S prvou polovicou Toma suhlasim, s druhou pokial ma pamet neklame, uz nie. Da sa to vymenit, aj bez zhadzovania poloosi, maximalne treba zhodit manzetu, az je tam o nejaky cm viac miesta ... (uz je to nejaky rok, ale nezda sa mi, ze sme zhadzovali osi).
S cim pocitaj na 200%, ze asi nekupis to co potrebujes (to co chces ano, ale to co potrebujes, nie) ...capov je niekolko, na prvy pohlad vyzeraju rovnako, ale hra sa tu na milimetre, a nasledne zistis, ze ani bohovi nevies ist bezpecnejsie viac ako 40 km/h, a v zakrute je to na budku ....zbiehavost jak nenalozena Tatra (Fakt, nekecam) ... Na VIN v autodieloch zabudni ... Lisilo to aj v ramci roka .. Mozno origo nissan podla vin by ti to vedel zohnat so zarukou ...
Varianta 1 - zabezpec si u predajcu, ze ti cap zoberu naspet - (povodny zmeras a porovnas s novym pred osadenim, musi sediet.
Zopakujem, ze musi sediet, nie "by oko", ale isto ..
Varianta 2 - skocis do dielne, kde maju chlapi (Ak sa tomu venuju) vsetky capy, a oni ti osadia co treba ...
Keby si bol viac pri Ziline, tak ta poslem tam, dolu si najdi dielnu podla vlastneho uvazenia ...
Ja som skoncil presne podla bodu 2, a samozrejme zbytocny par capov v ruke, zabite 3 dni, a tych capov neviem kolko je, ale min. 2 serie (mari sa mi, ze viac), a urcite ti ponuknu z katalogu tie, co nechces