|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je nedela 10. novembra 2024, meniny má Tibor a zajtra Martin, Maroš
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
KJ 2,8CRD,2006, tečie kondenz z klimy do kabíny
Autor |
Správa |
Stenly7202
Čumil
|
Dobrý deň som na fóre nový, pre nedávnom sme kúpil jeep cherokee 2.8 crd limited, 2006,chcel by som poradiť tečie mi do vnútra na mieste spolujazca voda pri spustenej klime, je tam taky valec a s predu dierka a s tade my kvapká voda a dosť, viete mi poradiť čo to môže biť?
|
Štv, 27.07.2017, 23:58 |
|
|
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
No upchatý odtok klímy. Proste miesto toho aby to vytekalo von za prepážku i to tečie dovnútra. Na ZJ občas pomohlo preštúranie odtoku, ale to som ho musel navŕtať.. každopádne by sa pozrel aj z motorového priestoru či daný odtok z klímy prechádza prepážkou von, ak ti končí niekde na rozhraní tak je možné že sa v tom niekto už kutral.
A.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pia, 28.07.2017, 7:40 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|