Dnes je streda 9. júla 2025, meniny má Lujza a zajtra Amália
Autor |
Správa |
hela
Čumil
|
donaifel píše: No ja nejaké mám. Ale mám len taký bruchoplaz, tak neviem či to tu mám kaziť. Každopádne som aj ja chcel ísť na nedeľnú akciu svojím autom ale mám ho v servise a organizátor nechcel čakať. 
....a preto by mohl a byť s Tebou iná sranda ...resp. s Tvojim brochoplazom .... máš kamoša na vyťahovanie ? Organizátor sa zdá byť fajn ... určite vymyslí znovu niečo.
|
Pon, 22.02.2010, 15:47 |
|
 |
donaifel
Učeň
Registrovaný: Pon, 15.02.2010, 17:44 Príspevky: 18 Bydlisko: Brno, Bratislava
|
Na vyťahovanie? No mám v podstate ale v BA. A tam chodím občas. Rád by som jazdil častejšie ale bývam v Brne a tu nikoho takého nepoznam kto by ma vyťahoval. 
|
Pon, 22.02.2010, 16:00 |
|
 |
hela
Čumil
|
donaifel píše: Na vyťahovanie? No mám v podstate ale v BA. A tam chodím občas. Rád by som jazdil častejšie ale bývam v Brne a tu nikoho takého nepoznam kto by ma vyťahoval. 
Hmmm .. ja bývam teraz v Tišnově ... ak by si niekedy potreboval vytiahnúť .. daj vedieť  ... alebo môžeme spolu niekde zajazdiť.. do Brna často chodím....poznáš tam niečo na jazdenie?
Naposledy upravil hela dňa Štv, 25.02.2010, 6:05, celkovo upravené 1
|
Pon, 22.02.2010, 16:10 |
|
 |
donaifel
Učeň
|
hela píše: donaifel píše: Na vyťahovanie? No mám v podstate ale v BA. A tam chodím občas. Rád by som jazdil častejšie ale bývam v Brne a tu nikoho takého nepoznam kto by ma vyťahoval.  Hmmm .. ja bývam teraz v Tišnově ... aj tam pracujem ... ak by si niekedy potreboval vytiahnúť .. daj vedieť  ... alebo môžeme spolu niekde zajazdiť.. do Brna často chodím....poznáš tam niečo na jazdenie?
No to je super. Ja bývam v Kuřimi. To je kúsok. No som si istý, že sa nejak dohodneme keď budem mať auto zo servisu. A aký máš voz?
|
Pon, 22.02.2010, 16:20 |
|
 |
Michal Valachovic
Začínajúci koumák
Registrovaný: Uto, 05.05.2009, 12:12 Príspevky: 120 Bydlisko: Bratislava
|
soudruzi a soudružky
máme tu nejaké 2 videá z frií party nedeľa umelý kopec,,
za kvalitu sa ospravedlňujeme,,, polepšíme sa a aj tieto nahrávky nanovo spracuje radšej niekto iný a dá ich sem,,, bližšie k srdcu máme offroad ako PC
http://www.youtube.com/watch?v=smf1O4U7FB8
http://www.youtube.com/watch?v=11-64V9HkaU
_________________http://www.nfd.sk/
+421907793947
valachovic@nfd.sk
milujem prírodu a relax
Hyundai Terracan 2,9 CRDi 110KW 2004
|
Pon, 22.02.2010, 16:49 |
|
 |
hela
Čumil
|
Na to, že som sa len dnes prihlásila sa s Vami dobre bavím ,,,, ďakujem za pekný deň.... zmohla ma chrípka a zostala som doma ,,, hneď som zdravšia  ,,,, videa sú fajn ,,, bavili ste sa a to je hlavné ,,,  aj ja už chcem sedieť v mojom autíčku a nie vylihovať v posteli ...
|
Pon, 22.02.2010, 17:21 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Bolo krásne počasie, tak som si v nedeľu nenechal ujsť príležitosť vyvenčiť psa a tiež pozrieť si "neprekonateľné" terakany a aj ako junior písal jednoho, čo vraj nemá súpera. Zatiaľ.
Keďže terén bol pri odmäku, ktorý "zúri" v našich končinách značne podmočený, tak ho asi už našiel.
Tí rozumnejší sa na väčšinou cestných sériových gumách ani o nič nepokúšali a Tí, čo sa pokúšali sa veľmi ďaleko aj tak nedostali. Jediný kto sa tam mohol v podstate bezstarostne pohybovať bol MiroZA na Toyote. Predpokladám, že väčšina prítomných si odniesla ponaučenie, že ešte treba čo to na autách porobiť aby to neboli len SUV-čka. A podľa môjho osobného gusta Hyundai Teracan nie je veľmi dobrý základ. Ale to je vec názoru.
Pridávam pár fotiek: http://www.aloha.estranky.sk/fotoalbum/ ... i-na-kopci
|
Uto, 23.02.2010, 1:11 |
|
 |
rszele
Učeň
Registrovaný: Ned, 14.12.2008, 0:24 Príspevky: 64 Bydlisko: bratislava
|
michi píše: Bolo krásne počasie, tak som si v nedeľu nenechal ujsť príležitosť vyvenčiť psa a tiež pozrieť si "neprekonateľné" terakany a aj ako junior písal jednoho, čo vraj nemá súpera. Zatiaľ.
Keďže terén bol pri odmäku, ktorý "zúri" v našich končinách značne podmočený, tak ho asi už našiel.
