| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 5 ] |  |  

| Autor | Správa |  
			| bado Ťažký Profík 
   | oplati sa kupit tento kus? je to myslim za fajn peniaze, a ani nevyzera nejak zle.. http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 39&asrc=st

|  
			| Pia, 29.11.2013, 12:23 | 

|  
		|  |  
			| Luther OFFROAD Expert 
   | Vyzerá dobre, ale oplatí sa to dovážať? Nenájdeš na SR niečo prihlásené za rovnaké peniaze? _________________
 ...Respect Nature...
 Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!

|  
			| Pia, 29.11.2013, 12:33 | 

|  
		|  |  
			| pepo_ba OFFROAD Expert 
   | Nevyzera najhorsie a asi aj za celkom dobre peniaze, ale inzerat s fotkami prezradi malo...  treba vidiet nazivo...  Na tvojom mieste by som si skusil prepocitat, co by to vyslo doviezt to z tej dialky a zaplatit prihlasenie.... nasledne porovnat s tym, co je k dispozicii u nas... Moja skusenost je taka, ze to co je u nas za rovanku cenu, byva v horsom stave...   mam pocit, ze to je take to nase "slovenske"...       Je dobre urobit si 1 dnovu okruznu cestu po par bazaroch v nemecku, urobit si prehlad a vybrat to najlepsie... Pepo._________________
 XJ

|  
			| Pia, 29.11.2013, 12:51 | 

|  
		|  |  
			| 5ko Ťažký Profík 
   | ja mam menej popraskane sedadlo a mam poctivych 300. ked som mal 200  nebolo popraskane, ale neviem... 

|  
			| Pia, 29.11.2013, 12:59 | 

|  
		|  |  
			| pepo_ba OFFROAD Expert 
   | 5ko píše: ja mam menej popraskane sedadlo a mam poctivych 300. ked som mal 200  nebolo popraskane, ale neviem...5ko, to je asi odvisle od tvaru zadnej casti sofera, stylu nastupovania a vystupovania a tiez od dlzky noh, ci zdvihu vozidla...  je to, mam pocit, individialne...    Ja mam uz 70k km stale rovnako malu prasklinku v tvare a velkosti, ako ked som to kupil... Zameral by som sa na ine veci...  stav motora, prevodoviek, karoserie... priesaky, hrkot, deformacie... skratka na znamky nesetrneho zaobchadzania pri jazde... Pepo._________________
 XJ

|  
			| Pia, 29.11.2013, 13:10 | 

|  
		|  |  
		|  |  

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 5 ] |  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre