Viete, ako sa hovorí škodovke na vrchu kopca?
Zázrak.
alebo:Spotený chlapík dotlačí starý trabant na čerpaciu stanicu a pýta si liter benzínu. Pumpár sa pýta:
- Na naštartovanie?
- Nie, na podpálenie!
este jeden:Kde je najväčší prázdny priestor v trabante?
Medzi vodičovými ušami.
Otázka: Prečo ide každý trabant rýchlo cez dedinu?
Odpoveď: Nuž, aby ho psy neroztrhali
- Čo je najväčším prianím majiteľa trabanta?
- Dostať pokutu za prekročenie rýchlosti
toto je cierny humor
:Novozbohatlík parkuje svoj Mercedes 600 a všimne si, že vedľa neho zaparkoval trabant a majiteľ poctivo zamyká a dôsledne kontroluje všetky dvere, či sa nedajú otvoriť:
- Heej, na čo ten črep vôbec zamykáš? Toto je bezpečná štvrť, tu sa nekradne. Ani ja nezamykám mercedes, tak prečo sa s tým zdržiavaš ty?
- Minule som nezamkol a mal som vnútri nasrané
nieco pre offroad
vaja novozbohatlíci idú na svojich mercedesoch 600, jeden v pravom jazdnom pruhu, druhý v protismernom a cez otvorené okná sa rozprávajú. Zrazu zozadu medzi nimi preletí trabant tak tesne, až im odtrhne spätné zrkadlá a stratí sa v diaľke. Po chvíli zozadu príde tretí novozbohatlík na Jeepe:
- Tak čo, chalani, pekný gól som vám strelil?
pre vase masinky
:Vodiči, ktorí sú za znižovanie spotreby pohonných hmôt, nech zdvihnú pravú nohu.
trabi:Čo to znamená keď trabant jazdí na lúke dokolečka?
Má pricviknutú trávu vo dverách.
Ako to urobiť, aby Lada vyzerala lepšie?
Postavíte ju na parkovisko plné Trabantov
Ako sa hovorí Trabantu s brzdami?
Nadštandartne vybavená verzia
a nieco pre zenatych a vydate
Ide manželský pár v trojlôžkovom kupe. Dole leží cudzí chlap tak si manžel lahne uprostred a manželka hore. Po nejakej dobe manžel hovorí manželke, že si s ňou chce zasúložiť. Manželka na to, že je dole cudzí človek a ako bude vyjadrovať svoje pocity... Dohodnú sa, že bude hovoriť: paradajka, uhorka, paprika atď. Potom sa do toho pustia a manželka začne paradajka, uhorka, paradajka, paaaaaradajka... Po hodine sa situácia zopakuje, a keď už je po všetkom, z dolného lôžka sa zdvihne chlap a zreve:
"Prosím vás, neviem aký tam robíte šalát, ale všetka omáčka padá na mňa...
_________________môj sen-ŠKODA 120 L
-už je,síce spoločná,ale je!!!