Dnes je štvrtok 19. júna 2025, meniny má Alfréd a zajtra Valéria
Nevinný šramot-brutálna deštrukcia
Autor |
Správa |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Karlito píše: Rotvodový remeň je ne OFF Dobrý názor! Offroad nie je len blato a svinstvo, bordel - si myslím, že to je špeciálna kapitola ťažšieho offroadingu. A na tieto podmienky sa musí človek pripraviť. Čím zjebanejšie auto od bahna tý vačší offroaďák.... Ja len žasnem - reťaz výlučne ano, remeň nicht! A čo taký rozvod SV, OHV.... ozubené kolečka s kráľovským hriadeľom. Ak auto jebnem do blata, tak by som mal aj vykonať náležitú kontrolu a očistu! Keď naberieš vodu do svetial, tiež vysušíš a neserieš na to... remeň je plnohodnotná alternatíva rozvodu so svojímy + a aj mínusmi. HOWGH -ka-
 toľko na margo Karlitovho príspevku a chcem len pripomenúť že sme tu rozvinuli debatu kde môžu byť príčiny týchto porúch a nie či remeň alebo reťaz alebo či brodiť alebo nebrodiť!Všetko na svete má svoje + a aj -,tak je to aj s reťazou a remeňom! 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Pon, 10.11.2008, 14:23 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

chlapci, ste fajn a mám vás rád, ale ešte raz - ak chcete tvrdiť, že rozvodový remeň nemá v offe čo hľadať, tak si svoju múdrosť nechajte pre seba alebo ju speňažte ako zlepšovák u všetkých výrobcov používajúcich doteraz nezmyselne remeň
ak tvrdíte, že remeň má svoje negatíva, tak síce máte pravdu, ale objavili ste už objavené - Ameriku, alebo čo chcete
som alergický na radikálne vyjadrenia a offroad je tak široký pojem, že radikálne postoje sú tu ozaj nezmyslelné a len máločo platí všeobecne
Pali, obdivujúc tvoje chero ťa považujem za fakt šikovného chalaniska, ale nehnevaj sa na mňa, offroad nie je len o brodení a nie je len o krížení a nie je len o blate - niekedy sa vám tu strašne čudujem, že si zbytočne ničíte techniku, lebo si myslíte, že je to frajerina, alebo aké pohnútky nato máte, no akceptujem to, že si robíte so svojou technikou, čo chcete...
...ale nebaví ma každého polroka na fóre sledovať kokovtákoviny typu čo je off a čo nie a ktorý je naj a podobne; tak ma už láskavo neserte tými múdrosťami, alebo sa vyjadrujte zodpovedne a nikoho tým nenaserete; kto ešte chce byť múdry, nech podporí tieto vaše radikálne postoje a ja všetkým odkazujem, nech s nimi ide do ritprdele - lebo už ma fakt serete...ste ako malé deti - tuším aj ponierktorí ste, tak sa aspoň pretvarujte, že ste dospelí... 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
Naposledy upravil Jano JP dňa Pon, 10.11.2008, 23:12, celkovo upravené 3
|
Pon, 10.11.2008, 15:16 |
|
 |
enduro
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 27.11.2006, 22:58 Príspevky: 597 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
Jano JP píše: ...niekedy sa vám tu strašne čudujem, že si zbytočne ničíte techniku, lebo si myslíte, že je to frajerina, alebo aké pohnútky nato máte, no akceptujem to, že si robíte so svojou technikou, čo chcete...
tak toto som sem chcel napisat uz x-krat, ale priznam sa, nemal som odvahu  100% suhlas!
inak, tiez som rad, ze moje bezramove SUV s najhorsim motorom (ako pise PaloCheero) ma rozvod (8 ventil, OHV) vyrieseny ozubenymi kolesami 
_________________ Dodge Durango 3.6 FlexFuel Limited 2015 Ex: Jeep GrandCherokee Limited 2,5 TD 2" spacers, Rancho 5000 Ex: Jeep GrandCherokee Limited 5,9 LX V8 SelecTrac, Flowmaster, K&N Ex: Jeep GrandCherokee Overland 4.7 H.O. Rancho 5000 1,5"
|
Pon, 10.11.2008, 15:38 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Janko zbytočne sa zavzdušňuješ,to že sem tam ničime svojich miláčikov fakt nema s offroadom moc spoločne ale su životne situacie ,kde človek zarozmýšla nad tym, prečo konštrukter založil gumenný motor do tohto stroja .Ked bolo -25 a jeden naštartoval ,roztiahnutie gumenných motorov bolo len s dávkov rizika ,alebo sa zasekla prevodovka a bolo treba dostať auto z problemovej situacie pričom sa nedalo štartovať,máš málo nafty odleje ti ju v náklone zavzdušní,bateria na pokraji od navijaku vždy musíš mať na pamäti ,že máš gumu v motori.Je to velká nevýhoda na ktoru musíš myslieť.Remeň je dobrý ale na gatiach ,aj to radšej kožený. 
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Pon, 10.11.2008, 15:48 |
|
 |
pal
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 02.11.2006, 1:34 Príspevky: 889 Bydlisko: Ruzindol (TT)
|
 asi si idem tu svoju retaz na tom mojom bezramovom a polooso lamavom nenazrancovi z frajeriny dobre rozpumpovat do nejakej poriadnej blatovej kaluze, dufam ze ma tam pri tom bude vidiet co najviacej kociek - lebo iba to je pre nas decka offroad 
_________________ zelena mrdka
|
Pon, 10.11.2008, 17:59 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
pal píše: :lol: asi si idem tu svoju retaz na tom mojom bezramovom a polooso lamavom nenazrancovi z frajeriny dobre rozpumpovat do nejakej poriadnej blatovej kaluze, dufam ze ma tam pri tom bude vidiet co najviacej kociek - lebo iba to je pre nas decka offroad 
Mňa by si nevzal?
Ak ma teda tatino pustí.
|
Pon, 10.11.2008, 18:05 |
|
 |
dzordzo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 26.02.2007, 14:27 Príspevky: 399 Bydlisko: Bratislava
|
rado nd píše: pal píše: :lol: asi si idem tu svoju retaz na tom mojom bezramovom a polooso lamavom nenazrancovi z frajeriny dobre rozpumpovat do nejakej poriadnej blatovej kaluze, dufam ze ma tam pri tom bude vidiet co najviacej kociek - lebo iba to je pre nas decka offroad  Mňa by si nevzal? Ak ma teda tatino pustí.
pridite aj mna vypytat. ale az ked budem mat hotove ulohy. skor ma mama urcite nepusti 
_________________ unlimited
|
Pon, 10.11.2008, 18:10 |
|
 |
pal
OFFROAD Expert
|
spytam sa otca ci mozem brat cudzych do auta 
|
Pon, 10.11.2008, 18:12 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
pal píše: spytam sa otca ci mozem brat cudzych do auta 
Vidíš, ty už si zodpovedný a dospelý.
Pristarý. Neviem, či ešte chcem s tebou ísť.
|
Pon, 10.11.2008, 18:16 |
|
 |
pal
OFFROAD Expert
|
|
Pon, 10.11.2008, 18:24 |
|
 |
masurko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.09.2007, 12:05 Príspevky: 1818 Bydlisko: Trencin
|
rado nd píše: pal píše: spytam sa otca ci mozem brat cudzych do auta  Vidíš, ty už si zodpovedný a dospelý. Pristarý. Neviem, či ešte chcem s tebou ísť.
nikde nepojdes osprchovat vycikat a spat jasne ? alebo chces domace vezenie ? 
_________________ "Bolesť trvá len chvíľu, víťazstvo trvá navždy" Ex: JEEP CHEROKEE 4.0i, 4.5" lift Ex: Patrol K260, 2.8D homemade pickup Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba
|
Pon, 10.11.2008, 19:33 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
Nechcem.
Za všetko môže Palo. Lákal ma na baby. A Džordžo.
|
Pon, 10.11.2008, 20:21 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8014 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
masurko píše: rado nd píše: pal píše: spytam sa otca ci mozem brat cudzych do auta  Vidíš, ty už si zodpovedný a dospelý. Pristarý. Neviem, či ešte chcem s tebou ísť. nikde nepojdes osprchovat vycikat a spat jasne ? alebo chces domace vezenie ? 
juuuuj si velmi prisny a nedemokratickyy, takto brutalne trestat,, 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Pon, 10.11.2008, 20:27 |
|
 |
Roland
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 03.06.2008, 20:42 Príspevky: 521 Bydlisko: Nitra
|
_________________R-servis Nitra Levická 7 +421 915 405 549 roland@r-servis.sk http://www.r-servis.sk OPRAVY AT PREVODOVIEK, MOTOROV, AUTOSERVIS
Naposledy upravil Roland dňa Štv, 04.03.2010, 13:52, celkovo upravené 1
|
Pon, 10.11.2008, 21:11 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
Roland píše: Rudi píše: Roland píše: Zdanlivo spolahlive a neporuchove rozvody sa rozbili.Priebeh:povolila sa skrutka co spaja ozubene koliesko casovania ventilov s vackovkou a koliesko sa kyvalo a kyvalo az ustrihlo poistny kolicek a vackovka za jazdy zastala a veci nabrali rýchly spád  Roland prosím Ťa tie rozvody si si robil sám alebo Ti to niekto robil?  prosím pekne sám som si to sk..vil 
Ahoj Roland, ako si dopadol v Čadci? Dufam ze dobre a OFFa uz skladas  .
|
Pon, 10.11.2008, 21:15 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|