|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 14. júna 2025, meniny má Vasil a zajtra Vít
Autor |
Správa |
fajer
Proviantak
Registrovaný: Pon, 30.07.2007, 20:32 Príspevky: 887 Bydlisko: trencin
|
zasadnym problemom pri BL je je posobenie sil na uchytenie kastlu. napr pri prudkom brzdeni je to cista zabava.. taktiez pri poriadnej slupke napr na kamen alebo ked ta niekto zotne zozadu.
Preto nieje vhodne BL viac ako 1" coz ti pomoze pri prechode s 33" na 35" .
este ma napadlo v nasich stavoch :
je dost podstatna aj situacia pri tahani sa a trhnuti, pokial sa budes potrebovat ty alebo niekoho "vytrhnut" s jarku, tak to bude detto ako som hore popisoval.
nazorny priklad ako to moze dopadnut je tu :
http://offroad.laugo.sk/viewer.php?albid=199&stage=2&imgid=1059
http://offroad.laugo.sk/viewer.php?albid=199&stage=2&imgid=1060
_________________ KAVA - strkova, nesca, bezkofeinova,
Varic - PB, el. konvica, ohnisko,
|
Ned, 13.06.2010, 17:54 |
|
 |
Vlad
Učeň
Registrovaný: Štv, 12.01.2012, 20:44 Príspevky: 29 Bydlisko: Nove Zamky
|
Podla mna moznosti je viac a BL by mala byt posledna. Pri 4inch lifte s 35 kolesami potrebujes 1 inch BL. Okrem doladenia dorazov sa da este pohrat s ET kolesa (pustit koleso von) a vymenou lemov blatnikov za bud sirsie alebo high clearence lemy. Ja by som to urcite premeral( vykrizit) pretoze tlmice k 4 incovemu liftu budu mat v kompresii nieco malinko cez 15 inchov a bolo by vhodne mat istotu ze ich doraz zastavi pred plnym stlacenim inak ich poskodis.
Presny lege artis postup by mal byt takyto: po nainstalovani liftu vykrizit a doladit dorazy tak aby bol vyuzity tlmic v max kompresii, potom zistis kolko a kde ti zavadzaju blatniky - nieco sa da riesit inym ET so sirsimi lemami a nieco s flat lemami. A ak tato alternativa nie je dostatocna alebo nepripada v uvahu vymena lemov prichadza na rad bud predlzit doraz a stratit nieco na flexii alebo BL a zachovat flexiu no ratat s negativami o ktorych pisal Fajer
|
Uto, 21.10.2014, 10:52 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|