|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je streda 18. júna 2025, meniny má Vratislav a zajtra Alfréd
Autor |
Správa |
Igor_SB
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 26.10.2008, 21:13 Príspevky: 366 Bydlisko: Drienica - ŠOMA
|
No tak až tak to preháňať s tou kontrolou netreba bohate stačí 1x do roka za predpokladu ze je tesnosť difera OK vrátane hadičiek.
_________________ Život je prikrátky na to, aby som všetko skúmal sám, preto ďakujem za radu. { PAJERO 3,5L V6, 37",navijak + ostatné potrebné OFF vybavenie...}
|
Uto, 28.07.2009, 21:28 |
|
 |
Roland
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 03.06.2008, 20:42 Príspevky: 521 Bydlisko: Nitra
|
dovolim si nesuhlasit , totiz pri brodeni a nemusi to byt extrem hlboke staci ked je namoceny cely dif sa moze stat ze si vymeni olej miesto s vodou, stalo sa uz a ani dotycny o tom nevedel a urcite netrvalo rok kym diferak zdochol.Ver tomu ze ak chces predchadzat drahym opravam je dobre to kontrolovat po jazdeni v terene.Je pravda ze to auto je na to stavane ale aj napriek tomu by si neveril kede a kam vsade sa dokaze dostat blato a voda.Ja som dostal blato aj do olejovej vane na 2,8 td a tiez by ma to ani vo sne nenapadlo ze sa to da.Zial zistil som to po 30 km jazdy az ked zomrelo turbo a motor stratil tlak oleja(neskoro).
_________________R-servis Nitra Levická 7 +421 915 405 549 roland@r-servis.sk http://www.r-servis.sk OPRAVY AT PREVODOVIEK, MOTOROV, AUTOSERVIS
|
Str, 29.07.2009, 8:12 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|