Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 20.06.2025, 16:13
Dnes je piatok 20. júna 2025, meniny má Valéria a zajtra Alojz

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 78 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
 TJ - skapina motor (klapka?) 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hovado ;)

ked stes o tyzden mozeme ist spolu do BA na posledny trial tejto sezony a kedze Ti to jazdi max 40-50 kmh, tak v triale sa mozno vysantis, ci? :)))))

jo mitfahru mam a ako "konkurenciu" Ta urcite privitam :) aj ked s nasimi civilnymi autami tam mozme akurat tak lekvar kvasit :)

spanie mame vyriesene u nas vo firme, staci nafukovacka a spacak ;))

hm?

Pia, 09.11.2012, 21:30
Profil ICQ
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dovtedy je dost mozne, ze budem mat aj opravene auto. Ak, tak by som aj isiel. Ale nie sutazne, alebo tak... ;)
Uvidim ale, kolko bude stat celkova oprava a potom podla toho. Lebo je mozne, ze mi zas nezostane ani cent :D

Ten povodny clanok som nenasiel, ale tu je iny:
Why Does Running Out of Gas Make a Fuel Pump Go Bad?

Pia, 09.11.2012, 21:30
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:
No moc nemas pravdu, benzin v nadrzi cerpadlo chladi, preto je dobre ked je tam aspon stvrtke. No a ked je malo tak ti moze skor nasat bordel z nadrze.

no kuwa, akoze cerpadlo je cele v nadrzi a ked je malo benzinu tak sa akoze prehreje? To navrhoval Pat a Mat? Nechcem tym povedat, ze Ti neverim, len sa mi to zda u americkeho auta ako chu..vina, lebo amici musia vsetko mat v navode - tot moja skusenost...

Tomas? co pisu v manuali k autu? ;)

Pia, 09.11.2012, 21:34
Profil ICQ
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
14. - Fuel system :)
Musim si to zobrat do roboty a prestudovat doma sa mi nechce :D

Inak tie americke debiluvzdorne manualy su neni zle. Ja ako laik do oprav som podla toho porobil kopu veci, ktore by som inak ani nenasiel. Niekedy to dost pomoze. A niekedy tie blbuvzdorne hlasky aj pobavia cloveka... :P

Pia, 09.11.2012, 21:45
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:
Ak, tak by som aj isiel. Ale nie sutazne, alebo tak... ;)

akoze nie sutazne, ved ked si so mnou absolvoval Cadcu tak BA dufam nebude problem ;)

a nebudem Ti tu kazit vlakno, ozvem sa ci si si to nerozmyslel ;)

PS: na novu sezonu mam v umysle "obohatit" kategoriu "O" a chcem kupit auto iba na trial ;) uvidime co povie Robocop...

Pia, 09.11.2012, 21:46
Profil ICQ
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:
uvidime co povie Robocop..

som myslel, ze za akych podmienok tam budem moct "zavadzat" ;)

aj ked verim ze by to nemal byt problem a tesim sa...

Pia, 09.11.2012, 21:51
Profil ICQ
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Som asi trochu nem pochopil. Ak dobre prekladam, tak spolujazdca uz mas. ;)

Ja by som teoreticky dosiel na svojom, ale hnat ho do pretekov to nie. Ale ked tam budu dake rekreacne kopceky, jamy - tak preco nie. Aspon mu dam zatazkavaciu skusku - potom odtial ho zanesem naspat do servisu. Musim zaklopat na drevo - snad nie :D

A pevne verim, ze tento topic mozeme coskoro uzavriet a presunut do archivu. Uz mi tato tema vypila nervy :D

Mna este caka kopu udrzbarskych prac - veci, ktore treba preventivne na auto porobit, aby bolo tip-top - Pali to cele presiel a nasli sa veci, ktore by bolo dobre dat do porádku [kukurica v rádku]. Predne naboje, zadna naprava.
A ja mam zase na buduci rok take predsavzatie, ze ak sa pohnu lady, tak prerabka na AW4, lift [ja by som najradsej portaly, nejak som sa na to namotal], dake balony a popri tom mozno LPG - ale to je hudba buducnosti. Mozno to auto podpalim, ked ma bude este dlho srat :D

Pia, 09.11.2012, 21:53
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:
lift [ja by som najradsej portaly, nejak som sa na to namotal], dake balony

wow Ty co nechces jazdit "tazsi" teren a portaly? kuwa to si rad pozriem, povozis ma? si ma dostal ;)

Pia, 09.11.2012, 21:57
Profil ICQ
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To su len uvahy do buducna a tie napravy su na samom konci ;)
Paci sa mi ta myslienka, ale je od toho este moc daleko.. Nepaci sa mi nezmyselne liftovanie do nebies, pricom pod difom ziskas par cm - das portal, ziskas kopu priestoru a nedokurvis si nakomplet tazisko auta. To sa mi pozdava, aj ked je to dost brutalny zasah do konstrukcie samotnej, no. A asi ani nie najlacnejsi spas, hlavne ked si to clovek ani nevie porobit sam :D

Zacinam mat pocit, ze mi to auto v terene prestava v takejto podobe stacit :D Je to choroba...

Prevodovku mam viacmenej pred smrtou, tu budem muset tak ci tak riesit raz - tak radsej skor, ako potom na nepojazdnom aute. A tie napravy teraz su v zlom stave, takze to sa ide robit ihned, ako na to budu urcene "prostriedky" :D

Pia, 09.11.2012, 22:02
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak vitaj v klube majitelov starych "crepov" ;)

Pia, 09.11.2012, 22:06
Profil ICQ
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Si zober, aka by to bola nuda s novym autom :D

Pia, 09.11.2012, 22:08
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak to ti držím palce, ja tie portály riešim už roky... a neviem sa k tomu nejak dostať :evil: lacné to určite nieje, tomu kúr, a hlavne ked to chceš mať dobre. však by ti porozprávali chalani čo to majú za sebou, ako napr Lubo z MT čo to dával na Gečko, Denyz čo to dával na TJ wranu, robokop je kategoria portálov sama o sebe, Gabo SB na vitare a ešte zopár ludí to tu má... ono, je to neskutočná šupa 8-) ja som za, a držím ti palce v tejto vytrvalosti, nech ti táto diagnoza ostane doživotne :wink: a vitaj medzi nami :-D smrtelne chorými

ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Sob, 10.11.2012, 0:31
Profil ICQ
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
uvidime, hovorim, to je len iluzia zatial. u mna technicky upper level. ale predstava pekna :D to je ako ked snivas o tom ze raz budem milionar - co mozes byt, ale nemusis :D

Sob, 10.11.2012, 0:33
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
spin-čital som tvoje problémy s jeepom ale musím dat pred tebou širák dole za tvoju výdrž.....aj ked som tu čerstvo zaregistrovany na tomto fore ale nedalo mi to aby som ti nenapísal....palec hore

Ned, 09.12.2012, 23:58
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chvalabohu minulost !
Auto uz chodi, ako hodinky..

Uto, 11.12.2012, 3:30
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 78 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný