Dnes je piatok 20. júna 2025, meniny má Valéria a zajtra Alojz
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Autor |
Správa |
majobb
Učeň
Registrovaný: Uto, 19.02.2008, 17:28 Príspevky: 42 Bydlisko: banska bystrica
|
zdravim. nesvieti mi pristrojova doska na pajere 3,5 v6 automat pravy budik a ak su nejake kontrolky v strede palubky... a blika mi predny nahon pricom je vypnuty... co s tym. diky
|
Pon, 03.09.2012, 20:26 |
|
 |
jenki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 16.03.2009, 1:26 Príspevky: 2389 Bydlisko: Zvolen
|
No, vymeniť žiarovky v prístrojovke.  to ako prvý krok.
A blikanie predného náhonu - to z ničoho nič? Kedy sa rozblikali, čo si s tým práve robil... nestačí len konštatovať, že blikajú.
Jedná sa v princípe o neukončený proces radenia predného náhonu alebo o závadu na čidlách... to je všetko, čo sa dá povedať na základe tvojej info.
_________________ Jenki
Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané
|
Str, 05.09.2012, 7:37 |
|
 |
majobb
Učeň
|
no mal som zaradene vsetko okrem zadnej,, uzavierky.. ked som vypinal tak ostalo svietit..? to je vsetko... a diky za tie kontrolky. vymenim.
|
Str, 05.09.2012, 20:39 |
|
 |
RENSO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.08.2008, 15:31 Príspevky: 1393 Bydlisko: Revúca
|
Marek za týmto pánom zbehneme ked bude nahodou doma a on ti už okolo tej tri a polky povie všetko 
_________________ vek: 25 ex: Wrangler 2,5i ex: Wrangler 4,0i ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 2,5TD ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka now: Ford Explorer
|
Štv, 06.09.2012, 8:09 |
|
 |
jenki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 16.03.2009, 1:26 Príspevky: 2389 Bydlisko: Zvolen
|
majobb píše: no mal som zaradene vsetko okrem zadnej,, uzavierky.. ked som vypinal tak ostalo svietit..? to je vsetko... a diky za tie kontrolky. vymenim.
OK, kontrolky (veľká skrutka pod krytkou pri čelnom skle) máme za sebou.
K tomu prednému náhonu na systéme SuperSelect: občas, hlavne keď sa dlho nepoužíval, zostane chvíľu "visieť" vypínanie. Sú tam totiž dva systémy ovládané naraz, mechanický posun v prevodovke aj elektropneumatická spojka v pravej poloose ktorá nahradzuje voľnobežky známe z iných 4x4 systémov. Obvykle stačí chvíľa jazdy, nejaká zatáčka a prudšie pribrzdenie a predný náhon "dokončí" proces odopnutia. Skús znovu zaradiť predok a potom ho zase vyradiť, samozrejme za jazdy. Ak nie, prídi zajtra (teda v piatok) do kempu Geronimo vo Vlkanovej tak okolo obeda, poobede, mrknem sa na to. Budem tam so svojím Pajerom, mám tam síce povinnosti, ale aspoň rýchly kukuč stihneme.
_________________ Jenki
Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané
|
Štv, 06.09.2012, 8:54 |
|
 |
majobb
Učeň
|
diky za radu ohladom predneho nahonu. isiel som podla rady a vyslo to uz neblika predok... a ta pristrojovka este nie ale chystam sa... pekny vikend zelam..
|
Pia, 07.09.2012, 13:03 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|