Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 17.07.2025, 19:27
Dnes je štvrtok 17. júla 2025, meniny má Bohuslav a zajtra Kamila

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 383 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Ďalší
 Hyundai Terracan 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Michal Valachovic píše:
...Michi,,, ja nie som ten neprekonateľný,,, ja som prišiel odprezentovať gumy, čo si myslím sa aj podarilo :-) ...

;-) Michal ,ja si len dovolim vratit sa ešte ku gumam . V predošlych prispevkoch sme sa bavili ,že MTčka Wiesenty su podla Teba aj gumy vhodne na zimne podmienky,kde si ich aj odporučal Juniorovi a vzapati si prezentoval aka vynikajuca je tato "zimna" guma na kopci v Petržlake.ANO je dobra ,povedzme presne v tychto podmienkach čo tam boli t.z. rozmačany teren,blato ,vyjazdene kolaje a hlbši sneh ..ved na to je aj ta guma stavana .....ale neuraz sa mna osobne si nepresvedčil o dobrych jazdnych vlastnostiach na tejto gume v zimnych podmienkach ,povedzme napr. minusovych teplotach :wink: ešte raz sa budem opakovat ,ale chcel by som vidiet test tychto pneumatik versus original zimne pri vyjazde do zasneženeho kopca a naslednom zjazde a dovolim si tvrdit ,že auto na spominanych Wiesentach by malo určite problemy ,ale aj tak dakujeme za video a kopu blata :smt156

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Uto, 23.02.2010, 16:38
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rszele píše:
Tak neviem ale zdalo sa ti že som niečo neprešiel čo prešiel miroza??? Možme v sobotu isť ešte raz aj na kopec aj na zelenu vodu a vyskušame :-D

Prepáč, ty si jazdil na jednej strane kopca a MiroZA na druhej, takže to len ťažko dokážem objektívne posúdiť, ty si bol ten jediný, čo vyliezol rovno na ten kopec, kde oba Terracany len márne hrabali kolečkami a landcruiser púšťal paru? :-)

Uto, 23.02.2010, 17:12
Profil ICQ WWW
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martino

rozdiel medzi zimnými a MT75 ,, môj názor som už vyjadril,,

Michal Valachovic píše:
aké mám skúsenosti?

M75 sú lepšie ako celoročné gumy, ktoré majú vzor čiastočne lamelový, i keď M75 vzor nemajú vôbec lamelový

verím, že zimné gumy sú lepšie na ujazdenom snehu, ako M75, no osobne som nepocítil, že by mi zimné gumy chýbali a mal som aj zimné gumy obuté a opäť som hľadal skutočne dobré zimné gumy,, no rozdiel bol skutočne minimálny,, to sú moje postrehy,,,

keď si kupuješ gumy, choď priamo do predajne a osahaj si ich, pozri dátum výroby,, musia byť skutočne mäkké ako guma na gumovanie a potom ti tie lamely v tom dezéne chýbať nebudú

osobne, keď som mal tie zimné gumy,,, bola to paráda, boli fakt super,, no M75 ma dostali,, idú trocha za hranice zimných gúm,,

ale opäť, je to len môj subjektívny názor :)

Junior má dve sady diskov,,

čo by som si dal ja?
pôvodne som chcel zimné a jazdiť celý rok na nich a na zimu vždy nové zimné
potom som chcel tiež dve sady diskov,,,
ale,,
kde budem jazdiť? budem mať dve sady a viem sa pekne prezuť keď pôjdem do terénu,, ale do terénu si to plánujem?
osobne ja ,,, málokedy,,,

tak som hľadal kompromis,,,

,,,ja som hľadal gumy:
z dobrým záberom v ťažkom teréne M75 vyhralo
aby sa dalo jazdiť aj na diaľnici M75 má rýchlosť do 160KM/HOD. mne to stačí
aby jazdilo na snehu M75 vyhralo
ľad , s tým neporieši žiadna guma
ujazdený sneh - [u]M75 je medzi celoročnými a zimnými[/u],,, u mňa do pohody, som fakt spokojný
cena? 140 € / kus - to je oproti iným značkám hádam najlacnejšia guma a nieje protektor,,,, druhe stanovisko 15.2.2010

čo dodať ,,,

milujem prírodu a relax :)
Hyundai Terracan 2,9 CRDi 110KW 2004

Uto, 23.02.2010, 17:31
Profil WWW
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jameson píše:
rszele píše:
Tak neviem ale zdalo sa ti že som niečo neprešiel čo prešiel miroza??? Možme v sobotu isť ešte raz aj na kopec aj na zelenu vodu a vyskušame :-D

Prepáč, ty si jazdil na jednej strane kopca a MiroZA na druhej, takže to len ťažko dokážem objektívne posúdiť, ty si bol ten jediný, čo vyliezol rovno na ten kopec, kde oba Terracany len márne hrabali kolečkami a landcruiser púšťal paru? :-)

