|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je nedela 22. júna 2025, meniny má Paulína a zajtra Sidónia
Vitara z monovstreku na karbec???
Autor |
Správa |
PATaMAT
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 01.09.2008, 16:29 Príspevky: 501 Bydlisko: Michalovce
|
finder ja viem ako vyzerá váha vzduchu ja som len chcel vedieť kde ju ma vitara... lebo som tam nič také nenašiel..
oron aha... teoreticky sa to dá riešiť aj tak že miesto tej cievky čo tam je a ide do nej dobludu káblov tak by som ju nahradil klasickou indučkou hmm?
_________________Ford Maverick 2.4i, T3, CB, winch 5t, svetla,hilift, pevnosťáky, dáka gurtňa a mnoho dalšieho... 
|
Pia, 08.04.2011, 14:47 |
|
 |
Oron72
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 20.04.2010, 18:55 Príspevky: 442 Bydlisko: Zilina
|
PATaMAT píše: finder ja viem ako vyzerá váha vzduchu ja som len chcel vedieť kde ju ma vitara... lebo som tam nič také nenašiel.. oron aha... teoreticky sa to dá riešiť aj tak že miesto tej cievky čo tam je a ide do nej dobludu káblov tak by som ju nahradil klasickou indučkou hmm?
presne tak som to urobil,s povodnej elektriky tam neostalo nic(co sa tyka motora)
_________________ XJ 4.0 ex,ZJ 4.0 ex ,ZJ 5.2 V8 ex,ZJ 4.0 ex,WJ 4,0 ex,ZJ 5,9 V8
|
Ned, 10.04.2011, 8:40 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|