Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 05.07.2025, 20:15
Dnes je sobota 5. júla 2025, meniny má nikto a zajtra Patrik, Patrícia

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Očkovanie je určite prospešné, ale tiež sa do toho nejak nehrniem, ale ani sa mu nebudem extra vyhýbať keď príde správny čas. Dnes sa všetko robí horúcou ihlou a za pochodu sa to dolaďuje a vychytávajú sa muchy. mRNA je nová technológia a u veterinárnych vakcínach v posledných rokoch nebola veľmi úspešná. Zatial sa to nejaví zle, ale ja si radšej počkám, pred dvoma týždňami som Covid prekonal s tým, že prvý deň taký horší a potom 3 dni také, že sa dalo vydržať. A keďže som v strednom veku a vcelku zdraví tak to vidím, že ma k očkovaniu dotlačia skôr obmedzenia ako strach z choroby.

Pon, 31.05.2021, 13:48
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Presne to je tu otázne a síce obmedzenia a proti nim možné ochorenie. Lebo to vyzerá tak, že práve obmedzeniami chcú dosiahnuť aby sa človek dal očkovať.

Pon, 31.05.2021, 14:51
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO,, ja osobne sa urcite nedam ockovat ani ma to nenapadne..pretoze novy protein sa *n e m e t a b o l i z u j e* a je totozne s genetickymy nemocmi,, treba vyckat par rokov a uvidis ze co bude,, :smt139 max 7-10 rokov a budu to mat zasebou..je to moj nazor a domnievam sa ze nie som jediny :smt023 :smt151

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pon, 31.05.2021, 16:24
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ja sa na to divam pohladom,ze zdravotnictvo je teraz biznis....to znamena zisk za kazdu cenu,bez ohladu na dosledky.Potvrdzuje mi to skutocnost,ze pred ockovanim sa nik nenamaha vysetrit cloveka,ci bude na vakcinu alergicky,ci uz ma protilatky a teda po ockovani sa v organizme budu medzi sebou mlatit,ockovanie aj napriek vyjadreniam vyrobcov,ze dokoncenie vyzkumu vakciny sa predpoklada najskor o rok,dva....
Z toho mi vychadza,ze ludia ktori sa teraz davaju zaockovat z rozlicnych dovodov sa dobrovolkne stavaju pokusnymi kralikmi.Jasne,ze koropracie budu prostrednictvom zkorumpovanych vlad pretlacat ''dobrovolne'' ockovanie,lebo biznis.Takze dat sa ockovat nevyskusanou vakcinou a bez zodpovednosti vyrobcu,ci vlady ktora toto ockovanie povoluje je podla mna holy nerozum zo strany obcanov.Navyse v dobe,ked sa uz vie,ze pandemia bola mediami a vladami,ci rozlicnymi ''odbornikmi'' nafuknuta a pocet obeti cielene falsovany.Lebo pomaly vsetky umrtia sa prezentovali za umrtia na kovid a skoro sa prestalo umierat na rakoviny,porazky,zltacky a dalsie a dalsie choroby,na ktore ludia umierali po ine roky.Plus do toho treba zahrnut mizernu lekarsku starostlivost v dobe ''pandemie''...a vysledky vidime.Zamyslite sa nad tym,kolko ludi z vasho okolia umrelo za minuly rok a porovnajte s poctom mrtvych po ine roky...a zistite,ze aj po ine roky umierali aj zdravi,aj mladi,aj sportovci....Ja to vidim takto.

Pon, 31.05.2021, 17:23
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Napisal si to dobre a aj ja to tak vidim, i napriek tomu ze neverym ziadnym tymto vakcinam,, tu ide o biznys a na ukor zdravia a zivota ludi..seru nato kolky sa od tej vakciny vyspanuju,, ich to nezaujima,,Vsetko je riadene z juesej,, zavsetkym stoja oni,,, :smt151

Pon, 31.05.2021, 20:12
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
https://otevrisvoumysl.cz/zena-vola-do- ... ch-letech/
Ako je to u nas?

Pon, 31.05.2021, 20:33
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tak veru . Ockovanie je prospesne ale s vakcinami ktore su uz neaky cas na trhu + ,,upgradovane,, vylepsene a nie tymito rychlokvaskami ! Mama ako zdravotna sestra stala pri zaciatkoch ockovania ked sa zacalo ockovat v nasej republike a u deti po ockovaniach vymizli rozne choroby ale nie hned pretoze prve vakciny este neboli take ucinne + aj skladovanie nebolo predpisove-neboli vtedy este na kazdej ambulancii chladnicky. Ze vysledok sa dostavil ale nie hned . Sam som bol ockovany proti osypkam a aj tak som ich dostal :-D Ze najlepsie je este pockat podla starsich zdravotnikov co nieco pamataju + maju este aky taky zdravy rozum :D

Pon, 31.05.2021, 22:12
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Lenze tie ucinne vakciny su ucinne na virusy,ktore su s nami starocia a starocia sa nezmenili.Proti chripke ktora stale preoblieka kabat ako nasi politici,sa za 100 rokov nepodarilo vyvinut ucinnu vakcinu.Tak ako sa to mohlo podarit za rok dva proti kovidu,ktory je uz daaavno iny nez ten,proti ktoremu sa vakcina zacala vyvijat?
Staci trocha zapremyslat a prestat hystercit a clovek si zakonite musi zacat klast taketo otazky.A musi mu vyjst jedina logicka odpoved...-vsetko je to ojeb a biznis.Alebo ste niekto zaregistroval zvysenu umrtnost vo svojom okoli,ked vezmete do uvahy umrtnost v dosledku mizernej,ci skoro ziadnej lekarskej starostlivosti posledny rok a pol?

