Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 27.06.2025, 2:49
Dnes je piatok 27. júna 2025, meniny má Ladislav, Ladislava a zajtra Beáta

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
 Mitsubishi Pajero 2 2,5 Vstreky 
Autor Správa
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Zdravim mal niekto skusenost z vymenou vstrekou na motore 2,5 73KW na fore som to nenasiel nasiel som nejake vstreky ale jeden kus za 20 euro sa mi to zda nejako malo zevraj to je len spicka vstreku ne cele telo vstreku ta stoji 107euro da sa to vymenit mam problem viacej dymi avykon je mensi odporucili mi vymenit vstreky auto ma 355000km a neviem kedy boli menene.

Uto, 28.01.2014, 21:15
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Najskvor zisti ci su dobre daj ich premerat ale este som namal vykon slabi nasledkom trisiek.Moze ti slabo podimovat nasledkom nedokonaleho rozprasovania ale to ma aj zvuk biedavy skor pozri filtre zvlast palivove su haklive a ide od toho co aky vykon od toho motora ocakavas.

Str, 29.01.2014, 8:59
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
doricka75 píše:
este som namal vykon slabi nasledkom trisiek.

trosku haluz co si tu napisal ...ako keby si povedal este som nemal ziadne auto ale k teme...je potrebne vybrat vstreky pretlakovat to budes hnet vidiet ci je v nich problem zistis to aj podla dymu z vyfuku ak ti zalievaju citis ako by si stal za starou aviou...menie sa hlavice na vstrekovacoch v polsku ta vyjde repas par eur ....A ano dobre vstreky maju priamy vplyv na vykon auta je to spolu s cerpadlom hlavna distribucna cast paliva v motore pokial dost kvalitne a pod dobrym tlakom nerozprasi naftu mozes mat v aute hoci jake "zlepsovaky" su ti uplne na nic ....

Str, 29.01.2014, 10:58
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
dik za radu v cez vikend rozoberiem v pondelok dam odtlakovat vstreky dam potom vediet co ako ked sa menia tie spicky vstrekov aj sa nejako to nastavuje aleboto dam radsejniekomu spravit. Vedel by si mi ich zrepasovat aj ty jankarol.Ak budu zle.

Štv, 30.01.2014, 20:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Nosíme do Poľska ale nie je problem posles mi to poštou a za tyzden to máš naspäť keby si to tak chcel riešiť cez tel.sa dohodneme v pohode

Pia, 31.01.2014, 0:19
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný