Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 01.07.2025, 8:54
Dnes je utorok 1. júla 2025, meniny má Diana a zajtra Berta

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
 Pospolitosť pochodovala proti Rómom. Zasiahli ťažkoodenci 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ani do toho GB uz nechcu chodit :( kam by sa to len dalo nastrkat? :roll:

Ned, 01.11.2009, 12:30
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja uz cca. 10 rokov hovorim, ze mesto Pripjat na Ukrajine je zaslubene pre vsetkych nasich nepracujucich ciganskych spoluobcanov... Nemusia platit najom, mozu to tam rozbijat do vole a po par dnoch nebudu potrebovat ani elektriku, svietit budu aj sami...

Navrhujem vypravit zvlastny vlak a deportovat, skor ako nas tu prevalcuju!

Ex: Jeep GrandCherokee Overland 4.7 H.O. Rancho 5000 1,5"

Ned, 01.11.2009, 13:37
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Všetkých naložiť na papierovú loď a na more s nimi :lol:

Ned, 01.11.2009, 13:47
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Andrej píše:
.... či biely cikán, žltý alebo fialový. Nerobíš nenaješ sa a šmitec.

No, veď práve to. A ak nesplníme ich požiadavky, tak si to zoberú násilím, a pokaždé zabijú jedného rukojemníka.

Sme rukojemníci vo vlastnom štáte, a lepšie to už nebude....

A nie sme v tom sami....

http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU

...slabšie povahy nepozerať!!!!

Ned, 01.11.2009, 13:49
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ufff mam zacat balit :( alebo si to :smt143
V tomto boji nevidim sancu na vyhru, ved si len vezmite ze takto a stale horsie je to na SR uz niekolko nie rokov ale desat roci....

Ned, 01.11.2009, 14:11
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
takze nie len cigani ale aj muslimovia nas zozeru...a to cinanov ani neratam......bratia sme v prdeli :(

Stare dobre casy sa uz nevratia

Ned, 01.11.2009, 19:33
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Priatelia ani na ukrajinu ani na papierovu lod ale unas sa tot nedavno likvidovala bana na šOBOVE mali tam všetkých popuštat a potom zavret šachtu betonovym štoplom ako reaktor v černobile a bol by pokoj , len preventyvne im sem tam pustit par košov s jedlom a chlastom a vyriešili by sa sami zachvilu za čas by boli ozaj menšina PS: nemozem uviest co vsetko by som im tam pustil ja bo by som nebol v medziach zakona ale asi si domyslite :twisted:

Ned, 01.11.2009, 19:43
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tito44 je to presne odvtedy co do nich zacali komanci strkat peniaze aby sa netulali po state a mali ich pod kontrolou, no cigani hned aj ked negramotni pochopili ako dostat peniaze bez prace. Sucasne generacie (cest vynimkam) nemaju pracovne a ani studijne navyky a organizacie do nich len strkaju dalsie peniaze, pritom staci len vyuzit platnu legislativu.
Ked niekto nieje schopny zabezpecit zdravy pre stat potrebny vyvoj dietata, treba vyuzit institucie na to urcene a deti odobrat. Socialna podpora je urcena pre rodiny ktore pracuju detom sa venuju ale momentalne su v nudzi. To sa ale netyka rodin ktore su v krize 6 a viac generacii po sebe, to su paraziti, ktory vychovavaju dalsich parazitov.
Preto treba parazitom podpory zrusit deti odnat, aby dostali sancu na dostojny a ostatnym prospesny zivot.
Skoda, ze Stalin nebol v nasom parlamente, ta zelezna ruka ma svoje opodstatnenie.

Ned, 01.11.2009, 19:43
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:smt066 :smt067 :smt068 :smt070 dufam ze nas za tuto debatu nebude niekto vypocuvat

Ned, 01.11.2009, 20:21
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Obrázok
pred nedávnom sme s kamošmi preberali presne túto tému a popravde na ňu myslím stále keď platím mesačné odvody do poisťovní alebo keď vidím cigošou z čučom pred tescom ...ten debat skončil úplnou sterilizáciou, ale keď že sme v únii to asi nepôjde... od starých rodičou som počul o šikovných kočovných cigáňoch ktorý boli preslávený kováči ovládali remeslá okrem toho boli muzikanti atd. Od tých čias pretieklo veľa vody a komunistický režim bol benevolentný a podporoval lenivých ludí a keďže túto vlastnosť má naša menšina v génoch dostali sme sa k dnešnému stavu. Neverím že sa tento problém niekedy vyrieši vo veľkých a silných štátoch majú presňe tento problém vo Francúzsku je to problé s arabmi ktorý pália autá a v amerike s černochmi každý má svoje Nemyslite si že sú cigáni sprostý to teda nie sú šikovný na to aby s nami dobre vyjebabrali alebo majú poblíš niekoho kto im dá radu stačí si spomenúť napríklad na hromadné odlety do anglicka čierne odrery energii drancovanie lesou príkladov je veľa asi si na to budeme musieť zvyknúť a škrípať zubami ak tento problém vyrieši zaslúži si nobelovu cenu Obrázok

Ned, 01.11.2009, 20:45
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja si na toto zvykat nechcem cely tento system ma niekde chybu lebo cigani alebo biely ktory pracuju a ziju sporiadanym zivotom maju 1 - 2 deti a tí (nechcem urazit viacpocetne rodiny) ktorí sú tupy jak motyky a nestaraju sa o nic len sa kotia jak mysi a vyrastaju pri nich nevzdelane neschopne osobky bez pracovnych a inych navykov a tymto sposobom nas za nedlho prekonaju pocetne a to je naozaj kruta realita ked budu cigani parlamentna vacsina nechcem si to ani predstavit... kam len speje tento svet? :(

Ned, 01.11.2009, 22:37
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
chlapci, kym v tomto state nebude vymozitelnost prava a kym niektori budu rovnejsi ako rovni, nic sa tu nevyriesi, iba to bude horsie a horsie.

Cele to tu nie je o tom ze su to cigani, cele je to o tom, ze maju vacsie prava ako my, ze ich pravo je vymozitelne na ukor nasho prava. Az bude rovnaky bic na kazdeho, bez rozdielu kto som ja a kto si ty, potom to bude dobre.

Mozno by im pomohla rezervacia, ako maju pre indianov v amerike, ale zase si myslim ze sa vsetci do leopoldova nepomestia :D :D :D

Pon, 02.11.2009, 9:39
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja by som polozil recnicku otazku - ak nas cigani prevalcuju, kto bude robit a odvadzat dane ? Myslim, ze tento stat skolabuje ...

Pon, 02.11.2009, 10:23
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ono aj jeden gádžo v politike narobí viac škody, ako všetci naši apači.
A takých gádžov tam tiež živíme hodne.... :roll:

Pon, 02.11.2009, 10:28
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vyriesit problem s ciganmi je jednoduche len treba chciet a robit, a nie len o tom hovorit

Pon, 02.11.2009, 10:48
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný