Dnes je nedela 15. júna 2025, meniny má Vít a zajtra Blanka
Autor |
Správa |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Dora píše: noo, ja som tiež pozeral. Je pravda že hasiči sa moc neprejavili - ale hold to asi aj tá kamera. Len teoretizujem, ale myslím, že zvdihák nechceli použiť kôli tomu, aby auto zdvíhali rovnomerne, so zdvihákom by to šlo asi len keby ich bolo viac. Netuším, ako bolo to telo zašprajcované, mne sa skôr zdalo čudné že lekárka nezistila že je mŕtvy už na začiatku. Potom by sa vyprosťovalo jednoduchšie (myslím to pragmaticky).
Ale k druhému prípadu - ton horiaci off - aké to bolo auto ? Ja som to nerozoznal....
Tiež ma napadlo ,že to treba dvihat rovnomerne,ale podla mna ked použiješ dva airjacky tak to určite vyriešiš.
to druhe auto bol tušim Hummer,bolo povedane,že sa z neho už nič nedalo použit,že zhorel celkom,ale však našlapy a disky vyzerali celkom schopne 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Uto, 20.02.2007, 10:20 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
MARTINO píše: Tiež ma napadlo ,že to treba dvihat rovnomerne,ale podla mna ked použiješ dva airjacky tak to určite vyriešiš. to druhe auto bol tušim Hummer,bolo povedane,že sa z neho už nič nedalo použit,že zhorel celkom,ale však našlapy a disky vyzerali celkom schopne 
Presne na chybajucich airjackoch sme sa vcera s milanom bb ucuravali. Sice maju 40t vankuse, ale len par cm zdvih ... Hovada ..
A ano, bol to hummer.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Uto, 20.02.2007, 10:28 |
|
 |
MilanBB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 22:48 Príspevky: 584 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Martin 4 píše: trocha pošpŕtam tento thread... Ctihodná spoločnosti... väčšina z nás má v aute CB rádio (od dnes rána dokonca aj had). Toto : http://www.scbr.sk/index.php?id=ARESuvod je..... a vôbec... prečítajte si. Ja som sa už prihlásil.
Áno, aj hat má už CB a bude sa snažiť byť na kanáli 16 
|
Uto, 20.02.2007, 11:53 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
Registrovaný: Uto, 30.01.2007, 0:46 Príspevky: 685 Bydlisko: Poprad
|
mno oprasim staru temu.... (rozumej uplne prvy post  )
hybu sa niekde na sk veci, alebo vsetko zatichlo a ustupil do zabudnutia
stravil som v poslednej dobe nejaky cas s roznymi zlozkami IZS.
riesit nieco z IZS v tejto dobre nema zmysel
davat nieco do ofic. roviny s MV, CO, atd... takisto nema zmysel
ale jednu vec co mozeme urobit je posunut zoznam (anieli?) ku hasicom
a ver tomu ze ked bude pruser tak oni to radi vyuziju. (lesny poziar - zasobovanie, a pod... tej techniky ozaj nemaju vela)
prvy, druhy, treti krat ked sa osvedcis, budes doveryhodny partner pre nich podobne ako je dobr. hasicsky zbor.
a ked bude tato vec mat urcity kredit v povedomi, potom to mozme tahat do ofiko rovin.
v kazdom pripade plati ze ked je velakvec, pomahame vsetci
takto by sme boli len koordinovany
takze ring volny, druhe kolo (zabudnutej) diskusie 
_________________ Su veci medzi nebom a zemou, ktore nevysvetlis
|
Štv, 13.03.2008, 11:56 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
chceš sa niekde zviditelnovať v červenej mikine a napisom na chrbte ako rozdrbávaš niekde sukromnu luku v chko, a chceš mať alibi?Tieto aktivity zažili zlatu eru v časoch prveho maja a medzinarodneho dna detí ,a to druhe by sa mohlo s našim koníčkom viac spropagovať,tu vidim možnosť .
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Štv, 13.03.2008, 14:28 |
|
 |
RAIDER
Frajer
Registrovaný: Štv, 21.06.2007, 11:26 Príspevky: 224 Bydlisko: Nitra
|
no ja neviem ja som na tuto temu narazilaz teraz ale tiez som uz asi pred desiatimirokmi ked sme este zacinali zo starymigazikmi a arami rozmyslal nad niecim podobnym ,napadlo ma to aj predminulu zimu ked bola trebarz dost velka kalamita ..chcel som riesit skor nieco na sposob zachranarov na cestach...posunut zoznam anlejov neni spatny napad,ak ked asi ich by ich par ubudlo  ....inak ked uz sme pri tom ako sa dostanem do zoznamu???povodna myslienka ktorou zacal tento thread ci akosa to pise nsa mi paci ak by sa nieco dialo som za
|
Štv, 13.03.2008, 14:48 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
Majod píše: chceš sa niekde zviditelnovať v červenej mikine a napisom na chrbte ako rozdrbávaš niekde sukromnu luku v chko, a chceš mať alibi?Tieto aktivity zažili zlatu eru v časoch prveho maja a medzinarodneho dna detí ,a to druhe by sa mohlo s našim koníčkom viac spropagovať,tu vidim možnosť .
akosi som nepochopil tvoj post
|
Štv, 13.03.2008, 15:29 |
|
 |
finder
Support
|
Ako by si si predstavoval konakt s nimi ?
Cez nejake vedenie v BA, alebo na riegionalnej urovni ?
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Štv, 13.03.2008, 19:22 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
regionalna uroven...
ide len o to ci sa vieme dat rozumne dokopy a ochotny sa podriadit profikom
v ziadnom pripade nie im konkurovat... "majstri sveta" v tejto sfere nemaju co hladat.
|
Štv, 13.03.2008, 20:12 |
|
 |
finder
Support
|
Nuz - zaujemcov rozdelime na dve skupiny .
- na seba robiaci (zivnostnici a spol)
- zamestnanci firiem
Prvy (teoreticky) nema problem kedykolvek odist z prace a zucasnit sa na nejakej akcii.
Druhy uz to maju komplikovanejsie, a museli by si vopred vybavit takuto vec, pripadne to riesit dovolenkou ci neplatenym (nahradnym) volnom ...
Pokial by sa to podarilo nejako sklbit, moze sa vec pohnut dalej ...
Je jasne, ze kazdy do akcie pojde za svoje prachy (palivo), a na (pripadne) vlastne riziko ...
|
Štv, 13.03.2008, 20:41 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
mysli ze v tejto faze je zbytocne to akokolvek konkretizovat...
a je to o dobrovolnosti...
|
Štv, 13.03.2008, 23:39 |
|
 |
finder
Support
|
Co z toho, ked dobrovolnik musi makat, lebo robi v TPP a nie na zivnost (kde je skor nejaka volnost).
|
Štv, 13.03.2008, 23:47 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
bratu... vyleje sa ten potok co kolo vas tecie a som zvedavy jak budes v plutvach sediet v robote
budes v offe a budes riesit tak ci tak
na tieto situacie to je pre nich zaujimave
Naposledy upravil Hugo dňa Pia, 14.03.2008, 0:05, celkovo upravené 1
|
Pia, 14.03.2008, 0:01 |
|
 |
finder
Support
|
Zoberiem nohy na plecia, lebo ked prdne jedna strana hradze, tak je mesto pod vodou  , a off mi je na dve veci, kedze voda bude mat vysku asi tak .. par metrov ... Ale mam aj cln, kde sa zmesti par ludi 
|
Pia, 14.03.2008, 0:04 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
myslim ze vies co som tym chcel povedat...
|
Pia, 14.03.2008, 0:13 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|