale X-trail ee, aj ked ma celkom user-friendly rieseny pohon 4x4.
Terrano a sport su konstrukcne takmer zhodne auta, asi az na system pripajania predneho nahonu (tu ma pajero navrch). Nemat auto a riesit ake, tak by sport u mna bol asi velmi silnym kandidatom, aj napriek absenci uzavierky.
|
Pia, 02.11.2007, 0:02 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
Kedze o kvalite sa bavit nemusime lebo pajera su kvalitne vsetky, podla mna je to najkrajsi a najuniverzalnejsi off vo svojej triede. Jedine co mi velmi vadilo a rozhodlo ked som sa rozhodoval medzi 3,2 a sportom, bol motor, ten keby bol silnejsi tak nevaham a berem sport. No a uzavierka zadneho dif. by sa tiez zisla ale to kompenzuje lepsie krizenie zadnej tuhej napravy. Takze dobra volba. 
|
Pia, 02.11.2007, 12:46 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

Brano píše: Este jedna otazocka.......ake mate skusenosti s tou 2,5 TD motorom?
Brano, písal si, že si jazdil L 200 - predpokladám s uvedeným motorom a tak ti len môžem potvrdiť, že je to čo sa motora týka prakticky rovnaké (šport a L200), jazdím oboje; chalani inak uviedli veľa správnych postrehov vrátane tých o úpravách môjho športa  (chlapci, čo pijete?)
chválim ti voľbu, ja na to auto nedám dopustiť pričom vôbec necítim potrebu to porovnávať s niečím iným, lebo každá výhoda má "na svojej opačnej strane" nejakú nevýhodu, neexistuje jedno najlepšie auto...
dnes som si dve hodinky zajazdil po teréne s pajerkom, odviezol domov plný kufor šutrov do záhradky, pričom som o. i. zjazdil tak naložený strminu, kde šlo auto pár metrov pri zaradenej krátkej 1 šmykom - paráda; doma som presadol do starého jeepa cherokee 4L a šiel som sa na ďalšie dve hodiny vyblázniť, predieral som sa dávno nejazdenými zarastenými zvažničkami a dal som pár pekných výjazdov a prejazdov komplikovaného terénu, pričom som maximálne využíval silu štyroch litrov v šiestich valcoch...proste paráda... dva rozdielne stroje, dva druhy techniky jazdy, dve rôzne vyžitia, pajerko by som zatiaľ nevymenil za nič a toho jeepika na jeho účel tiež nie...
2 Paco: Peťo, jasné, že 2,5 a 3,2 litra je troška rozdieľ, aj keď posledné modely terénnych mitsubishi pri objeme 2,5l majú skoro raz toľko výkonu ako môj šport; ja mám športa s najnižším výkonom a nezdá sa mi, žeby oproti vašim silnejším motorom v teréne či na ceste nejak nestíhal, alebo sa ti zdalo že hej? ale samozrejme, že výkon navrch je super, ale nie je to to najdôležitejšie...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 04.11.2007, 0:38 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
Janci ved ja nic v zlom  , ja som skusal sporta 2004 a mal som pocit ze za sebou este nieco taham, asi som mal skusit este nejakeho ineho mozno tento bol KO.
|
Pon, 05.11.2007, 12:41 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Google [Bot] |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|