| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

spotreba verzus stresny nosic 

| Autor | Správa |  
			| finder Support 
   | KOŤO píše: Ak by robili truhly aj na 5m rebríky, asi by som ho kúpil. Trochu odbocim .. Ak ti vadi vlacit dlhy rebrik kvoli vzduchu na streche, da sa spravit alternativa ... www.alve.sk. .
 4.5m rebrik, 3x klby, po zlozeni 1.2m ... nosnost cez 120 kg (testovane) ...
 Najviac sa mi paci, ze ked by to aj neslo zmestit do truhly, tak to prasknes do kufra hocijakeho auta a hlavne sa nemusis bat, ze ti to niekto cmajzne ... http://www.alve.sk/eurostyl_ostatni2.htm Tie ceny si nevsimajte ... Ten mensi samizda stoji okolo 3500.
 Ta variabilita je genialna ... Acko, Ucko (mensia plosina), Icko ...
 Koniec offtopic     ----------------------------_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda   . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ...http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html 

|  
			| Pia, 30.03.2007, 10:46 | 

|  
		|  |  
			| KOŤO OFFROAD Expert 
   | finder píše: KOŤO píše: Ak by robili truhly aj na 5m rebríky, asi by som ho kúpil. Trochu odbocim .. Ak ti vadi vlacit dlhy rebrik kvoli vzduchu na streche, da sa spravit alternativa ... www.alve.sk. . 4.5m rebrik, 3x klby, po zlozeni 1.2m ... nosnost cez 120 kg (testovane) ... Najviac sa mi paci, ze ked by to aj neslo zmestit do truhly, tak to prasknes do kufra hocijakeho auta a hlavne sa nemusis bat, ze ti to niekto cmajzne ... http://www.alve.sk/eurostyl_ostatni2.htm Tie ceny si nevsimajte ... Ten mensi samizda stoji okolo 3500. Ta variabilita je genialna ... Acko, Ucko (mensia plosina), Icko ... Koniec offtopic     ----------------------------Ďakujem Ti Finder, toto poznám, ale ja potrebujem stáť v 6 metroch, alebo opreť rebrík a dostať sa na strechu 8 m vysokú. Takže musím nosiť tieto výsuvné._________________
 JEEP Grand Cherokee 2,7CRD, r.v.2001, GENERAL AT2 245/70/16, podvozok OME, rámy - už nie lebo zavadzali, rozšírené podložkami 3cm...

|  
			| Pia, 30.03.2007, 12:40 | 

|  
		|  |  
			| palo-cherokee koumák 
   | no ja mám na streche lyžiny s priečkami - tie som dole nikdy nedával
 ale po namontovaní rampy so svetlami mi šla spotreba hore tak o 3/4 litra
 KOŤO píše: Ešte jedna rada. Ak prevážate na streche tie duralové rebríky z Baumaxu alebo Metra vozte ich nohami dopredu - budú podstatne menej hučať.Hej toto poznám. Ale nie vždy to funguje. Pomôže omotať  nohy nejakou handrou. Lebo prúdenie vzduchu je swiňa. Nohami dozadu - od 70 km/h hukot jak z vrtuľníka. Nohami dopredu - pri 80 km/h strašný kvílivý zvuk (ako keď psa za oné...    ). Handra a lepiaca páska = TICHO

|  
			| Pia, 30.03.2007, 13:27 | 

|  
		|  |  
			| andrej190 OFFROAD Expert 
   | na mojej GV mám lyžiny a predpokladám že aj tie robia nejakú tú spotrebu navyše aj keď nie nejakú extrémnu. Ale keď  na ne hodím priečniky tak spotreba sa mi zvýši o cca 0,5l / 100km
 Bez priečnikov mám spotrebu mimo mesta cca 7,5l s priečnikami o cca 0,5l viac.   No teraz nedávno som bol na rybách a spotrebu som mal cca 11,5 mimo mesto ale to som mal na streche hodený aj čln, za sebou som ťahal vlečku a dosť naložený  ale to je už zase trošku o inom..
 _________________http://www.safeworks.sk - Výškové práce, Pilčícke práce, Elektroinštalácie 

|  
			| Str, 12.09.2012, 20:42 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre