Dnes je sobota 15. júna 2024, meniny má Vít a zajtra Blanka
Autor |
Správa |
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
Mne je jedno aké jedlo predomna položia ja ziem čokolvek.
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Ned, 20.01.2008, 10:50 |
|
|
marcus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 09.12.2007, 22:40 Príspevky: 1125 Bydlisko: Nové Zámky
|
_________________TOYOTA 4 Runner 3.0V6 , off road club NZ, www.4x4nz.sk
|
Ned, 20.01.2008, 13:00 |
|
|
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Tak , včera som pojedal / jedol / švagrininú jablkovú štrúdlu / také ztočené v lístkovom ceste /.
A manželke som poznamenal , že lepšia by bola s mäsom , syrom a šunkou .
TAK , A TERAZ JU KOŠTUJEM A JE FAKT SKVELÁ , A S ČERVENýM VÍNKOM.
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ.
|
Ned, 20.01.2008, 23:17 |
|
|
pepínov
Učeň
Registrovaný: Pon, 07.05.2007, 0:51 Príspevky: 41 Bydlisko: Přerov / Klokočov
|
A co takhle pečené selátko? Když je nějaká oslava? Třeba umřela tchýně... nebo nastala jiná,slavnostní příležitost.
_________________ Patrol - to je názor!
|
Uto, 22.01.2008, 17:02 |
|
|
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Aj keď mi nikto neumrel ,a ani sa neoženil , ani nenarodil , aj tak som si dnes na obed upiekol dve kilá svine , len tak .
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ.
|
Uto, 22.01.2008, 17:15 |
|
|
palo-cherokee
koumák
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 9:35 Príspevky: 4306 Bydlisko: ZA
|
tak nejaké fazuľové oné :
jedna konzerva strakatej fazule v slanom náleve + jedna konzerva bielej fazule v paradajkovej omáčke + hrnček vody + 1 strúčik cesnaku + 2 na kolieska nakrájané párky - povariť 10 minút
polievka jak vyšitá
___________________________________________________________
šalát
veľkú strakatú fazuľu uvariť, nechať vychladnúť, nastrúhať jablká a pridať do toho
pridať strúhaný chren (čerstvý alebo fľaškový to je jedno)
pridať trochen majolky tatarky alebo bieleho jogurtu
kto xce môže dochutiť este soľou, cesnakom....
dobre vychladiť
prípadne ešte aj verzia, kde sa pridá nadrobno nakrájaná šunka
dá sa to jesť s chlebom, pečivom, bagetou
a bez tej šunky je to fasa príloha k údenine
|
Uto, 29.01.2008, 12:42 |
|
|
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Nechcel by som potom s tebou zdílet spoločná lože
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ.
|
Uto, 29.01.2008, 12:56 |
|
|
palo-cherokee
koumák
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 9:35 Príspevky: 4306 Bydlisko: ZA
|
Kapo píše: Nechcel by som potom s tebou zdílet spoločná lože
no ani ja nie (ani sám so sebou niekedy )
ale po pol litri domácej by to bolo jedno
a k tej údenine je to fakt skvelá príloha
|
Uto, 29.01.2008, 15:34 |
|
|
pepínov
Učeň
Registrovaný: Pon, 07.05.2007, 0:51 Príspevky: 41 Bydlisko: Přerov / Klokočov
|
Kapo píše: Nechcel by som potom s tebou zdílet spoločná lože
Ani auto,ani pokoj,ani nic.....
Ale jinak bomba.Jen pro mne nedostižná. Luštěniny nesmím.
_________________ Patrol - to je názor!
|
Uto, 29.01.2008, 18:29 |
|
|
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Takže som našiel ďalší sqelý recept:
Krocan na whisky
Koupíme pětikilového krocana (pro šest osob) a láhev whisky. K tomu sůl,
pepř, olivový olej a proužky špeku.
Krocana poklademe špekem, zavážeme, osolíme, opepříme a potřeme olivovým
olejem. Předehřejeme troubu na 200 °C. Nalejeme si sklenku whisky a
připijeme na
úspěch díla. Poté uložíme krocana na pekáč a vložíme do trouby.
Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět na úspěch díla.
Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C, ať trouba pořádně
bručí.
Dame si další tři whisky. Po půl hodině ptáka otočíme a nadále bedlive
hlídáme. Občas se chopíme flašky ffiskie a nalejem si do řepy. Po další
bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a krocanou prodočíme. Přidom dáuáme
bacha, abyzmese neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby. Si dalších pěét
nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak.
Kruvacana pečem další dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a každých deset
minud dem čúrat. Je-li to aáspoň drožku možný, dolezem ke sforákua
úytáhnem troubu z
grozana. Dofřejem si ježdě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu
dostad uen.
Zúédnem tóo prokladýo ffóógla z éé zeměéa prrrrrrrrdnemho na boddnos.
Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zamaštťěnýým liinoúlluélu.
Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze zsznoúúa póószszsdááuitna
nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!! Trošku se prospíme
Príští den sníme krocana studenýho s majonézou a s aspirínem.
Dobrou chuť a příjemnou zábavu při vaření!
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ.
|
Str, 28.05.2008, 9:47 |
|
|
hunter1
Začínajúci koumák
Registrovaný: Str, 01.08.2007, 12:41 Príspevky: 134 Bydlisko: Vydrná
|
offroadmen píše: Nubudu tu hledět na nějaké diety, mým oblíbeným jídlem jsou zemákov placky jak se u nás říká bramborákům.Je to sice jedno z nejznámějších jídel a řada lidí je dělá trochu jinak. Múj recept teda je:
zemáky nastrouháme na hrubo , osolíme, přidáme majoránku a pepř, česnek, toho dost, pak vajíčka a zasypeme hladkou moukou a promícháme. Tekutou kaši doplníme nakrájeným uzeným a vše zalijeme pokud možno domácí smetanou která tomu dodá šmak a těsto nadýchá. Nyní stačí jen osmažit na panvičce na domácím sádle - dietáři můžou nalít těsto na lpech a dát do trouby, ale už to není ono.
a skúste si tam pridať /pečiarku ovčiu/ žampiňóny škoda že Vlastík to už nevyskúša.
_________________ Keď do hory,tak s flintou a OFFROADom
Naposledy upravil hunter1 dňa Str, 28.05.2008, 21:35, celkovo upravené 1
|
Str, 28.05.2008, 16:05 |
|
|
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Jo, inak Offroadmen-V.Gášek už nie je medzi nami vyše roka, takže on už nič nepridá. Nám už ostáva si len v dobrom zaspomínať a niečo si tu uvariť.
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ.
|
Str, 28.05.2008, 16:42 |
|
|
Martin 4
Trvalá prekážka
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:10 Príspevky: 3197 Bydlisko: nr
|
.... že by sme založili novú tradíciu - putovnú offrouďácku žranicu - Vlastíkov memoriál...
Varí sa čokolvek, kdekolvek ale zásadne len tým, čo je reálne vozitelné vo výbave auta.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Str, 28.05.2008, 16:45 |
|
|
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Martin 4 píše: ..ale zásadne len tým, čo je reálne vozitelné vo výbave auta.
no to je široký pojem...snáď okrem vykosteného slona a naporcovaného vorvaňa sa dá povoziť takmer všetko. Ale inak dobrý nápad. Také offroad obžerské hody raz do roka...niekde v strede SK...proti tomu rozhodne súhlasím.
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Str, 28.05.2008, 17:55 |
|
|
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
OK, tak ja dobehnem z polnou kuchyňou a ty doneseš toho vykosteného slona.
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ.
|
Str, 28.05.2008, 18:12 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|