Dnes je nedela 22. decembra 2024, meniny má Adela a zajtra Nadežda
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Opel Campo 3,1TD trasenie motora
Autor |
Správa |
mato_srubka
Koumák
Registrovaný: Pon, 01.08.2011, 17:07 Príspevky: 167 Bydlisko: Kysuce
|
Zdravím,
bol som pozrieť jedno Campo a až na prežratý rám sa celkom dalo, teda dalo by sa dať dokopy, len ma prekvapilo vibrovanie motora a následný prenos vibrácií do kasne. Je to normálne u tohto motora (3,1TD) ? Motor chytil pekne aj studený, aj teplý, nedymil, išiel pekne do otáčok , len to trasenie ma zarazilo.
Nemáte niekto skúsenosť , či to je normálne ? Je to prvý pick-up, ktorý sme boli pozrieť, tak zatial nemôžem porovnať s konkurenciou.
Ešte taká info, že je to ročník 93, konkrétne tento :
http://opel-campo.autobazar.eu/31-td-crew-4x4-id2446615.html
Tiež mi bazárnik nevedel povedať, či to má uzávierku zadného difu. Mával tento typ také niečo alebo samosvor ?
Vopred ďakujem za všetky reakcie.
|
Pon, 01.08.2011, 17:22 |
|
|
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Sériovo montovanú uzávierku to nemá. Najskôr je tam samoser.
Trasenie motora popíš trochu obraznejšie, lebo vibrácie a triaška sú sprievodné javy na bežiacom motore. Záleží však na miere.
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Pon, 01.08.2011, 20:43 |
|
|
kura
Učeň
|
Samosvory mali novšie ročníky.Popítaj sa tu http://www.offroad-frontera.com/phpBB3/index.php Niekto ti určite odpovie kto má také afto je ich tam dosť.
|
Pon, 01.08.2011, 21:02 |
|
|
mato_srubka
Koumák
|
No doteraz som viac jazdieval benzínové motory a aj to v osobných autách, keď diesel , tak len v dodávkach a tam boli tie motory kulturnejšie, tak neviem adekvátne posúdiť to trasenie motora. Beží pekne , len ked sadnem za volant , tak sa cítim, ako v kabíne zetora na JRD, volat vibruje , sedačka vibruje, pedále vibrujú.
Asi to tak má byť , aspoň človek vie, že tam ten motor ešte má
S tou uzávierkou škoda , čo som pozeral inzeráty na L200, tak tam je uvedená hádam pri každom jednom. Aj keď mne ju asi ani nebude treba, keďže hľadám auto na prevoz paliet po ceste a sem tam na prevoz mechanizácie na pozemok pod horu. Skôr by sa v zime ten samosvor zišiel.
Ešte taká otázka, má campo nejaké slabiny ? Teda okrem hnijúceho rámu, ten už som postrehol
|
Uto, 02.08.2011, 11:10 |
|
|
marcek4x4
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 14.11.2006, 22:24 Príspevky: 324 Bydlisko: Dudince
|
mám skúsenosť akurát s 2.5D.na voľnobeh to trochu triaslo z dôvodu nízkych voľnobežných otáčok.malo to ručný plyn,stačilo zodvihnúť trochu voľnobeh a auto prestalo vibrovať.s tou hnilobou máš pravdu,to už ani nie je chyba ,ale vlastnosť.inak campo je neskutočný držiak.
_________________ LANDROVER DISCOVERY bývalá leštenka
|
Str, 03.08.2011, 10:37 |
|
|
mato_srubka
Koumák
|
To som si vsimol veru. Bol som pozriet este jednu L200 a ta mala ram trochu lepsi , ale ten motor to nebral az tak vazne ako ten v campe. Horsie startoval a ani tak pekne do otacok nesiel , ako ten 3,1 od isuzu.
A interier bol ako keby tade ustupoval wehrmacht.
Ale co by som chcel od auta z ery 93-96
Ešte taká otázka, dá sa na campo alebo vseobecne na pickapy tejto ery kupit nejaky aftermarketovy samosvor ? Pripade predavaju sa sady na repas stareho samosvoru ?
Zatial som na slovenskych strankach nasiel vselijake locker-y (aussie), ale neviem, co to je za mechanizmus, resp. dif.
|
Str, 03.08.2011, 13:34 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|