Dnes je štvrtok 10. júla 2025, meniny má Amália a zajtra Milota
Autor |
Správa |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Aktivacia win ?
Skus toto rozbalit do lubovolneho noveho podadresara windows (t.j. napriklad si vytvor v c:\windows podaresar aaa).
Rebootujes win, stlacis F5 (alebo F8 ?, kurde, uz vsetko robim automaticky a nerozmyslam nad tym) a vyberies Win v safe mode
Nabehne ti windows v 16 farbach, kde sa preklikas do windows\aaa a spustis odtial installer.bat. Mal by ti modifikovat nejake veci ...
Po reboote teoreticky uz ok ...
download1
Ak nie, zadaj CQCVC-7B49Y-PWBGR-D3YQH-CRBC8
v utilite download2
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Ned, 09.03.2008, 11:18 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Malo by to byt uz O.K. Diki.
|
Ned, 09.03.2008, 12:01 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
ak mate dobreho admina, tak nenabutujes ani z usb ani z cd
ak ale pozera a zasahuje do vasich kompov bez vaseho vedomia tak porusuje zakony a este ed sa mota aj do toho co robite tak ....
admin alebo spravca domeny moze akurat tak cheknut komp ci neobsahuje nejaky nelegalny soft, mp3, avi ,... ael ak vam zasahuje do dat ...
odporucam soft na kriptovanie dat ale to neriesi nakukanie na plochu.
dal by som mu riadne cez p..u 
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Ned, 09.03.2008, 13:04 |
|
 |
finder
Support
|
Interna politka firmy moze stanovit co vsetko zamestnavatel (tudiz admin) moze a co nie .. A ze moze ako zamestnavatel celkom dost ...
V zasade moze smirovat aj maily, stranky, chat a cokolvek ine vratane odpocuvania ci nahravania telefonatov ..
Staci poslat po firme obeznik, kde to podpises, ze to beries na vedomie a nemozes nic ... Ak nepodpises, asi sa s tebou rozlucia ...
Je to tvrde, ale je to tak ... Tvoj cas za ktory ta platia, je zamestnavatelov, technologia ktoru pouzivas je jeho, on za to vsetko plati a ma pravo kontrolovat, ci sa to pouziva efektivne ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Ned, 09.03.2008, 13:41 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
|
Cez tyzden mi je to jedno ci pozera alebo nie. Ale cez vikdend ked robim tak chcem mat klud. Ale uz fachcim na svojom kompe. Udaje na siet mam sice z kontrolovaneho kompu, ale aspon mi necumi na plochu. Natiahol som si antivir Kaspersky + firewall Kerio. Tak dufam som v bezpeci. To na akej stranke som bol si asi vie potom odkontrolovat na nasom centralnom servri, ael pochbujem ze to bude robit (mame 22 PC)
A poskytovatel pripojenia je moj znamy, viem ze on ho cez seba nikam nepusti.
|
Ned, 09.03.2008, 14:22 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
dado píše: To na akej stranke som bol si asi vie potom odkontrolovat na nasom centralnom servri, ael pochbujem ze to bude robit (mame 22 PC)
dado aby si sa nedivil, u nas vo firme mame cca 400 aktinych pc stanic a pravidelne robi vedenie audit na proxy servri kto kde browzda. Ale na mail a plochu nam bezdovodne necumia, len vtedy ked ich o to poziadam. Na VNC vidim ci je na mojej ploche abo nie a vsetko ostatne starostlivo blokujem  . Ak mate kompy pod neakou domenou, tak ver tomu ze aj ten komp co si si zlozil ti odkontroluje  .
|
Ned, 09.03.2008, 15:17 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
|
slovacisko píše: Ak mate kompy pod neakou domenou, tak ver tomu ze aj ten komp co si si zlozil ti odkontroluje  .
Ale ja ho mam cez pracovny tyzden doma v skrini.
A ak pojdem na net cez VPN anonymizer ?
A co toto :
http://anonymizer.mojeip.cz/
Co je dolezite pre toho kto ma chce sledovat :
Maska podsiete, Adresa IP, Vychodzia brana, DNS ?
Posledne cilso v IP adrese si viem lubovolne menit.
|
Ned, 09.03.2008, 15:28 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
Je milion sposobov... Mac adresa, meno pocitaca, IP adresa, VNC virtualna adresa a tak dalej a tak dalej.
|
Ned, 09.03.2008, 17:07 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
|
Bude mu jasne kto som alebo nie ?
Predpokladam ze fyzicku adresu mam uplne inu, ked je to uplne iny komp s nazvom X a ten ktory je ofiko pripojeny ku kablu je Y.

|
Pon, 10.03.2008, 7:01 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
Registrovaný: Uto, 30.01.2007, 0:46 Príspevky: 685 Bydlisko: Poprad
|
192.168.1.X si ani nemusel zamazavat, lebo to je najcastejsia seria LANkovych adries
a bude mu jasne kto si
ked to nieje telocvikar, ovsem
keby si to zmenil na uplne ine cislo, (niekde ku 245-250)
mal by to asi tazsie
alle prisiel by na to po case keby sa hrabal vo switchi
_________________ Su veci medzi nebom a zemou, ktore nevysvetlis
|
Pon, 10.03.2008, 8:20 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
|
Ja som ho zmenil tak ako pises na 3- ciferne.
Cize ked mame v praci 22 PC, kazdy ma toto cislo ine. Admin teda musi vediet ktore cislo je ku ktoremu PC priradene. Ked ho ja budem mat 3 ciferne bude sice vediet ze sa neco deje akurat PC nenajde kedze je u mna doma v skrini . Alebo ako to je ?
|
Pon, 10.03.2008, 8:42 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
zhruba si to vystihol...
ide o to aky zrucny je vas itak.
mna by si takto asi neodrbal, no poznam mnoho itckarov, ktory az taky zbehly niesu a apotrebuju si vybijat komplexy na inych
ked ti ten druhy comp na 89tke ide, znamena ze nema pridelene IPcky ku MAC adresam
ak ti ide aj na trojcifernom, znamena ze si snnim vydrbal
a on zisti odkial to je az tak, ze pojde po kabli
a to sa mu asi nebude chciet 
|
Pon, 10.03.2008, 9:42 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
|
Tak vcera to ten IT-kar posral. Jeden jediny PC, ktory ovlada komplet programy pre paster, odstredivku.... skratka zaklad spracovania mlieka - zablokoval.
Mali sme objednany servis uz fungujuceho programu za 250 tis. Servisaci nemohli natiahnut novy soft. lebo den debil zablokoval spustanie ...exe. suborov. Moze to robit len admin. Sice sme mu volali, ale len sa vyhovaroval mlzil a mlzil. Tak sme ho nahlasili priamo do francuzka majitelom  , ze sposobil svojim pristupom skody vo vyske 300 - 400 tis. Tak ho dufam vyhodia.
|
Pia, 14.03.2008, 20:22 |
|
 |
finder
Support
|
|
Pia, 14.03.2008, 21:12 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
|
nemam rad adminov

|
Sob, 15.03.2008, 12:18 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|