Dnes je piatok 1. novembra 2024, meniny má Denis, Denisa a zajtra nikto
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Autor |
Správa |
kingcab
Čumil
|
Zdravím borci, mám tu menší problémik s nissan king cab. Natočím ho normálne no hneď po naštartovaní ma problém držať sa aspoň v nejakých otáčkach. Pridám, hodí otáčky tak na 1000 viac nie. Pokiaľ manuálne pumpujem čerpadlo tak otáčky idú. Pýtal som sa už viacerých známych no každý ma iný názor. Jeden hovorí, že to môže byť sitko v nádrži zapchaté. Druhy že hadičky niekde nasávajú vzduch poprípade sú priškrtené alebo bude chyba v čerpadle. Aký máte na to názor? ďakujem za rady . Mišo
|
Pia, 21.11.2014, 15:06 |
|
|
medal41
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 09.09.2007, 10:31 Príspevky: 480 Bydlisko: Partizanske
|
kingcab píše: Zdravím borci, mám tu menší problémik s nissan king cab. Natočím ho normálne no hneď po naštartovaní ma problém držať sa aspoň v nejakých otáčkach. Pridám, hodí otáčky tak na 1000 viac nie. Pokiaľ manuálne pumpujem čerpadlo tak otáčky idú. Pýtal som sa už viacerých známych no každý ma iný názor. Jeden hovorí, že to môže byť sitko v nádrži zapchaté. Druhy že hadičky niekde nasávajú vzduch poprípade sú priškrtené alebo bude chyba v čerpadle. Aký máte na to názor? ďakujem za rady . Mišo už ked si dostal rady aspon si to vyskaš spraviť? myslím že niečo v sacom koši čo je v nadrži pripadne s filtrom a možno niečo s hadicami
_________________ L 200 - cb,hi-lift,sw9000,mt,šnorchel,
|
Pia, 21.11.2014, 16:16 |
|
|
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 7953 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
zacni od cerpadla,, skontroluj tesnost a holander na vstrekovacom cerpadle ci to sitko neni zanesene v nom, potom filter palivovy,, ci tesni, nenasava vzduch a ci je vobec cisty,,, potom privodove hadice ci si tesne, ci neprepustaju,, filter, a hadice ci nie su popukane, vyschnute, prepad ci je dobry , bo i stadial moze vnikat vzduch,, , to si musis vsetko skontrolovat,, a budes vediet co je OK a co je uz posmrti,,,
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Pia, 21.11.2014, 16:45 |
|
|
Tomrs
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 13:24 Príspevky: 1208 Bydlisko: Ráztočno - PD
|
To sa stalo zo dňa na deň, alebo po nejakej konkrétnej udalosti. Mal som podobný problém čerpadlo nešlo cez 2000 ot./min. a tiež sa dalo ručnou pumpou vyhnať vyššie. Problém spôsobila zlá nafta (tankovaná z bandasky s vodou) a následná odstávka auta na cca. 10 dní v zime. Voda obsiahnutá v nafte spravila počas odstávky svoje a elementy v čerpadle zahrdzaveli a netesnili a tak smotné čerpadlo si nevládalo potiahnúť dostatok nafty ak sa mu nepomohlo. Vyriešil to komplet repas čerpadla. Ale môže to byť banalita ako upchaný palivový filter, alebo častá závada - upchané sitko na vstupe na čerpadle. Najskôr skús napojiť naftu hadičkou z plastovej fľašky za filtrom, aby si vylúčil nádrž-vedenie-filter, ak sa to zlepší chyba bude tam, ak nie hľadaj chybu v čerpadle (najskôr to sitko), alebo tryskách.
_________________ Ludia požadujú aby ich život mal nejaký zmysel, život má presne toľko zmyslov, koľko sme ochotný doň vložiť. H. Hesse
|
Pia, 21.11.2014, 21:09 |
|
|
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
Povol zatku nadrze. Ak poriadne odfukne. Moze byt aj ta pokazena.
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Pia, 21.11.2014, 22:37 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|