Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| Autor | 
            Správa | 

| 

peto SB 
				Koumák 

Registrovaný: Str, 10.01.2007, 17:57 Príspevky: 175 Bydlisko: okr. SABINOV

| 

Tento tyzden sa mi dost nedarilo s nivou po dojazde domov som  zistil ze predne koleso je nakrivo a po odobrati toho stredoveho krytu bola vypadnuta matica aj s poistnou podlozkou takze koleso drzalo len na ramenach dost blbe to bolo v pondelok v piatok sa zase povolil tlmic hore vypadol a zodral zavit takze som dost       

_________________TODAY  TOMORROW TOYOTA LJ 70 PROTO (napravy Unimog 404 ,Warn 8274 mechanika BRDM ,tlmice FOX,Optima,Tripmaster atd;-)  www.terennytim.skhttp://www.youtube.com/channel/UCCvWshSIJC5DKhAwDOi4L5gPREDAJ NÁPRAV A DIELOV DO NÁPRAV Z UNIMOGU 404  

| 

| Uto, 13.02.2007, 23:02 | 

| 

| 

| 

blato-Lubo 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Str, 22.11.2006, 13:12 Príspevky: 1103 Bydlisko: Lipt.Hrádok /LM/ Dohňany /PU/ Brezno - práca

| 

_________________Niva1,6 Niva1,7i Galloper2,5 TDi Patrol2,8-3,0 LR Disco1 300Tdi Honda CRV2,0 LR Disco1 200Tdi Nissan Terrano2W2,7tdi LR DiscoIITD5 autodolesa.sk Land Rover Club Liptov LandOFF service Offroad Club Luky offroadclubliptov@gmail.com 0908 384 826  

| 

| Str, 14.02.2007, 18:31 | 

| 

| 

| 

chalupar 
				Učeň 

Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 11:22 Príspevky: 92 Bydlisko: Zvolen

| 

_________________ Toyota LandCruiser 80, Mitsubishi Pajero 3,5  Skype -   chalupar6 

| 

| Str, 14.02.2007, 23:46 | 

| 

| 

| 

PetoK 
				Začínajúci koumák 

Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 23:54 Príspevky: 132 Bydlisko: Piešťany

| 

Niva je taký zvlaštny stroj. Okolo nej sa musiš stale motať. Na homokynetak pozor ja som objednal v KE nový a klepe od novoty. Neriešim to ale vozím zo sebou náhradný keby niečo. 

_________________ Toyota Land Cruiser Hj 60, hladký diesel 4l zatial pred úpravou. 

| 

| Štv, 15.02.2007, 1:30 | 

| 

| 

| 

chalupar 
				Učeň 

Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 11:22 Príspevky: 92 Bydlisko: Zvolen

| 

Nerozumiem ako moze novy klepat?? A vlastne co sa stane ak proste prestane klepat---teda myslim totalna destrukcia??  A este jedna otazocka, ako dlho moze tak klepat????    

_________________ Toyota LandCruiser 80, Mitsubishi Pajero 3,5  Skype -   chalupar6 

| 

| Štv, 15.02.2007, 12:40 | 

| 

| 

| 

PetoK 
				Začínajúci koumák 

| 

To prečo klepe nový neviem jazdím s tým už asi 3 mesiace. total deštrukcia je keď sa rozsype, alebo praskne klietka. Viem že som to mal reklamovať ale z nejakeho neznameho dôvodu (nechcelo sa mi to rozoberať) som to nechal tak. 

_________________ Toyota Land Cruiser Hj 60, hladký diesel 4l zatial pred úpravou. 

| 

| Pia, 16.02.2007, 0:00 | 

| 

| 

| 

nemo 
				Ťažký Profík 

| 

PetoK píše: To prečo klepe nový neviem jazdím s tým už asi 3 mesiace. total deštrukcia je keď sa rozsype, alebo praskne klietka. Viem že som to mal reklamovať ale z nejakeho neznameho dôvodu (nechcelo sa mi to rozoberať) som to nechal tak.  
A ta tvoja nivka veru pracuje, mal som tu cest vidiet ju v akcii     

_________________Jeep WK2 5.7 Hemi...love it or leave it. Ex Wrangler TJ 4.0 Tankove dni Laugaricio :  www.tanklaugaricio.sk Old Duty Trucks :  www.odt.sk 

| 

| Štv, 22.02.2007, 20:32 | 

| 

| 

| 

PetoK 
				Začínajúci koumák 

| 

To Nemo : a to bolo nič proti tomu čo som s ňou robil teraz v sobotu. Boli sme u kamarata v Dudinciach a tam to bolo super. Technika chvala Bohu držala Bolo aj nejake blatko takže super. Mam fotky aj video takže až to spracujem hodím to do free akcií. 

| 

| Ned, 25.02.2007, 22:00 | 

| 

| 

| 

jogistar 
				Koumák 

Registrovaný: Pon, 23.10.2006, 15:36 Príspevky: 195 Bydlisko: Nove Mesto nad Vahom

| 

To PetoK: Klobuk dolu pred tvojou nivou... Musim povedat ze v tedy vecer som mal pekny zazitok a este viac ma chytila off nakaza      len keby boli love na upravu mojej grand vitary bolo by to cool... a ozaj stabilizacka uz opravena  8) ale na tie veci co ste tam robili by som sa neodvazil asi...    

_________________ LR Defender, 2.4 TD, 32x9.25 R16 a usmiaty cloviecik za volantom... 

| 

| Pon, 26.02.2007, 10:32 | 

| 

| 

| 

PetoK 
				Začínajúci koumák 

| 

Dakujem a určite sa poteší obdivu aj Braňo so samkom.

To Jogistar: Ty sám musíš vedieť či sa chceš voziť na terénom aute po meste alebo prašných cestách, alebo či pôjdeš do úprav, ktoré z tohto auta urobia offroad.

Upravovať sa dá dvomi spôsobmi:
 1. kupovať originálne offroadové príslušemstvo.Za to musíš zaplatiť viac peňazí, ale je tam zaručená kvalita a overenie v praxi.

2. upravovať každé auto sa dá aj home made (teda doma na kolene). Tam veľa záleží od úpravcu a prevedenia úprav. Treba komunikovať napr s ľudmi na fóre tomto aj českom alebo svetových) pretože je tu veľa fachmanov, ktorí už čosi dokázali a vedia poradiť. Len si treba niekedy vybrať tú správnu cestu. Je to podstatne lacnejšie. 

Ja osobne idem druhou cestou pretože v poslednej dobe čo si nespravím sám stojí za prd. Keď mechanik zbadá nivu (od iních počúvam že aj iné lacnejšie autá)snaží sa robotu len odj...ť. 

Navyše každý z nás sa učí a offroadovo vyvíja postupne a tomu nasvedčujú aj úpravy. Zo začiatku určite postačia MT gumy a možno nejaké to podvihnutie a časom uvidíš sám čo budeš potrebovať.  

Toť môj názor. 

| 

| Uto, 27.02.2007, 0:07 | 

| 

| 

| 

jogistar 
				Koumák 

Registrovaný: Pon, 23.10.2006, 15:36 Príspevky: 195 Bydlisko: Nove Mesto nad Vahom

| 

No to hej mas uplnu pravdu... len to je trochu zlozitejsie s upravamy auta     ale to tu riesit nebudem... uz mam vyhliadnuty podvozok IM len niesu love zatial a ohladne obutia mam tam A/T...    

_________________ LR Defender, 2.4 TD, 32x9.25 R16 a usmiaty cloviecik za volantom... 

| 

| Uto, 27.02.2007, 9:21 | 

| 

| 

| 

maros 
				Učeň 

Registrovaný: Pon, 19.02.2007, 22:09 Príspevky: 59 Bydlisko: BRATISLAVA

| 

hladam mechanika pre moju nivu ba okolie poradte ide to snami totiz dole vodou 

_________________ NIVA 

| 

| Pia, 02.03.2007, 14:31 | 

| 

| 

| 

SFX 
				OFFROAD PYRO 

| 

ja som uz poskusal kade koho aj kade kde nie zeby to nevedeli ale nivy aj lady vseobecne malo kto chce opravovat.Najviac sa mi osvecila slovlada v petrzalke.Nie su drahy origo diely a zo zarukou. 

| 

| Pia, 02.03.2007, 15:05 | 

| 

| 

| 

maros 
				Učeň 

Registrovaný: Pon, 19.02.2007, 22:09 Príspevky: 59 Bydlisko: BRATISLAVA

| 

dik a kde v petrzalke je slov lada 

_________________ NIVA 

| 

| Pia, 02.03.2007, 19:51 | 

| 

| 

| 

SFX 
				OFFROAD PYRO 

| 

Sustekova 37 pri poliklinike do prava a dozadu tazko sa to hlada ale je tam volvo ci nieco take.Je lepsie tam dopredu zavolat a objednat sa 

| 

| Pia, 02.03.2007, 21:04 | 

| 

| 

| 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|