Dnes je nedela 22. decembra 2024, meniny má Adela a zajtra Nadežda
SUV: Vlastná bezpečnosť na úkor druhých
Autor |
Správa |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
Milos píše: nedalo mi... musel som tam napisat svoje
Miloš, len či to čitatelia správne pochopia? Lebo aj s Finderkom ste napísali okrem veľa múdrych a správnych vecí aj niečo v tom zmysle, že vám je jedno, či sa tomu druhému niečo stane...a to sa dá pochopiť všelijak...samozrejme ja to chápem v kontekste s ostatným, čo ste napísali a som presvedčený, že ani jednému vám to nie je úplne jedno, akurát že prioritná je pre vás vaša bezpečnosť...(aj pre mňa) ...a ver tomu, to je každému, aj keď to neprizná - iba málo jedincov trpí chorobou=neprirodzeným stavom, ktorý predstavuje stratu pudu sebazáchovy...
...a žiaden človek na svete nekupuje malé auto z ohľaduplnosti k druhým - to je taká kravina, že ma v tejto chvíli ani väčšia absurdita nenapadá...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? ..... Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...
|
Pia, 12.01.2007, 11:36 |
|
|
Dora
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 21:46 Príspevky: 339 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
Jano JP píše: Milos píše: nedalo mi... musel som tam napisat svoje ...a žiaden človek na svete nekupuje malé auto z ohľaduplnosti k druhým - to je taká kravina, že ma v tejto chvíli ani väčšia absurdita nenapadá...
zásadná pravdivá veta
_________________ všetko je raz "poprvé" skype: doraskype2918 ex: Suzuki Samurai ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD ex: Jeep Grand Cherokee 5.2 ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI
|
Pia, 12.01.2007, 13:54 |
|
|
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Cierne SUV...
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Pia, 12.01.2007, 14:48 |
|
|
Jano JP
Pajero compatibile
|
...a nie hocaké, však? aj keď tu to chlapec napeckoval do autobusu a nie autobus do neho, takže asi v tom nebol nevinne; čo však moji kamaráti, keď pri odbočovaní a dávaní prednosti do nich odzadu vrazil náklaďák s drevom v rýchlosti 83 km/h? Jazdia prevažne "ohladuplnou" fábiou, vtedy však zhodou okolností sedeli v L 200... a len vďaka tomu ešte žijú a dokonca nepotrebujú ani invalidné vozíčky, len ich bude čoraz viac štiepať pri zmenách počasia...
(samozrejme každý chce prežiť, aj keď urobí chybu, ale ja sa hlavne chcem chrániť pred chybou iných; ale pravda v prípade nás offroaďákov je taká, že voľba auta nie je primárne kôli bezpečnosti, ale jeho schopnostiam...)
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? ..... Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...
Naposledy upravil Jano JP dňa Pia, 12.01.2007, 15:11, celkovo upravené 1
|
Pia, 12.01.2007, 15:02 |
|
|
Martin 4
Trvalá prekážka
|
|
Pia, 12.01.2007, 15:04 |
|
|
Jano JP
Pajero compatibile
|
|
Pia, 12.01.2007, 15:14 |
|
|
Jano JP
Pajero compatibile
|
ozaj, a rodičia detí z toho autobusu sa predpokladám nehambia zato, že autobus mal neohladuplnú odolnosť na úkor humra, čo povieš, Celbos...
|
Pia, 12.01.2007, 15:18 |
|
|
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6665 Bydlisko: PB
|
Jano JP píše: ozaj, a rodičia detí z toho autobusu sa predpokladám nehambia zato, že autobus mal neohladuplnú odolnosť na úkor humra, čo povieš, Celbos...
Ale uz klud ... , normalne mi ho je luto ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pia, 12.01.2007, 15:35 |
|
|
Jano JP
Pajero compatibile
|
finder píše: Jano JP píše: ozaj, a rodičia detí z toho autobusu sa predpokladám nehambia zato, že autobus mal neohladuplnú odolnosť na úkor humra, čo povieš, Celbos... Ale uz klud ... , normalne mi ho je luto ...