Uto, 01.06.2021, 7:46
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Všimli ste si, že klasická jesenná chrípka zmizla ?
Teda neviem u koho ako v ktorom okrese ale u nás dole, kde je doslova málo mrazu v zime, veľakrát vlhké, sychravé počasie, boli pravidelne chrípkové obdobia na jeseň, ale to sa viacmenej prejavovalo tak klasicky plným nosom, kašlaním, kýchaním, väčšinou ani horúčka nebola, no tá zahlienenosť to bolo hrozné, človek si neustále len fúkal nos, no a teraz nič, kde to zmizlo ?
K tej úmrtnosti - primátorka Lučenca (susedný okres) uvádza, že na kovid zomrelo 58 obyvateľov. Mesto má okolo 27.000.- obyvateľov, tak ja neviem, či je to veľa, či málo, pandémia by mala mať nejaké parametre v chorobnosti, úmrtnosti, lebo toto vychádza na 0,21%. Jedna vec je istá a na to upozorňovali aj primátori a starostovia, ich čísla sú inakšie ako uvádzali na ministerstve zdravotníctva. To je už naozaj neuveriteľné ale je to tak. Dáta na ministerstve zdravotníctva nezodpovedajú realite a to nepíšem ja,toto skonštatovali analitici, ktorý sa tým živia. Tak kde je pravda ? Kto koho klame a prečo.

https://mynovohrad.sme.sk/c/22658640/v- ... meste.html

Uto, 01.06.2021, 10:13
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
:smt139 vsetky tie humusoviny su vynajdene v americkych vyskumnych a vojenskych laboratoriach,, a potom hodene do obehu, nacom zacnu zarabat tovarne na lieky, a druha vec je ze testuje sa to zaroven aj ako vojenska chemicka zbran,, len si vsimnime,, ze nikdy nebol predtym aids,, a jemu podobne nemoci,,vsetko je umela nemoc a potom sa to u ludi a zvierat mutuje,,, skadial to je?? odpoved je jednoducha,, vsetko zle ide od usa,, :smt151 :smt023 jedine co maju dobre to su auta :-D :-D :-D ale aj tie sa unas musia vylepsit :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Uto, 01.06.2021, 10:23
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
A teraz čítam s otvorenými ústami, že aj zaočkovaní sa nakazili....

https://www.topky.sk/cl/10/2124509/Na-S ... azali-data

Uto, 01.06.2021, 10:32
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Dobre rano stara mama :smt126 ....vy ste necitali vyjadrenia vyrobcov,ze vakcina nechrani pred nakazenim,ale ma len zmiernovat priznaky :shock: ?O com tu celu dobu tocime?Kto svetovym vladam prikazal ockovat neviem dokazat,ale kto si u igora objednal hromadne testovanie,to je vseobecne zname a aj sa o tom dost popisalo.Inak,doporucujem prestudovat vizie parazita kalergiho a jeho novodobych nasledovnikov a clovek ziska dost presnu viziu,kam to vsetko smeruje a kto to riadi.

Uto, 01.06.2021, 13:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
vobec netreba citat JOKESI 2021, toto vlakno je stokrat lepsie :mrgreen: :smt023

Uto, 01.06.2021, 18:52
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
A teraz čítam s otvorenými ústami, že aj zaočkovaní sa nakazili....

https://www.topky.sk/cl/10/2124509/Na-S ... azali-data

Ogo v minule som bol v RS u dochtorky a stretol som sa z jednym kolegom co sluzil na OKP,, no a vyzeral jak troska,,**bol zaockovany**, ,, tusim ze mal covid no nie som si isty, a navyse aj schytal cukrovku,,ma problem s dychanim, dusi sa nonstop,, nevladze,,, imunitu ma v pichi,, odkedy ho zaockovali..No urcite taku picovynu nespravym , ze sa dam zaockovat :smt152 poznam takych co uz to obanovali,, ale uz to mozu yebati :-D :-D :-D

Uto, 01.06.2021, 19:16
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tak kazdeho ta vakcina nemusi dojebat.Moji sefovci sa dali opichat,sefke bolo len nahovno,sef to odlezal,ale uz vypadaju byt celkom v poriadku.Uvidime ako to budu znasat dalej.Zober si chripku.Clovek sa da zaockovat a chripku nedostane.Clovek sa neda zaockovat a tiez ju nedostane.Clovek sa da zaockovat,chyti iny kmen chripky,nez na aky je ockovany a dojebe ho to ako svina.....niekedy este viac,ako keby nebol zaockovany.A tento kovid sa chova podobne.Jedneho zlozi,druhemu na zdochnutie,ale prezije,tretiemu je trocha zle,stvrty ani nevie,ze ho mal a zisti to az na teste na protilatky....
Co mi je ale divne.....proti chripke sa ockuje pred epidemiou a dava sa pozor,aby cloveka neockovali ked uz priznaky ma,u kovidu sa nato sere a ockuje sa bezhlavo,bez vysetreni....lebo biznis a to velky.Navyse vraj (to neviem na 100%) ockovani musia podpisat nejaky lajster.A akonahle odo mna chce niekto v takomto pripade nieco podpisovat,okamzite zbystrujem pozornost a sondujem,kde to ma nejaky hacik.Lebo hacik tam bude na 300%!Zvlast,ked sa tomu robi taka propaganda s roznymi ''celebritami'' a dalsimi parazitmi.To nieje s kostolnym riadom!

Uto, 01.06.2021, 21:19
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný