Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 10.07.2025, 13:31
Dnes je štvrtok 10. júla 2025, meniny má Amália a zajtra Milota

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 425 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Ďalší
 Kritika na tému PANDA 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Preco nenechate chalana na pokoji.Pandik mas moj obdiv v tvojich rokoch som nemal o tomto ani šajmu.
Ci robi tak alebo tak je jeho veci sam sa aspon nauči ale hlavne je že robí a nezaj....sa niekde s fetkami,kradežmi čo ina zasrani v jeho velku považuju za to doležite.

Pandik kludne si rob dalej si šikovny a komu to vadi nech sa nepozera.
:D

Štv, 15.11.2012, 22:10
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pandík jedna vec je PRAVDA, ktorú píšem ja, hoci sa ti nepáči, resp ťa uráža.
A druhá vec je POKRYTECTVO, keď ťa niekto vychvaľuje a pritom myslí si niečo iné. A vychvaľuje ťa len preto, lebo chce ostať pekný v tom vašom klube, kde sa všetci len chválite medzi sebou.
To, čo si myslím, hovorím a píšem odjakživa. Aj za socíku som čosi napísal do časopisu MR a potom ma doma hľadali eštébáci.

https://plus.google.com/u/0/photos/1180 ... 5400496177

Štv, 15.11.2012, 22:35
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
je to pekna prca to citat ale aspon to tu ozilo-Fogy mas pravdu ,ze panda je blba masina na upravu a ja by som tiez do toho nesiel a tiez som chcel vediet,ze kolko ho to stalo a neprezradil-urcite by za tie prachy bol patrol v plnej polnej a overena osvedcena uprava na nom ale jemu sa paci panda ak by vtedy vyhladaval v googli patrol tak by to bolo o patrole alebo jeepe ale na druhej strane nic zle nerobi,uci sa o stroji na vlastnych chybach a ako pise iny ,ze nebeha po ulici a nefetuje. a to mu treba uznat,ze je sikovny tak nech sa hraje a nech si stavia pandicku a je to v pohode :-D a aj tak si kazdy pomysli to svoje :-D -jednoducho kazdy sme iny

Štv, 15.11.2012, 23:15
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rado, je toto dostatočná sračka?
Obrázok

vybral som sa sám na TJ na ukrajinu so ženou a synom. Z Lysyčova na hrebeň boržavy smerom na Volovec. Hore na hrebeni som obchádzal lesom dajaký vyvýšený kopec. Cesta bola úzka - na nivu - šikmá a málo jazdená. Po 100 - 200 metroch sa takmer úplne strácala a ja som bol na šikmom svahu, popadané lístie, makké podložie. Cítil som , ako sa jeep začína šmýkať bokom dole. Hrozilo mi prevrátenie a kotúľanie po boku dole zo svahu. Tak som pridal plyn a cielene som to trafil rovno medzi stromy - to už som bol asi 10m pod cestou. Náraz do stromu bol spredu, v mieste, kde sa nachádza ľavý nosník rámu. Jeep zastal a strešným stanom a rámom vodičových dverí sa oprel o ďaľší strom - čo ma zachránilo pred kotúľaním dole svahom. Ženu zaliala krv a malý vrieskal. Cez spolujazdcove dvere sa nám podarilo vyliezť von. Zakvačil som naviják do pravého uhla o najbližší horný strom, vytočil predné kolesá smerom hore a otočil som jeepa čumákom hore - navijákom a za pomoci motora. Keď sa mi to podarilo, a chcel som odkvačiť, jeep sa začal šmýkať smerom dole. Musel som podkladať kolesá. Po neviemkoľkom prekvačení sa mi ho podarilo dostať na tú kvázicestu - viď obrázok. Už som vedel , že som zachránený, tak ma napadlo urobiť aspoň túto fotku. Poutierali sme jeep od krvi a hajde na hranicu a domov. Výsledok akcie: zopár popraskaných rebier / mojich/, žena zlomený nos a otras mozgu, synak OK. Na jeepe posunutý ľavý nosník rámu o 3,5cm, popraskaný strešný stan, potrhaný soft, drobnosti nemenujem.

Je rozdiel vôjsť do blata na offroad akcii, keď je naokolo 20 jeepákov alebo rozbiť sa niekde sám, v cudzine, kde si musíš pomôcť sám.

Štv, 15.11.2012, 23:26
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ako prepac, ale akym pravom nazyvas ludi co s tebou nesuhlasia pokrytcami? Ci si vari naozaj myslis ze pri citani suhlasim s tebou a pisem tu ze pandikovi fandim? Alebo neovladas vyznam slova pokrytectvo?

