| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

vaše skúsenosti z elektrickým zdivhákom 

| Autor | Správa |  
			| bacilpyrin OFFROAD Expert 
   | Neviem prečo, to tak zatracujete. Výmysel je to dobrý aj keď by som ešte trošku pošpekuloval so zmenšením pôsobiacich momentov.
Sranda, že by to fungovalo aj na manuálne dviháky.
 A predpokladám, že majiteľ nejde odhŕňať pol mesta.

LAND ROVER Discovery II.

|  
			| Uto, 29.01.2013, 10:46 | 

|  
		|  |  
			| Tunki OFFROAD Expert 
   | S tým verkcajgom neodhrnie ani pol dvora.  Nepraktické, lámavé .....chujové.
 Predtým som dal link na niečo  čo vydrží (aj keď má svoje chybičky) v podstate akúkoľvek odhŕňaciu celodennú šichtu. Aj v teréne. Po maličkých úpravách a primeranom odľahčení by sa to ľahko dalo zavesiť aj na samca.

|  
			| Uto, 29.01.2013, 14:10 | 

|  
		|  |  
			| Milan FI OFFROAD Expert 
   | Je tu toho o odhŕňani a radliciach popísané dosť. Ako Tunki správne poznamenal, je to biedna konštrukcia aj na samca. Po druhé, je to príliš vpredu, to znamená, že jakmile ju natočí,tak ho odtlačí. Na 10cm prašanu OK, inak nech to nechá tak. Ten zdvihák síce môže skúsiť, ale jak som písal, ja som to riešil starým aku šroubovákom napojeným na baterku a s ovládaním   zo sťahovania okien a fachčilo to s mojou radlicou, ktorá je oveľa masívnejšia. Inak ta pneukaktusová je bomba, len ja na niečo také nemám možnosti, ani vedomosti. _________________
 Vždy ži svoj sen, neboj sa ísť pomaly, boj sa stáť na mieste, ale nezabudni si užívať život kým môžeš!

Mitsubishi L200, AVM voľnobežky, King One TDS-9.5C , Maxxis Mudzilla

Ex - Nissan patrol GR Y60, MT Nokian Vatiiva 33/12,5/15, naviják 5,4t,

|  
			| Uto, 29.01.2013, 15:30 | 

|  
		|  |  
			| OFFroad4wd Pandík 
   | s tými poistkami som to tak nemyslel neviem to cez obrazovku vysvetliť, ťažko takéto veci riešiť cez internet     Lukáš veľa šťastia vo výrobe pluhu, včera sme si povedali cez spravy čo a ako   

|  
			| Uto, 29.01.2013, 20:06 | 

|  
		|  |  
			| bull4x4 OFFROAD Expert 
   | na tom nemas co vysvetlovat, ohmov zakon sa niekedy ucil uz na zakladnej skole, ale zjavne ta uz niekto poucil _________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60  TD 4,2T , Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon 

|  
			| Uto, 29.01.2013, 20:35 | 

|  
		|  |  
			| Samik1300JX Ťažký Profík 
   | OFFroad4wd píše: s tými poistkami som to tak nemyslel neviem to cez obrazovku vysvetliť, ťažko takéto veci riešiť cez internet     Lukáš veľa šťastia vo výrobe pluhu, včera sme si povedali cez spravy čo a ako   diki diky takze winch uz aj vivíja lano  len treba relatko a koliskový prepínač a mozem začat merat , rezat , zvárat 

|  
			| Uto, 29.01.2013, 21:00 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre