Dnes je piatok 20. júna 2025, meniny má Valéria a zajtra Alojz
Pajero 2,8td -automatická prevodovka
Autor |
Správa |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Jenki sú aj tie ale väčšinou s Anglicka 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Str, 17.02.2010, 13:38 |
|
 |
jenki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 16.03.2009, 1:26 Príspevky: 2389 Bydlisko: Zvolen
|
pozeral som teraz v Nemecku, sú, ale väčšinou len dlhé... 
_________________ Jenki
Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané
|
Str, 17.02.2010, 14:48 |
|
 |
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|

Rudi píše: len si mi neodpovedal na otázku ako mi TY zaručíš že s prevodovkou budeš zachádzať tak ako sa má.A potom po napr.pol roku prídeš reklamovať.
Pokiaľ prevodovke nedal po ptákoch predošlý majiteľ (bavíme sa o automate) zlou údržbou, poprípade jej opravy na predaj(pokiaľ bola pokazená). Je takmer nemožné ju odrovnať v čase blízkom kúpe a predaja. Totižto automat pracuje sám a je dimenzovaný na najvyššie otáčky motora. A v zmysle zákona každý predajca ojazdeného auta je povinný v zákonnej záručnej lehote (pol roka) akceptovať vady na predanom produkte. Predajca auta garantuje, že auto predáva opotrebené zodpovedajúce veku auta. Ak tomu nie je tak, kupujúci môže auto v záručnej dobe reklamovať. Ja som hovoril, že do zmluvy je nutné (okrem dĺžky záručnej doby, ktorá môže byť aj dlhšia) uviesť formu reklamácie - napr. vrátenie auta, výmena vadného dielu... Lebo pri súdnom konaní sa na to prihliada. A každá zmluva je zmluva - to znamená slobodná dohoda dvoch strán. Napáčia sa mi podmienky? Nepredám, alebo nekúpim.
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Štv, 18.02.2010, 9:14 |
|
 |
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
Bohužial je náš problém, že kupujeme autá horšie ako rožky a potom vyplakávame (aj môj prípad) že nás niekto ojebabral. Predsa nemôžem si ku každej kúpe privolať odborníka a dať si spracovať odborný posudok.
Rezumé: Pokiaľ predošlý majiteľ nedodrbal automat na 2,8 TD, vydrží celú životnosť auta a ešte ho potom predáš. Ak ho dodrbal, závada sa prejaví skoro, ale nie je to vec nekvality výrobku, ale zlého zaobchádzania.
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Štv, 18.02.2010, 9:20 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
S tým rezumé s Tebou súhlasím 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Štv, 18.02.2010, 12:19 |
|
 |
SnipE_88
Učeň
Registrovaný: Pon, 17.10.2011, 7:44 Príspevky: 19 Bydlisko: Liptovsky Jan
|
no jo ja vam o tom viem rozpravat moj automat na 2.5 wagon sa pokakal mesiac od kupi - oprava stoji presne tolko kolko som dal za auto.
kazdopadne som ho kupoval v anglicku a pokazil sa cestou domov takze nema zmysel to riesit...
chyba je ze niekto bol lenivy vymenit olej v prevodovke a preto zrejme zhorela spojka/brzda na poslednom kvalte/owerdrive
ja blb som si pri kupe nevytiahol mierku oleja v prevodovke - olej uz vypada ako motorovy totalne cierny
auto je pojazdne len po ceste treba ist tak do 80 
|
Uto, 06.03.2012, 14:21 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|