Dnes je nedela 22. júna 2025, meniny má Paulína a zajtra Sidónia
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Autor |
Správa |
ORC
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 30.05.2007, 10:04 Príspevky: 573 Bydlisko: Bratislava
|
Mate niekto skusenost s prejazdom cez Bielorusko?
Chystame sa na Silkway do Moskvy a chceme skusit skratit si cestu krizom cez Bielorusko.
Minuly rok sme isli cez Litvu a Lotyssko, bolo to celkom v pohode az na 16hod prejazd colnicou.
Podla mojich info by cesta krizom cez Bielorusko (M1) mala byt v pohode, ale zaujimaju ma najma skusenosti s hranicami PL-BY a BY-RUS.
Diky za vsetky rady.
Juro
_________________..všetko pre váš OFF ROAD. www.offroad24.sk , orc@orc.skIronman4x4, Rugged Ridge, Asfir, ARB, AEV, SafariSnorkel, BullFace, Dick Cepek, Mickey Thompson, JamesBaroud, IPF, Pro Comp, Bushranger, FoxShox, Eibach, Misutonida, Delta4x4, AVM, ...
|
Štv, 28.06.2012, 21:28 |
|
 |
FOGY
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 22.03.2012, 23:30 Príspevky: 428 Bydlisko: Rožňava
|
minulý rok som tam bol na jeepe. predovšetkým treba vízum. na pumpe sa platí valutami - 0,65/liter, policajti sú seriózni, a teraz hranica:
pl - by: 3 až 4 hodiny. Pl ok, bieloruská strana klasika, dostaneš bumážku, na ktorú treba pozbierať 3-4 pečiatky a môžeš ísť. Pri poslednej rampe skontrolujú, či sú všetky a zoberú ju.
by - pl: to už bolo horšie. Hranice som sa nedočkal. Vyzeralo to na 24hodinovku, tak som to otočil na UA. Tam bola pohoda /20min/, na hranici 1 auto. Potom treba ísť na Lvov - Užgorod alebo Ubľa. Do PL radšej nie, lebo opať je hranica na min. pol dňa čakania.
_________________ARO 10,ARO 10, Asia Rocsta, JEEP YJ, TJ, JK https://plus.google.com/u/0/photos/1180 ... 5400496177
|
Štv, 28.06.2012, 21:55 |
|
 |
ORC
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 30.05.2007, 10:04 Príspevky: 573 Bydlisko: Bratislava
|
Diky,
viza samozrejme mame (tranzitne).
3-4- h na vstupe do BY je v pohode.
Naspat nejdeme cez BY ale zo Sotchi krizom cez celu Ukrajinu do SR. To uz je v pohode, isli sme tak aj pred rokom.
Este by ma zaujimalo ci ma niekto skusenost s hranicou BY-RUS.
Mame na cestu Bratislava-Moskva len 48hod a radi by sme predisli zbytocnym problemom a zdrzaniu. Stale sa nevieme rozhodnut ci je lepsie Bielorusko alebo Lotyssko.
V Bielorusku nas laka kratsia a kvalitnejsia cesta vzhladom na to ze ideme s dodavkou a vozikom.
_________________..všetko pre váš OFF ROAD. www.offroad24.sk , orc@orc.skIronman4x4, Rugged Ridge, Asfir, ARB, AEV, SafariSnorkel, BullFace, Dick Cepek, Mickey Thompson, JamesBaroud, IPF, Pro Comp, Bushranger, FoxShox, Eibach, Misutonida, Delta4x4, AVM, ...
|
Pia, 29.06.2012, 14:31 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|