...veď ja nie som zlomyselný a v pohode mu aj pivo zaplatím (to nie žeby potreboval, ja len že nič osobné v tom nie je) len ho chcem "donútiť" pochopiť, že vždy treba hodnotiť vec komplexne, nie jednostranne...
|
Pia, 12.01.2007, 15:45 |
|
|
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6665 Bydlisko: PB
|
Offtop
Vcera ma to napadlo a dnes sa mi to zase potvrdilo, pri citani tej diskusie na autovia.sk
Normalne som rad, ze sme tu ludia aky sme ...
Ked si pozrem ine fora (napr. u susedov), alebo aj dane prispevky na tom clanku, stale mi pride, ze konkretne tu u nas sa ludia vyjadruju dost erudovane, s nadhladom a k veci ... Jasne, ze vsade su vynimky, ale trufam si povedat, ze co u nas tema, to nie zbytocne mlatenie slamy ...
A ked uz hej, tak v krcme a spriatelenych butikoch
Dufam, ze si tento (trufam si povedat "vysoky") kredit odbornosti a vecnosti zachovame, a len tak dalej
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pia, 12.01.2007, 16:34 |
|
|
Jano JP
Pajero compatibile
|
múdro vravíš, súvisľe, až je to divnô... - ale vážne, myslím, že máš pravdu; a ja zas pripomínam - akí sú ľudia, taká je spoločnosť a v menšom - fórum je také, akí sú jeho účastníci...a hlavne som rád, že sa navzájom neurážame, aj keď na chvíľu aj vzplanieme...
...a myslím to fakt úprimne-keď sa v niečom mýlim a niekto ma na to upozorní, prípadne doloží argumentom, som mu vďačný - veď človek je tvor omylný, hlúposť nie je mýliť sa, ale zotrvať v omyle
howgh
|
Pia, 12.01.2007, 18:51 |
|
|
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
finder píše: Offtop Vcera ma to napadlo a dnes sa mi to zase potvrdilo, pri citani tej diskusie na autovia.sk Normalne som rad, ze sme tu ludia aky sme ... Ked si pozrem ine fora (napr. u susedov), alebo aj dane prispevky na tom clanku, stale mi pride, ze konkretne tu u nas sa ludia vyjadruju dost erudovane, s nadhladom a k veci ... Jasne, ze vsade su vynimky, ale trufam si povedat, ze co u nas tema, to nie zbytocne mlatenie slamy ... A ked uz hej, tak v krcme a spriatelenych butikoch Dufam, ze si tento (trufam si povedat "vysoky") kredit odbornosti a vecnosti zachovame, a len tak dalej Svätá pravda a preto som na tomto fóre.Konečne som našiel rovnako "postihnutých" ako som Ja.Aj keď Ja som zatiaľ len začiatočník budem robiť všetko čo sa dá aby som Vás dobehol.Skôr ako som sa zaregistroval tak som tri dni čítal všetky príspevky a poto som si povedal :Tak toto je to pravé orechové,čo už dlho hľadám.Tu sa medzi sebou neurážajú a dokážu si hlavne aj pomôcť a to je dôležité.Tak som tu a za to Vám DÍK
|
Sob, 13.01.2007, 1:09 |
|
|
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Tak vitaj.
|
Sob, 13.01.2007, 1:27 |
|
|
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
michi píše: Tak vitaj. Tak dík!
|
Sob, 13.01.2007, 2:32 |
|
|
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3283 Bydlisko: Nitra
|
Urazat?Co to je?Tu na fore si iba vymiename nazory i ked niekedy su rozne,Rudi neaky ten nazor hod aj ty a len necitaj
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Sob, 13.01.2007, 11:42 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|