Co sy ty vlastne o sebe myslis? Kazdy je dement a neviem co ak nesuhlasi s tebou? Nerozumiem Ti, a mozno ani nechcem, co sa tyka auta mas ho dobre hoc vyskovy rozdiel medzi pandikovym diffom a tvojim neni az tak velky (prepac nedalo mi ale ty si napisal ze jediny ukazovatel prejazdnosti je vyska diffu)

A moj nazor k tvojmu pribehu, je hlupe od zodpovedneho cloveka nechat zenu a dieta v aute ked vidis rozmoceny teren vo svahu, kde hrozi prevratenie, mal si ich nechat vystupit a ak by si to vysiel nastupili by. Mna si teda tym neohuril, len ukazal si svoju nezodpovednost.

Mitsubishi Montero Sport Limited 3,5 V6

Štv, 15.11.2012, 23:42
Profil WWW
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ale nosit male deti na podobne akcie nepodporujem. Je to sice hobby, pekne, fajne. Ale tak trosku nezodpovedne mi to pride.
Ked sa chces zabit, zabi sa - ale chod sam ;)

Musis mat strasne chapavu zenu, alebo je to aspon taky dobrodruh, ako Ty :)

Štv, 15.11.2012, 23:45
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Huste-nieco podobne sme zazili na jcb-cku ale tam sa s podkopom aspon prevratis naspat na kolesa a nie si v cudzine.

Štv, 15.11.2012, 23:48
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
už mám druhú. Tá už viac do jeepa nesadla a malý až tak po pól roku. Bol to riadny prúser. Odvtedy mám veľký rešpekt k bočným náklonom. Radšej sa otočím.

Rasťo, bereš to dajak osobne

Štv, 15.11.2012, 23:51
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Heh, vzdy ked skoro prekotis Jeep - vymenis zenu ? [srandujem] :)

Ja chodim pomerne casto na terenne vylety po Vahu [aj ked nie tak daleko ako Ty] a povacsine nas chodi viac v jednom aute. Ale ked idem vyslovene experimentovat, "santit", alebo proste posuvat svoje limity vyssie - tak ma absolutny zakaz ist somnou hocikto nezainteresovany, zeny, deti, atd.. Pripadne moze ist kamos, ktory uz ma skusenosti s jazdenim a povacsine pomaha sa vyhrabat, poskakat po aute, ked zapadnem atd. Moja nocna mora by bola rozbit niekoho dalsieho okrem seba...

Toto iste plati aj pre bruchoplaz...

Štv, 15.11.2012, 23:58
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No neodhadol si svoje moznosti a este si mal asi len mt-cka-clovek sa uci na vlastnych chybach.Rasto ako si dopadol s pajerkom co ti mal prist doopravit dodik z Kosic? uz mas dorobene?

Pia, 16.11.2012, 0:00
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
FOGY píše:

Vobec to neberiem osobne, len nemam rad ak niekto dehonestuje snazenie niekoho ineho. Pandi sa snazi nieco vytvorit tak ak si v tom tak dobry tak ho naved spravnym smerom pri zachovani jeho myslienky. Nemozes na vsetko co urobil povedat ze je zle, ide pokus omyl a podla mna sa mu vela veci podarilo, a videl som tu pandu na vlastne oci, a ide celkom dobre na pandu a aj v porovnani z hocijakymi autami. V brezne mu sice vyskocil tlmic ale aj JEEP mal poruchu mechanicku.

Skus mu poradit ak to vies ako technicky vec vyriesit, ale v sulade s tym o co mu ide, cize nie ze kup to alebo hento, ale navrhni mu technologicky postup, ktory ak dodrzi tak to bude fungovat.

Teslovi tiez vraveli ze striedavy prud je nezmysel a dnes bez neho nevieme zit.

Tot vsetko z mojej strany k danej teme....

Pia, 16.11.2012, 0:00
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
JOE66 píše:
No neodhadol si svoje moznosti a este si mal asi len mt-cka-clovek sa uci na vlastnych chybach.Rasto ako si dopadol s pajerkom co ti mal prist doopravit dodik z Kosic? uz mas dorobene?

Dodik si nenasiel cas, co ma dost mrzi :(, ale slubil ze o tyzden cez vikend to urobi. Tak som zvedavy no,

Pia, 16.11.2012, 0:02
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No na mojom tiez este kopec roboty a casu malo :-D :(

Pia, 16.11.2012, 0:06
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rastojusko píše:
FOGY píše:

Vobec to neberiem osobne, len nemam rad ak niekto dehonestuje snazenie niekoho ineho. Pandi sa snazi nieco vytvorit tak ak si v tom tak dobry tak ho naved spravnym smerom pri zachovani jeho myslienky. Nemozes na vsetko co urobil povedat ze je zle, ide pokus omyl a podla mna sa mu vela veci podarilo, a videl som tu pandu na vlastne oci, a ide celkom dobre na pandu a aj v porovnani z hocijakymi autami. V brezne mu sice vyskocil tlmic ale aj JEEP mal poruchu mechanicku.

