Dnes je nedela 13. júla 2025, meniny má Margita a zajtra Kamil
Autor |
Správa |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Pochybnosť tu je,79 tis motor nepotrebuje akutne nove rozvody ale asi ta viedla tužba ešte spenažiť čosi navyše a opisovaná demontáž kladivom 
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Sob, 06.09.2008, 9:29 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
diesel Já vôbec nepochybujem o tom že si chcel pomôcť.To turbo asi prepúšťa vodu čo ho chladí,poradil som Josovi nech skúsi zablendovať ten vývod na vodu a nech nalejú vodu do motora,ak to bude dobré tak to je turbo.
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Sob, 06.09.2008, 9:30 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Rudi čo to máš za klávesnicu? 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Sob, 06.09.2008, 9:39 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
|
Mobil ale už končím,do večera som v práci.Potom sa vyjadrím ku kauze "Ako Rudi ojebal Josa"!
--
edit
poopravoval som kodovanie
Finder
|
Sob, 06.09.2008, 10:19 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
Chlopi nerieste zbytocne ze tu dakto dakoho ojebabral. Ja som chcel dobru radu a teraz sa to vykristalizovalo na to turbo. Dnes som jedno doniesol aby som si odskusal auto a vylucil dalsiu necakanu zavadu nuz to musi pockat turbo bolo ine a idem zhanat dalej dalsie  .
Ten motor som si vybral ja koly stavu kilometrov a to ze bol oholeny je len preto ze na kompletny som uz koruny nemal a keby som mal tak doveziem radsej cele auto.
PS: Turbo som menil pred dvoma mesiacmi asi a tiez dymilo na bielo.
|
Sob, 06.09.2008, 13:12 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
|
Rudi píše: Mobil ale už končím,do večera som v práci.Potom sa vyjadrím ku kauze "Ako Rudi ojebal Josa"!
-- edit poopravoval som kodovanie Finder
To tvrdit nemozem lebo aj ked sme daky ten kilometer od seba aj tak nase telefony funguju a snazis sa aj ty mi pomoct ako len vies. Ako aj so spojkovou lamelou ktoru si mi bez starosti zabezpecil aj vo vecernych hodinach.
|
Sob, 06.09.2008, 14:06 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
To turbo ma tiež napadlo. Len keď sme boli u Leony, tak si sa chválil, že máš nové, tak som to vylúčil.
Aj vodu v nafte a v kolene. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Sob, 06.09.2008, 18:13 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
|
|
Sob, 06.09.2008, 20:18 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
|

Majod píše: Pochybnosť tu je,79 tis motor nepotrebuje akutne nove rozvody ale asi ta viedla tužba ešte spenažiť čosi navyše a opisovaná demontáž kladivom 
Takže už som tu,Majod Ty pochybnosti nemusíš mať žiadne,tie rozvody doporučujem každému nové pre jeho vlastné dobro,Já tie staré kladky a remeňe vyhadzujem tie nepredávam,ale v druhej časti otázky máš pravdu áno s Josom sme sa jasne dohodli čo na motore bude a čo nie a ozubené kolesá rozvodov tam nemali byť,lebo Joso chcel motor čo najlacnejší(čo som chápal a chápem).Keď niekto napíše demontáž kladivom pod tým dojmom si každý a aj Já predstavím seba ako je.bem 10kg kladivom po motore pokiaľ sa nerozletí,pravda je zas trochu inde.Skúšal som dávať slabým poklepávaním dolu koleso rozvodu čo je na kľuke lebo som nemal sťahovák a keď som videl že to nejde a že by som to skôr dojebkal a nemal by s toho ani jeden z nás nič tak som ich tam nechal a dal som Josovi aj ostatné kolečká aj so starými rozvodmi (s čím som Já nesúhlasil) aj keď dohoda bola že tie tam nebudú. Ale evidentne teba ani to ako to bolo nezaujíma,Ty si sa len prišiel zabaviť na niekoho škode a v poslednom čase to je u Teba dosť časté,tak dúfam že sa dobre bavíš.S Josom komunikujem stále a snažím sa mu pomôcť,komunikujeme úplne normálne a som veľmi rád že tu napísal kde je chyba.Snažím sa mu pomôcť a ak to budem vedieť určite mu pomôžem.Nikdy by som si nedovolil predť zlý motor niekomu a tvrdiť mu že je výborný,takto Já neobchodujem.Kto so mnou obchodoval to dúfam môže potvrdiť,vždy sa môže niečo vyskytnúť a vždy chcem aby sme o prípadný problém spolu vyriešili.Keď sa ukáže že je chyba na mojej strane tak to riešim.Chcem sa ospravedlniť KAPO-vi za trochu podráždenú včerajšiu reakciu s mojej strany,Joso to napísal trochu nejasne a Já by som to pochopil asi nejak podobne keby som nemal informácie ako Kapo.Tak sorry.Dúfam že Josovi dokážem Já alebo niekto iný čím skôr pomôcť a podarí sa mu jeho L200 konečne spojazdniť a to bude jeho posledná patália.Len prosím Ťa tie rozvody Joso daj nové,kvôli sebe!Ďakujem za trpezlivosť.Už budem ak dovolíte komunikovať o tomto probléme len s Josom a sústredím sa na vyriešenie jeho problému,lebo Já som ho nešiel ojebať ale snažil som sa mu pomôcť. 
|
Sob, 06.09.2008, 21:16 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Rudi nechápem to -dosť časte-ad 2 pochopil som to tak, že kladivom ako si to opísal,ináč je to na dlhšie písanie.
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Sob, 06.09.2008, 21:46 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Rudy, ja som nevedel vôbec nič o motore a jeho pôvode, len to, čo Joso popísal.
A to viem celkom isto, že ani najlepší mechanik by neurčil presnú diagnózu podla Josovho popisu.
A nieto ešte ja.
A dúfam že nakoniec všetko dobre dopadne, a bude aj vlk sýty aj ovca celá.
A možno už Josovy nechýba veľa takýchto opráv k tomu, aby sa zaradil medzi tých offroudákov, čo terén, ktorý sa nedá prejsť, radšej obídu, než by tam mali týrať svoje auto pre pár pochybných divákov. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Sob, 06.09.2008, 23:00 |
|
 |
hollyml
Frajer
Registrovaný: Sob, 10.05.2008, 12:03 Príspevky: 240 Bydlisko: Kordíky (obec pri BB)
|
Rudi píše: Len prosím Ťa tie rozvody Joso daj nové,kvôli sebe!
Joso to nemyslis vazne, ze si dal stare rozvody!!! Na tom sa usetrit neda.
Dufam, ze vsetko dopadne OK.
_________________http://www.pajero-club.sk http://www.rcepedition.sk http://www.hmsro.sk http://www.hmsro.mitsubishi.skL200 2,4 DI-D MY2016 (dievca pre vsetko) OME, Asfir kryty podvozku pneu: BF Goodrich Mud terrain 255/85R16, BF Goodrich All terrain 265/70R17
|
Sob, 06.09.2008, 23:28 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
|
hollyml píše: Rudi píše: Len prosím Ťa tie rozvody Joso daj nové,kvôli sebe! Joso to nemyslis vazne, ze si dal stare rozvody!!! Na tom sa usetrit neda. Dufam, ze vsetko dopadne OK.
Jednoznacne rozvody tam nove budu len som toho casu nemal kde od štvrtka do soboty rozvody zohnat co som chcel mat L200ku na svadobny sprievod. Cas sa odvtedy natiahol aj ked OFF potrebujem na pracu tak tam tie neu rozvody budu  .
|
Ned, 07.09.2008, 11:02 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
|
Uz som doma na L200ke !!!
Vid foto ked niekto bude menit motorek tak taketo dve podtlakove hadicky ked sa zamenia tak bude z toho velka hlava a nespavost !!

|
Ned, 07.09.2008, 18:20 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
|
Dakujem vsetkym co len malou radou chceli prispiet funkcnosti mojho offíka !! Csigovy za prekuknutie zahadnej zavady 
|
Ned, 07.09.2008, 18:21 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Google [Bot] |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|