Tí rozumnejší sa na väčšinou cestných sériových gumách ani o nič nepokúšali a Tí, čo sa pokúšali sa veľmi ďaleko aj tak nedostali. Jediný kto sa tam mohol v podstate bezstarostne pohybovať bol MiroZA na Toyote. Predpokladám, že väčšina prítomných si odniesla ponaučenie, že ešte treba čo to na autách porobiť aby to neboli len SUV-čka. A podľa môjho osobného gusta Hyundai Teracan nie je veľmi dobrý základ. Ale to je vec názoru. 
Pridávam pár fotiek: http://www.aloha.estranky.sk/fotoalbum/ ... i-na-kopci
Fakt mysliš že len MiroZA?? 
_________________ WG 2,7 CDI
|
Uto, 23.02.2010, 8:20 |
|
 |
junior
Učeň
Registrovaný: Ned, 14.02.2010, 19:39 Príspevky: 69 Bydlisko: Bratislava
|
ja si nemyslim ze len MiroZA...
a ani to ze Terracan nie je dobry zaklad...mat kolesa lepsie ako zimne tak nemam snim problem skusat co ostatny a o tom som presvedceny 
_________________ HYUNDAI TERRACAN - je na predaj
|
Uto, 23.02.2010, 9:27 |
|
 |
Michal Valachovic
Začínajúci koumák
Registrovaný: Uto, 05.05.2009, 12:12 Príspevky: 120 Bydlisko: Bratislava
|
Michi,,, ja nie som ten neprekonateľný,,, ja som prišiel odprezentovať gumy, čo si myslím sa aj podarilo
ak by som nejazdil v servisnom režime, samozrejme by som ukázal omnoho viac,,, čo môže potvrdiť aj MiroZa
ale máš pravdu, že terracan nie je plnokrvný offrouďák, ale dokáže riadne prekvapiť  , čo samozrejme potvrdia všetci zúčastnený na saigon párty trenčín  ,,, vtedy som nebol v servisnom režime 
_________________http://www.nfd.sk/
+421907793947
valachovic@nfd.sk
milujem prírodu a relax
Hyundai Terracan 2,9 CRDi 110KW 2004
|
Uto, 23.02.2010, 9:30 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Uto, 23.02.2010, 9:33 |
|
 |
Dufi
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 08.10.2006, 12:22 Príspevky: 408 Bydlisko: Bratislava
|
_________________ "Tým, ktorí za niečo bojujú, dáva život takú slasť, akú tí v úkryte nikdy nepoznajú." Nástenka v Khe Sanh, Vietnam, 1968
|
Uto, 23.02.2010, 11:05 |
|
 |
Jameson
Frajer
|
Hoci nie práve najradšej, no musím súhlasiť s Michim. MiroZa bol fakt jediný, ktorého som videl loziť v podstate hocikade bez nejakých väčších problémov, akoby tam ten mazľavý sajrajt ani nebol... Terracan je síce technicky "plnokrvný" offroad, Michal to celkom predviedol (ja na zimákoch som pekne odstavil hneď na začiatku a o viac sa nesnažil), no "terénny špeciál" z neho zrejme nikdy nebude. Je na to príliš dlhý a prílliš nízky s množstvom nie najšťastnejšie umiestnených plastových dielov... Ale aj tak Terrynku ľúbim - pre moje potreby je akurát!
PS: Ďakujem Dufimu za zvezenie, to člnkovanie bolo super a aspoň som neľutoval, že som káru nechal pri vleze ku kopcu, lebo jak jeho hádzalo, ja by som tam v lepšiom prípade nevyliezol a v horšiom hodil búdu 
_________________ Zlaté zlatíčko so 150 koňmi pod kapotou... /Hyundai Terracan CRDi/
|
Uto, 23.02.2010, 11:21 |
|
 |
donaifel
Učeň
|
No páni tak neviem. S Michalom už nejakú tu dobu po terénoch jazdíme na jeho Terracane. Neviem čo znamená podľa vás cistokrvny off road. Terracan má rám, redukciu, oceľové kryty na podvozku atď. Nemá jedine uzávierky.
Uzávierky sa dajú domontovať, auto sa dá zdvihnúť, plasty sa dajú nahradiť napr ARB rámmy. Čo som tak pozeral, tak Terracan sa napr. od Patrolu líší len tým, že Patrol má sériovo zadnú uzavierku. Takže všetko je to len uhol pohľadu.
|
Uto, 23.02.2010, 11:38 |
|
 |
rszele
Učeň
Registrovaný: Ned, 14.12.2008, 0:24 Príspevky: 64 Bydlisko: bratislava
|
Jameson píše: Hoci nie práve najradšej, no musím súhlasiť s Michim. MiroZa bol fakt jediný, ktorého som videl loziť v podstate hocikade bez nejakých väčších problémov, akoby tam ten mazľavý sajrajt ani nebol... Terracan je síce technicky "plnokrvný" offroad, Michal to celkom predviedol (ja na zimákoch som pekne odstavil hneď na začiatku a o viac sa nesnažil), no "terénny špeciál" z neho zrejme nikdy nebude. Je na to príliš dlhý a prílliš nízky s množstvom nie najšťastnejšie umiestnených plastových dielov... Ale aj tak Terrynku ľúbim - pre moje potreby je akurát! PS: Ďakujem Dufimu za zvezenie, to člnkovanie bolo super a aspoň som neľutoval, že som káru nechal pri vleze ku kopcu, lebo jak jeho hádzalo, ja by som tam v lepšiom prípade nevyliezol a v horšiom hodil búdu 
Tak neviem ale zdalo sa ti že som niečo neprešiel čo prešiel miroza??? Možme v sobotu isť ešte raz aj na kopec aj na zelenu vodu a vyskušame 
_________________ WG 2,7 CDI
|
Uto, 23.02.2010, 16:26 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|