Dnes je štvrtok 13. marca 2025, meniny má Vlastimil a zajtra Matilda
ZJ 4.0 druha jeepka v rodine
Autor |
Správa |
Dondo
Ťažký Profík
Registrovaný: Sob, 05.10.2013, 22:10 Príspevky: 343 Bydlisko: Piešťany
|
indian píše: Dondo píše: Dakujem. Vlozit nizsie nejde, to by som musel celkom iny pevnostak spravit alebo kupit. Respektive tento totalne rozrezat, vyrobit inu platnu a k neja dovarit zvysok. Uvidime co to bude robit, zatial som nikdy nemal problem s teplotou, a navijak tam bol aj predtym len mierne utlejsi. Tento je hodne mohutny. jasne, ved uvidis v terene. a kedze si takto sikovny, ked by bol problem, rozrezes, upravis, prevaris a mas  Haha no, toto su roboty co ma zrovna moc nebavia  Takze to by bol zase tak rok odhodlavania sa Takze verim ze to bude vpohode  Ked sa otepli, tak to este asi cele zhodim, vratane chladica a poriadne precistim vsetko
_________________ Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8 H.O. Overland
Jeep Grand Cherokee ZG, 4.5" Rubicon Express Long Arm, 35" Silverstone MT 117 Extreme, navijak, CB, pevnostaky, Ford 8.8 + OX locker, Dana 30 high pinion vystuzena + RCV poloosi, WARN ZEON 12
|
Pia, 23.02.2018, 16:04 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|