Dnes je utorok 1. júla 2025, meniny má Diana a zajtra Berta
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
dialkove ovladanie centralneho zamykania Pajero 2
Autor |
Správa |
stanonb
Učeň
Registrovaný: Pon, 27.12.2010, 16:29 Príspevky: 37 Bydlisko: nova bana
|
robil som si dialkove na central, nakolko som som to tu nenasiel tak pisem sem pripojenie kablov z DO na existujuce CZ. Ovlada to " - " a pripaja sa na riadiacu jednotku CZ na vodic " cierno-modry" a "cierno-cerveny". Jednotka CZ sa nachadza na lavom stlpiku, pod pristrojovou doskou, po odmontovani reproduktoru ju vidno.
_________________Mitsubishi L200 K74, 2,5 TD, superselect, lift, 31" Discoverer STT EX:Pajero 2,5 TD GLS, zdvihnute, svetelna rampa, navijak 5,4t, CB, podlozky, snorchel, 31ky MT KM2 svoliks@stonline.sk
|
Ned, 07.04.2013, 9:17 |
|
 |
tomasb
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 05.01.2010, 20:33 Príspevky: 360 Bydlisko: Banská Bystrica
|
ahoj, otazocka, riesil som to davnejsie vo svojom vlakne, nevies ako ovlada central smerovky ? teda ako je to pripojene ? ja som do naseho nissana dorabal central aj s dialkovym, ale 2 vyvody co idu z centralu neviem kam pripojit, oba su na smerovky, L a P strana .... 
_________________ Nissan Doublecab 2,5 D
Mitsubishi Pajero 2,8 TD
|
Ned, 07.04.2013, 16:59 |
|
 |
stanonb
Učeň
Registrovaný: Pon, 27.12.2010, 16:29 Príspevky: 37 Bydlisko: nova bana
|
no najskorej idu kable priamo z packoveho prepinaca a vedu popri stlpiku riadenia. central ma dva vyvody aby sa dali pripojit smerovky bez pouzitia diod. Ja som smerovky nezapajal lebo mi nemusi auto vyblikovat.
_________________Mitsubishi L200 K74, 2,5 TD, superselect, lift, 31" Discoverer STT EX:Pajero 2,5 TD GLS, zdvihnute, svetelna rampa, navijak 5,4t, CB, podlozky, snorchel, 31ky MT KM2 svoliks@stonline.sk
|
Ned, 07.04.2013, 17:19 |
|
 |
vladino
Ťažký Profík
|
Lepsie som si to neodfotil ked som zapajal alarm a dialkove ale vsetky potrebne kable su v tom zvazku treba sa pohrat s voltmetrom (merakom) Tie oranzove kable su s alarmu a su smerovky ostane si uz nepamatam a uz to neviem ani odfotit je to konplet zaizolovane  Este som nejaky kabel tahal s relatka samizda dvere cidlo je hned tam.
_________________ Pajero II. 2,5TD GLX 3dv. Super Select, 2x navijak 5,5t, OME, CB, hi-lift, kladka, gurtne,...
|
Štv, 09.05.2013, 16:06 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|