Jameson,, ja som bol v servisnom režime :)

ale dnes som našiel niekoho, kto mi to konečne opraví,,,

tak už môžem ukázať ,, ako viem lietať po tom kopci :smt162

Uto, 23.02.2010, 17:40
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jameson píše:
[...a landcruiser púšťal paru? :-)

... to bol starý 4runner, nie LC. :oops:

http://www.aloha.sk/
http://www.excursion.sk/
http://picasaweb.google.sk/michi4x4

Uto, 23.02.2010, 18:47
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak čo šiel by niekto v sobotu doobeda na zelenu a potom možno kopec??? :-D

Uto, 23.02.2010, 20:34
Profil ICQ
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rszele píše:
Tak čo šiel by niekto v sobotu doobeda na zelenu a potom možno kopec??? :-D

sim sim ,,,, hlásim sa :smt162

Uto, 23.02.2010, 20:48
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
na ten kopec sa chodi len tak? alebo sa u niekoho nahlasuje? nieje to sukromny majetok?

Uto, 23.02.2010, 21:17
Profil WWW
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
je to smetisko 30 - 40 rocné,,, ktoré je frii,,

nemusíš sa nahlasovať nikomu,,, i keď sú rôzne zákony,, no je to smetisko, tak sa to troch vymyká :)

Uto, 23.02.2010, 21:32
Profil WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak to si trošku mimo s tým vlastníctvom. Kopec je síce smetisko ale nie je to ako kopec vedené v katastri tam je to ako ostatný pozemok možno aj orná pôda. Majiteľom je veľký developer a prenajímateľom je X centrum, ktoré platí za pozemok nájom. Podľa mňa by bolo prinajmenšom slušné zavolať na číslo, ktoré je na bráne a dohodnúť si pojazdenie.

Uto, 23.02.2010, 21:57
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nebudem tu viesť politickú debatu,,, sme na offroad fóre,, ale ak niekto niečo vlastní, verím že to má označené,,,, ten kopec nemá žiadnu bránu,,, a veľký developeri na Slovensku nie su :)

Uto, 23.02.2010, 22:05
Profil WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nepolitizujem len uvádzam fakty. Kopec sme našli a vybavili na jazdenie pre všetkých. Nájom majiteľ berie bez ohladu na to či sa tam robia platené akcie alebo nie. Velká časť pozemkov u nás má od 89 roku majiteľa. Ten kopec bránu má ide len o to či ju aj niekto chce vidieť. Minimálne dvaja z tých čo tam boli poznajú prenajímateľa. Ako som písal ide len o slušnosť ale tá asi v drsnej off komunite asi už nie je. Je to len vec prístupu. Aká tabula by vám zabránila tam jazdiť.

Uto, 23.02.2010, 22:18
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Luboš BA,,

pozri,, verím že títo offrouďáci sú slušný,,,

títo offrouďáci nemájú čierne G, či iné ,,,,

vieš, sme len tzv. moderný petržalčania, odkedy zobrali našim strým rodičom domy v tej lokalite a postavili tam tie úžasné činžiaky,,,

ten kopec pre niektorých je len nostalgia, pre niektorých smetisko i presto všetko, že tam je už dávno zakázané smeti sypať,,,

veľa ľudí v dnešnej dobe je v hmotnej núdzi, ale čo chceme, veď stačí skontrolovať archív komenského,,,,

Luboš BA,,, ale rád sa s tebou stretnem a dáme pivo a verím, že sa raz všetko na dobré obráti,,,

možno by sme mohli skontrolovať toho veľkého developera, či má vôbec právoplatne nadobudnuté vlastníctvo a tým neplatná zmluva prenajímateľa,,,,

každopádne ma mrzí, že na tom kopci niekto má mínus, resp. tzv. záväzky, niekto, kto chce všeobecné dobro,,,

Uto, 23.02.2010, 23:16
Profil WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ach jaj koľko irónie ak niekto nechce tak nepochopí. Tento rok kopec skončí pre všetkých bude sa stavať cesta pôjde z druhej strany a bude to vyriešené. Moji starý rodičia bývali v starej petrželke na Iskerníkovej kúsok od gaštanového sadu na makarenkovej. Vyrastal som tam. Ak sa chcem ísť na kopec voziť zavolám na MT x centra a dohodnem si to. Myslím že by to ani nič nestálo a pri jazdení spomínam na starú petržalku. Tváriť sa že neviem o tom že nejaké teréňacke centrum tam už nejakých päť rokov je a asi má aj nejakého správcu je smiešne. Ale sme na Slovensku a je my s takéhoto správanie dosť smutno.....

Str, 24.02.2010, 0:11
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Luboš BA,,

ospravedlňujem sa, ak si mal z mojich písmen pocit irónie,,

že na jednej strane majú chalani svoje offroad centrum o tom viem, veď ich poznám, ale to majú aj oplotené,,, tam sme predsa nejazdili,,, a keď tí chalani musia platiť za celý kopec,,, to som nevedel,,,

ospravedlňujem sa

Str, 24.02.2010, 0:18
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 383 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný