Dnes je piatok 1. novembra 2024, meniny má Denis, Denisa a zajtra nikto
Autor |
Správa |
Xader
|
Frajerka si zobrala auto na leasing...na zaciatku zaplatila 50tisic , potom v splatkach dalsich cca 20-30tisic ... auto uz dalej nechce leasingovat a chce ho predat ...
Cez inzeraty to proste nikto nekupi. Neviete ako sa da vypovedat zmluva?-urcite DA ! ... ale co potom nasleduje ? auto zabavia ?
alebo ci by to niekde vykupili napriklad za tych 50 tisic a zvysok by doleasingoval novy majitel?
|
Ned, 24.12.2006, 16:02 |
|
|
rado nd
OFFROAD Expert
|
Xader píše: ale co potom nasleduje ? auto zabavia ?
V každom prípade budeš platiť, ak sa medzitým niečo nezmenilo.Kamoške zhorelo líznuté auto. "Najprv doplať, potom sa bavíme.A keď nedoplatíš, prídu to pýtať iní, než sme my."Citoval som pracovníka lízingovky.Stačí?
|
Ned, 24.12.2006, 19:17 |
|
|
Xader
|
Tak zase kvoli poziaru a podobnym skodam ma auto havarijku ... :-/
je to tazke...
|
Ned, 24.12.2006, 19:29 |
|
|
ivanbb
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 08.10.2006, 20:07 Príspevky: 291 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Najlepšie je najst pokračovatela lízu a u niektorích lízingoviek sa da ukončiť aj skôr , musíš požiadať o ukončenie a oni to vyrátaju .Ešte odratajú zákonú a havarijnu poistku,no prerobíš aj na tom aj na tom
_________________ offffffffffffff
|
Ned, 24.12.2006, 23:27 |
|
|
Xader
|
ivanbb píše: Najlepšie je najst pokračovatela lízu a u niektorích lízingoviek sa da ukončiť aj skôr , musíš požiadať o ukončenie a oni to vyrátaju .Ešte odratajú zákonú a havarijnu poistku,no prerobíš aj na tom aj na tom
Ide o to , ze dalej nechce doplacat NIC ... a to som pisal , ze cez inzerat nezozenie nikoho kto by pokracoval v leasingu ... to nejde :-/ je to dost specificke auto.
|
Ned, 24.12.2006, 23:30 |
|
|
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
ake auto, kolko platit a kolko krat, sak sa vytlac nech sa popytame okolo seba
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Ned, 24.12.2006, 23:41 |
|
|
Xader
|
petertn píše: ake auto, kolko platit a kolko krat, sak sa vytlac nech sa popytame okolo seba
SMART - pre 2 osoby.v super stave. splatenych ma tusim nejakych 70tisic, este ostava asi 100 000,-Sk ... 5000,-SK mesacne aj s havarijkou uz v tom ...
A nemusim ani hovorit ako to auto jazdit a v akom je stave , ked ho ma baba a jazdi s nim len po meste ... takze auticko ide na 1tku ...
|
Ned, 24.12.2006, 23:43 |
|
|
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Xader to ho nosiš v kufri Patrola?
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Ned, 24.12.2006, 23:48 |
|
|
Dufi
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 08.10.2006, 12:22 Príspevky: 408 Bydlisko: Bratislava
|
Niekto ma rezervne koleso, niekto rovno rezervne auto....
_________________ "Tým, ktorí za niečo bojujú, dáva život takú slasť, akú tí v úkryte nikdy nepoznajú." Nástenka v Khe Sanh, Vietnam, 1968
|
Ned, 24.12.2006, 23:53 |
|
|
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Xader píše: Ide o to , ze dalej nechce doplacat NIC ... a to som pisal , ze cez inzerat nezozenie nikoho kto by pokracoval v leasingu ... to nejde :-/ je to dost specificke auto.
Xader, ak nezoženieš pokračovatela lízingu, bude Ťa to stáť /resp. majiteľa/ dosť veľkú stratu peňazí. S tým nič nevymyslíš. Lízingovky to majú ošetrené, aby im toto klienti /platiči/ nerobili. Ak by si sa predsa tak rozhodol, narátajú Ti aj svoj ušlý zisk, aj daň ktorú by z neho zaplatili /aj plat upatovačky v ich kancloch/. To isté platí keby Ti auto ukradli. To je hold riziko lízingu. Treba si pozorne preštudovať lízingovú zmluvu /aj tie drobné texty/ a uvidíš, že jedine pokračovateľ.
|
Pon, 25.12.2006, 0:07 |
|
|
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
2 Xader: ZMRT - tots to je predsa auto na cely zivot, kupis a uz sa ho nezbavis
Dnes zavolam kamosovi do BA, ten zhana nejake auto pre priatelku, lebo ho uz nebavi pozerat ako mu trapi Pathfindera vecer dam vediet.
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Pon, 25.12.2006, 9:39 |
|
|
Xader
|
petertn píše: 2 Xader: ZMRT - tots to je predsa auto na cely zivot, kupis a uz sa ho nezbavis Dnes zavolam kamosovi do BA, ten zhana nejake auto pre priatelku, lebo ho uz nebavi pozerat ako mu trapi Pathfindera vecer dam vediet.
Dakujem pekne , aj ked tomu nedavam moc sanci ...
Toho smarta by som fakt nalozil do kufra , ale ono to je zase dobre babske auticko do mesta ... a mimo mesta to taha max. 130 , tak tych 90 mozes uuuuplne v pohodicke tahat a hlavne to je 0.6 objem a papa 3.5L/100km moje GRko o 10 viac
|
Pon, 25.12.2006, 11:06 |
|
|
Tyky
OFFROAD Expert
|
v akej lizingovke to mas? kazda ma ine podmienky. ked to mas u mna, poradim, ked inde zistim .
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Pia, 16.02.2007, 13:13 |
|
|
KOŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 30.11.2006, 9:53 Príspevky: 629 Bydlisko: Bratislava
|
Ja som predčasne ukončil leasing na BMWZ3. Najprv som požiadal o výpočet doplatku a zistil som, že keď ho vyplatím, ušetrím asi 70.000,- Sk ako keby som pokračoval v leasingu ďalej. (prišli mi nejaké peniaze s ktorými som nerátal). V inej leasingovke sa za predčasné ukončenie platí len 5000 Sk + nesplatená požičaná suma bez navýšenia. Záleží od zmluvy.
_________________ JEEP Grand Cherokee 2,7CRD, r.v.2001, GENERAL AT2 245/70/16, podvozok OME, rámy - už nie lebo zavadzali, rozšírené podložkami 3cm...
|
Pon, 19.02.2007, 10:25 |
|
|
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
no Koťo, splácať Z3 to nie je zlý vkus...
odmala som obdivoval BMW viac ako meďáky, čím nechcem nič meďákom uprieť...aj som sa postupne dopracoval k prvému, druhému i tretiemu bmw...a najviac ma na tej značke sr...dilo, že ju mal bárjaký mafián (vrátane tých čo sú tam...)
- Ja som vybavoval lízing raz v živote a nikdy nezabudnem na stúpajúce požiadavky dotyčnej spoločnosti, a to sme ich niekoľko odfiltrovali v prvom kole...tak ma dojali, že som všetko zrušil tesne pred podpisom zmluvy a aj teraz im s radosťou posielam nasledovný symbol
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? ..... Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...
|
Pon, 19.02.2007, 19:49 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|