Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 26.12.2024, 14:07
Dnes je štvrtok 26. decembra 2024, meniny má Štefan a zajtra Filoména

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 34 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Dobijanie 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Tak uvidime uz som odniesol Nivu do elektrikara ..tak som zvedavy

Ned, 10.11.2024, 9:57
Frajer

Odpoveď s citáciou
Snáď nebudeš mať niečo podobné, ako ja hodne dávno, na VAZ 2105, tiež som mal rovnaký problém, ale tam to bolo asi vekom auta. Tiež mi to občas prestalo nabíjať, nakoniec som musel vymeniť poistkovú skrinku, pretože bol niekde studený spoj alebo niečo odpálené.
Ukazovalo sa to tak, že keď prestalo dobíjať, tak som skúšal mykať káblami, nepomáhalo, ale keď som pomykal poistkovou skrinkou, tak to začalo reagovať a dobíjalo.
Ale mne sa vtedy rozsvietila aj kontrolka dobíjania, neviem, či aj tebe to tak blbne.

Vtedy som kúpil aj nový alternátor, tiež som myslel, že problém je v alternátore, ešte ho mám v regáli, ak by pasoval, kľudne posuniem.
Má síce minimálne 15 rokov (možno aj 20), ale je nepoužitý a mal by byť originál, ešte je na ňom tuším cenovka v Skk

Ned, 10.11.2024, 19:49
Profil WWW
Učeň

Odpoveď s citáciou
No ked pretocim klucom tak kontrolka mi svieti dobijania...ale pocas jazdy nesvieti mi ze nedobija...svietila mi iba vtedy ked mi spadol remen...alternator mam novy aj stary a obidva funkcne vravel elektrikar...

Uto, 12.11.2024, 20:07
Učeň

Odpoveď s citáciou
Chyba vyriesena niva dobija...jeden s kablou od alternatora co ide do niekam do spinacky bola poskodena izolacia a opierala o kostru a tam to skratovalo nejako...teraz pekne dobija...len zas sa mi vyskytol dalsi problem ze obcas mi necgce chytit motor no predtym som nemal s tym problem az ako zacal problem s dobijanim...motor toci no absolutne nechyti...rano za studena v poho chytil...aj 5krat za sebou v poho natocim...potom poobede uz nechyta...niekedy az na 4ty pokus a niekedy chyti a na volnobeh zhasne a potom uz nechyti vobec....

Ned, 24.11.2024, 17:22
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 34 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný