Dnes je piatok 1. novembra 2024, meniny má Denis, Denisa a zajtra nikto
Autor |
Správa |
BlackBear
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 24.11.2012, 22:05 Príspevky: 509 Bydlisko: Zvolen-okolie
|
damballa píše: ja si nechcem tibora zastavat ani nikoho ale myslim si ze podaktory sa spravate horise ako sam tibor na ktoreho kidate jeden zadruhym zasierate mu tu temu aj keby mu tatko daval peniaze je to jeho vec jeho auto robi si stym co chce chcel by som videt kolky zvas v jeho veku nieco podobne robili ci uz spomocou tatka ci uz financnou alebo technickou.
Dambala prečítaj si pár príspevkov nazad,uvidíš že taký človek tu nieje jeden,čo má málo rokov a robí na aute.Len tolko nefotia a nepíšu..to asi preto,že im stačí normálna prezentácia a nie nasilunapchávanie..
_________________ Nikdy nieje tak zle,aby nemohlo byť ešte horšie.
BMW 320d e90.. rýchlobežka Nissan Patrol K160 2,8TD 0944 057 888
|
Uto, 29.01.2013, 16:22 |
|
|
jankarol
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 12.11.2012, 15:39 Príspevky: 911 Bydlisko: Vranov nad Toplou
|
Ved preto som písal aby chalani do 18 rokov ukázali co spravili a odhlasovalo sa za ten naj ... A samo sa ukáže ci ten co sa tvári najmudrejsie ci aj najmudrejsi je ...
_________________ Toyota Land Cruiser LJ70
|
Uto, 29.01.2013, 16:23 |
|
|
damballa
Ťažký Profík
Registrovaný: Sob, 10.07.2010, 17:35 Príspevky: 352 Bydlisko: púchov
|
blackbear. a kdo ti kaze to citat kdo ti kaze tu temu o tvarat a komentovat?neorbis to zvlastnej vole? nech si pise nech si dava fotky nech si vytvara log svojich pokrokov
_________________ patrol gr y60,2.8, 1990
|
Uto, 29.01.2013, 16:25 |
|
|
BlackBear
OFFROAD Expert
|
damballa píše: blackbear. a kdo ti kaze to citat kdo ti kaze tu temu o tvarat a komentovat?neorbis to zvlastnej vole? nech si pise nech si dava fotky nech si vytvara log svojich pokrokov
kks ja kašlem na pandoša,ale keď sem prídem tak vždy len Sampander a Pandíkov prototyp..neotváram,len sem tam..ale to sa už nedalo vydržať,ako ho tu vychvalujete pre boha..kapiš?..či ne?
|
Uto, 29.01.2013, 16:27 |
|
|
jankarol
OFFROAD Expert
|
kakes píše: jankarol píše: ...schválne by som poprosil admina aby dali chalani do 18 rokov fotky svojich aut a spravilo sa hlasovanie výsledky budú asi dost zaujímavé LOL ako chces hodnotit auta chalanov do 18 rokov? Uvedomujes si tu absurditu? a aby sa nezabudlo tak na kritiku je tu ina tema: Kritika na tému PANDA
Stačí fotka je tu veľa mladých co doma tvoria a úspešne nie neuvedomujem si tu absurditu...absurdné mi pripadá ze sa k tomu vôbec vyjadrujes ked tym nic nesledujes ... A co sa týka pandy ťa mi pripada fakt ako absurdny off road (teda ako tvoja felda taka recesia)v tomto sa zhodneme asi viacery;)
Naposledy upravil jankarol dňa Uto, 29.01.2013, 16:31, celkovo upravené 1
|
Uto, 29.01.2013, 16:29 |
|
|
damballa
Ťažký Profík
|
kurwa a preco by som ho nemohol pochvalit ja alebo nikdo iny?vadi ti to? zavidis mu ze teba nikdo nepochvali? picujete tu ze mlady chalan sa tvari ze je borec a podobne sracky nech sa tvari cosi v tej gaarzi uz odmakal isto sa velakrat osral noaco.
|
Uto, 29.01.2013, 16:30 |
|
|
kakes
Az to tu zije
Registrovaný: Štv, 25.03.2010, 23:24 Príspevky: 219 Bydlisko: Báhoň
|
jankarol píše: ... A co sa týka pandy ťa mi pripada fakt ako absurdny off road (teda ako tvoja felda taka recesia)v tomto sa zhodneme asi viacery;)
A laskavo neryp do mojej felicie! Vsadim sa ze tej tvojej Koyote to natre hocikedy. Ci na dialnici, ci po luke.
_________________Felicia Offrajd project 4,2 Turbo
|
Uto, 29.01.2013, 16:38 |
|
|
jankarol
OFFROAD Expert
|
kakes píše: jankarol píše: ... A co sa týka pandy ťa mi pripada fakt ako absurdny off road (teda ako tvoja felda taka recesia)v tomto sa zhodneme asi viacery;) A laskavo neryp do mojej felicie! Vsadim sa ze tej tvojej Koyote to natre hocikedy. Ci na dialnici, ci po luke.
Ja som si tiez istý
|
Uto, 29.01.2013, 16:40 |
|
|
Macej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 20.09.2009, 20:21 Príspevky: 547 Bydlisko: Vchod Záhoria
|
damballa píše: kolky zvas v jeho veku nieco podobne robili ci uz spomocou tatka ci uz financnou alebo technickou.
Nechcel som sa doteraz vyjadrovať ale teraz už mi to nedá lebo trafená hus zagága....
Predošlé správy ti mohli dať jasne najavo, že nieje jediný kto niečo robí na aute. Ibaže je jediný ktorý by to kludne dal vyhlásiť do rozhlasu. To je ale trochu odbočka od toho čo som chcel napísať.
Tak ju to bolo spomenuté.... Málokto z tunajších chalanov si na to nepýta prachy od hocikoho. Tí, ktorý dokázali s autami ovela väčšie veci než Tibor už sú dnes dospelí a bohužial nenavštevujú toto forum no našťastie tu je kopec ďalších a nových ktorý sa snažia a ako to tak sledujem aj im to ide.
Ja ti poviem za seba, že ja som prvé auto (zhoda náhod tiež Panda) mal kúpené od otca ale dovolím si tvrdiť že som si to u neho niekolkokrát odpracoval z vlastnej iniciatívy aj keď odomňa nikdy nič nepýtal. Keď som mal 15 stavali sme spolu s otcom barák a dokonca popritom prestavovali barák babke. Čas robiť niečo navyše na aute a ani peniaze neboli. Garáž som nikdy k dizpozícii nemal a aj keby tak som nemal čas alebo tým že som pracoval pre rodinné záujmy (dovolím si to tak nazvať) tak som nemal ani peniaze a to čo som si popritom bokom odpracoval v horách som si platil drobnosti na ktoré mi zostalo ale bohužial na nové pneumatiky som nemal ani nič podobné. Takže tak ako tu bolo spomenuté, ak by som mal možnosť, podporu a vybavenie možno by som bol teraz niekde úplne inde lebo zvárať, rezať, brúsiť viem ja a vie to aj nespočet ďalších chalanov či už mladších alebo starších. Všetko je to iba o tom kto sa ako dokázal narodiť a čo mu bolo poskytnuté. Teraz sa chodím vtierať kamarátovy do garáže ak čosi potrebujem spraviť ale robím si to tak isto sám ako mnoho tunajších ktorý sú na tom podobne.
Teraz mám takmer 20 rokov, pracujem (myslím že nemám zrovna lahkú prácu), platím si externé štúdium a živím dve V8čky. Nemám na to žiadneho sponzora (tým nechcem na nikoho narážať a ani závidiet) a všetko to musím stíhať popri milione iných činností a povinností ktoré mám. Vybral som si takúto cestu na ktorej ma nikto nevychvaluje do neba a ani taliani a ani nikto iný mi za auto neponúka tísíce eur ale ťahám to všetko zo svojeho vrecka. Tým nechcem machrovať ale poukázať na to. že tí ktorí tu makajú "na dve smeny" tzn. po škole na brigádach a potom doma v dielni a raz za mesiac keď vídu prachy a čas niečo odfotia čo spravili by si mali zaslúžiť rovnaký obdiv a chválu od tunajších ako Pandík ktorý toho má vela servírovaného rovno pod nos.
Týmto sa nechcem dotknúť Pandíka ani nikoho iného. Iba som chcel poukázať na to že neni jediný a bohužial som sa rozpísal jak naozaj....
Ďakujem za pozornosť
_________________ Range Rover Classic - One is not enough
|
Uto, 29.01.2013, 16:45 |
|
|
jankarol
OFFROAD Expert
|
damballa píše: kurwa a preco by som ho nemohol pochvalit ja alebo nikdo iny?vadi ti to? zavidis mu ze teba nikdo nepochvali? picujete tu ze mlady chalan sa tvari ze je borec a podobne sracky nech sa tvari cosi v tej gaarzi uz odmakal isto sa velakrat osral noaco.
Ako sa da pochváliť ze rozoberies Samuraja privaris na to kasnu s Pandy a tvária sa ako veľký úpraváca mne to pripadá ako ked sme boli deti a robili kari s detských kočíkov....to je tak akoby ty si zhodil kasnu s Patrola a hodil tam niečo s Formana ...a tvaril by sa výnimočne pritom každý z nás vie ze je to technicky nezmysel a povedzme si na rovinu ze to ani dobre nevyzerá ...ani to neplní žiaden účel...
|
Uto, 29.01.2013, 16:46 |
|
|
spin
Ťažký Profík
|
damballa píše: kolky zvas v jeho veku nieco podobne robili ci uz spomocou tatka ci uz financnou alebo technickou.
preco na tomto fore prevlada ten chorobny trend, ze kazdy musi byt povinne upravca aut, alebo mechanik ? ja tuto jednu vec neviem pochopit, ani spracovat... to, ze to tu davno nieje o offroade, ale o zaujatom upravovani aut rozneho druhu, som uz zistil. ale ze aj navstevnici tu musia byt povinne vsetci upravcovia - to zistujem fakt az teraz 8)
|
Uto, 29.01.2013, 16:53 |
|
|
damballa
Ťažký Profík
|
asi si nepochopil co som chcel povedat ked si to tak napsial ze sa narodil v rodine kde ma financnu podporu preoc by nerobil nieco co ho bavi, poznam ludi co maju financnu podporu dost silnu a jedine kcomu sa dotiahnu je len chlast a zabava z otcovho vrecka, mne tu ide skor o tie nezmyselne komenty typu panda je nanic panda neni off a podobne nic ine tu poriadne neni videt je to jeho vec aj keby robill off z "kolobezky"je to jeho vec. ja tu ties nerozplyvam ze makam na 4 smeny a ze som nastahovany v dedovej garazi a splacam 2 pozicky a este aj rodicom a popri tom si prerabam trola, a napriek tomu podporim rad Tibora, msuim uznat neraz mi poradil a dal som na jeho radu preco nie nehambim s azato ze mi poradil mladsi
|
Uto, 29.01.2013, 16:55 |
|
|
BlackBear
OFFROAD Expert
|
|
Uto, 29.01.2013, 16:56 |
|
|
spin
Ťažký Profík
|
damballa píše: ..ze som nastahovany v dedovej garazi a splacam 2 pozicky a este aj rodicom a popri tom si prerabam trola..
preco byvas v garazi ?
|
Uto, 29.01.2013, 16:58 |
|
|
damballa
Ťažký Profík
|
kamo , to bolo obrazne nastahovany z trolom ktoreho si prerabam
|
Uto, 29.01.2013, 16:59 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|