Skus mu poradit ak to vies ako technicky vec vyriesit, ale v sulade s tym o co mu ide, cize nie ze kup to alebo hento, ale navrhni mu technologicky postup, ktory ak dodrzi tak to bude fungovat.

Teslovi tiez vraveli ze striedavy prud je nezmysel a dnes bez neho nevieme zit.

Tot vsetko z mojej strany k danej teme....

Panda už pojazdná :D oprava na pol hodinku vybrať tlmič pružinu, stiahnuť pružinu nahodiť na tlmič a poskladať dorazy poriešim inokedy opravil som závit na pieste tlmiča dal som lep a 2 matky v sobotu treba ísť do lesa tak nejdem sa teraz zapodievať dorazmi :wink: ale aj tie budu

v BR to bola asi štvrtá porucha, prvýkrát praskol obal prevodovky... neboli dorazy v zime som vyskočil a pri dopade keďže neboli dorazi poloosi pustilo nižšie ako môžu a opreli sa o prevodovku, druhá porucha očesané tanierové koleso na diferáku.... zle vymedzený dif, vtedy som to ešte nepoznal nevedel som ani čo to vymedzenie diferáku je, tretia riedenie, to som spojazdnil na mieste a vozil som sa ďalej a teraz ten tlmič, nezdá sa mi že sú to závady, za ktoré môže slabý materiál, skôr nevychytené muchy, ktoré už vychytané sú :D chce to len čas a skúsenosti, keby sa mi to nestalo, tak to ani neviem
a tu po okolí párkrát potrhalo predné satelity v diferáku nič viac a naposledy praskol obal ale to bol už extrém, poučil som sa... satelity už netrhá, sú zosilené a zohnal som z talianska pomalší stály prevod (na cenu prevodu sa ani radšej nepýtajte ale pomohlo to riadne)

Pia, 16.11.2012, 0:37
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
spin píše:
....
Na druhu stranu moje nazory niesu z 90% reklamou pre seba sameho..

Sú. V tomto vlákne určite iba 100% reklamou samého seba. Žiadny technický ani iný fakt som v texte nenašiel. Teda okrem výletov popri Váhu.
FOGY píše:
Rado, je toto dostatočná sračka?
...
vybral som sa sám na TJ na ukrajinu so ženou a synom.....

Je rozdiel vôjsť do blata na offroad akcii, keď je naokolo 20 jeepákov alebo rozbiť sa niekde sám, v cudzine, kde si musíš pomôcť sám.

Koľko si mal vtedy rokov? 15 alebo 16?
Lebo sa porovnávaš s chlapcom v takomto veku. Trošku divné, nerovné.
Tiež by som možno mohol napísať, kde všade som sa vybral... a aj odkiaľ som sa vrátil... ale bolo by mi to dosť blbé ak viem, že ten, koho sa to týka, nemôže za volantom vyjsť ani na cestu pred dom, lebo je to maloletý chalanisko bez TJ ženy a decka.
(Mimochodom, ísť na akciu kde je 20 jeepákov v blate je fakt riziko. Kým ich všetkých povyťahujú... :smt126 Preto je dobré aby tam bolo viac Patrolistov, aby mal aj kto ťahať :smt126 :-D )

FOGY píše:
pandík jedna vec je PRAVDA, ktorú píšem ja, hoci sa ti nepáči, resp ťa uráža.
A druhá vec je POKRYTECTVO, keď ťa niekto vychvaľuje a pritom myslí si niečo iné. A vychvaľuje ťa len preto, lebo chce ostať pekný v tom vašom klube, kde sa všetci len chválite medzi sebou.
To, čo si myslím, hovorím a píšem odjakživa. Aj za socíku som čosi napísal do časopisu MR a potom ma doma hľadali eštébáci.

Hm... s tým vychvaľovaním je to tak - chválime ho za jeho pracovitosť, invenciu, hľadanie možností a šikovnosť. To preto, lebo je to PRAVDA, vieme o tom, myslíme si to a nerobíme si názor od klávesnice, lebo to považujeme za pokrytectvo. Nevadí nám, že Pandík nemá peniaze na TJ či iného super Jeepa a robí z toho, čo má. To je to, čo si vážime. Ak prestrelí, tak ho kritizujeme, a nie málo.
A zásluhy za socíku sa nepočítajú, to je asi už dosť mimo tému, hlavne pre Pandíka.

Ak tento môj názor niekto vezme osobne, nevadí mi to. :wink: práve preto som ho sem napísal.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Pia, 16.11.2012, 17:01
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 425 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný