Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 09.07.2025, 20:04
Dnes je streda 9. júla 2025, meniny má Lujza a zajtra Amália

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 639, 640, 641, 642, 643, 644, 645 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno co Ti jebe? Sak u nas na vychode vsetci cigani za komancov makali na drustvach ,stavebnych podnikoch a podobne . Sam som to videl na vlastne oci a mama chodila kontrolovat deti do svojeho ,,rajonu .,ze vedela ktore je fakt postihnute-vacsinou detska mozgova obrna -dmocka sa to volalo ,ze prehlad zo zivota a nie jedna pani povedala :-D A dalsi sused policajt kontroloval ked niekto bol v krcme pred obedom,ze skusenosti ktore sa na vychode nedaju odrbat. No ale ked u Vas bolo inaK tak s tym nic nenarobime :-D Ale ,ze si zil s ciganami za komancov tak to si musel velmi kuvikat proti rezimu :-D :-D :-D

Sob, 26.06.2021, 1:25
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
To by sme tu zbytocne rozoberali :wink: ..skratka,kazdy pozerame inym pohladom.Dam priklad.Moj o 15 rokov mladsi kolega,ktoreho foter robil panskeho kocisa jednemu sudruhovi precedovi a matka vrchnu sestru mi neveril,ze za komancov sme stali v radoch na tie banany,meso,ze sa bez znamosti nedal zohnat farebny telkac,o aut. pracke ani nehovorim.Tiez jeho reakcia bola.../co ti jebe/ :shock: :shock: :shock: ???/Ved bananov a mandarinek sme mali plne bednicky,meso nam mesiar nosil domov,farebne telky sme mali 2...tak co tu taras o nejakom nedostatku!Nikdy som nemal ziadny problem,vsetko vybavil foter s matkou/.Takze takyto pohlad bol z druhej strany,co sa vam snazim nadhodit.A to zil vo vedlajsej dedine :wink: .
Ono,niekedy je dobre snazit sa pochopit,ze niekto iny moze mat nazor ci pohlad,ktory sa nezhoduje s mojim :wink: .Nutne to neznamena,ze ho musim povazovat za debila :wink: .Pokial samozrejme nevolil terajsiu vladnu koaliciu ...toho by som si nepovazovat za debila nedovolil :wink: .
Ogo,oblast ''vyzadovania poriadku'' je za kazdeho rezimu ten najmenej doveryhodny zdroj informacii :wink: ...to je tiez zo zivota.

Sob, 26.06.2021, 8:03
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
"..........Ogo,oblast ''vyzadovania poriadku'' je za kazdeho rezimu ten najmenej doveryhodny zdroj informacii :wink: ...to je tiez zo zivota......"

OK, chápem tvoj postoj k danej problematike.
Vzhľadom k tomu, že si sám napísal, že v tej oblasti si nerobil, tak to je názor laika a tak to aj beriem.

Sob, 26.06.2021, 12:46
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Takze to chapem tak,ze ty si tam robil :wink: .Tak v tom pripade aj ja chapem tvoj postoj :wink: .Da sa povedat,ze sme stali na inych stranach barikady.....
Inak,aj teraz mame info (protichodne :wink: )z tych zloziek''vyzadovania poriadku'' :smt121 .....ty osobne veris ktorej?V ktorej farbe preobleceni komousi sa ti teraz najviac pacia?

Sob, 26.06.2021, 17:21
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno mozno ste mali vo Vasom kraji inych komunistov a u Vas cigani za komancov valali sunky .No ale u nas na vychode museli makat a kedze som ich videl ako makaju tak mam na to svoj nazor . A s masom -mas pravdu ,ze nie vzdy sa dalo kupit v obchode pekne masko alebo spiske parky a kto mal znamosti tak to riesil na druzstve alebo u znameho v masiarni-to pamatam. Sak aj bicykel bol podpultovy tovar a aj auto z tuzexu sa dalo vybavit ale vsimne bolo nutne :-D Ze nebolo vsetko ruzove ale zase ani vsetko ,,cierne ,, :-D

Ned, 27.06.2021, 0:05
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Joe,nechapes,alebo ma nechces pochopit :smt138 .Ty si videl vsetkych ako makaju,ci len tych,co makaju?Lebo ja som videl aj tych,co nemakaju.Ty si ich na stavbe nemohol vidiet,kedze tam logicky boli len ti,co makali.Ogo je na tom podobne.On bol uradnik,mal svoje grafy ,hlasenia, papiere a vysledky(110,nie,150% sudruhovia! :smt121 ) na nich......
To je to,co som spomenul na priklade mojho kolegu.Obidvaja sme mali uplne protichodny pohlad a pritom ani jeden z nas neklamal.Len kazdy pozeral z ineho uhla.Ja z toho radu na mandarinky,on od farebkaca doma s mandarinkou v ruke,ktorych mali doma plne debnicky.
Ze nebolo vsetko cierne.......to nemusis vykladat jednemu z mala zastancov socializmu(mne :wink: ) tu na fore.Ale to,ze za sociku boli polozene zaklady terajsich ciganskych problemov je pre mna proste fakt.

Ned, 27.06.2021, 8:09
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno Ty nechapes ! U nas na vychode ked si za komancov prisiel cez den do obeda do osady tak vsetci chlapi makali po stavbach,druzstvach .... a zeny boli doma s detmi . Ze comu nerozumies ? Mama chodila uz som Ti pisal kontrolovat deti domov kde ziju -tak sa vtedy este v zdravotnictve robilo-detske sestry chodili kontrolovat deti v akom prostredi ziju-sa to zapisovalo do karty . A u nich mama stretavala do obeda len zeny s detmi no a Starcov a postihnutych este ale postihnutych si spoznal raz dva + policajti chodili na kontrolu niekedy s nimi . Ze tu na vychode za komancov malo ktory cigan vysedaval doma a bral prachy za nic .Takych spekulantov bolo velmi malo . No evidentne u Vas bol fakt iny kraj :-D Ze v tom to ma nepresvedcis a nedalo mi tak som sa pytal mami este raz ci bolo vela povalacov v osade za komancov a kedze poznala dost dedin podla toho kde robila mi dokonca vymenovala aj neakych spekulantov co boli furt chori ale ani ti neboli doma lebo stale behali po doktoroch hoci im nic vazne nebolo :mrgreen: A dokonca jeden aj teraz stale beha na pohotovost kazdy den :-D No ale taky pacient bol jeden v celej osade :mrgreen: U Vas to komanci asi flakali s tou mensinou ,ze uz vtedy valali sunky :mrgreen:

Ned, 27.06.2021, 11:09
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
".......Ogo je na tom podobne.On bol uradnik.......".
:smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126

Ned, 27.06.2021, 11:35
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
".......Ogo je na tom podobne.On bol uradnik.......".
:smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126 :smt126

ano **uradnik** s ciernym gumenym perom,,cca45cm dlhym :smt126 :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 27.06.2021, 12:35
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Jaaaaj....tak uz chapem :wink: ....to gumene pero je najlepsi prostriedok na ''najlepsie chapanie'' :smt121 suvislosti jeho majitelom :smt121 .Uznavam,ze niekedy su jeden-dva ''tahy'' tym perom daleko zmysluplnejsie a rychlejsie pre chapanie urcitych jedincov,ako hodinove presviedcania :wink: ,ze jedinec robi hovadiny....na druhu stranu pocit,ze ked to pero drzim v ruke,automaticky sa stavam tym,ktory to vidi spravne..... :smt139 :smt138 .
No a prave polis ktory sluzil za minuleho rezimu by mal presne chapat,co som mal na mysli.Mam medzi polismi par znamych a dokonca aj dvoch kamosov,ktori od policie odisli pred hadrakom.Nevyhodili ich(pre ziadne jebacky mladistvych,ziadne krytie zlodejiny,ziadny chlast),odisli sami.

Ned, 27.06.2021, 13:06
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Mnoo on bol dobrym uradnikom :smt151 a mal respekt :Obrázok  Obrázok  :smt023 :smt006

Ned, 27.06.2021, 13:19
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
:smt023

Štv, 01.07.2021, 17:07
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ako hodnotite(zvlast polisi) toto?

https://www.youtube.com/watch?v=cjyB1LcDAvo&t=82s
Mne to pripada ako jasne zneuzitie pravomoci slovenskych polisov na uzemi ineho statu.Pozeram,ze igorovcom je ciel podobat sa adovej nsdap uz nizky....im sa uz viac zacinaju pacit maniere gestapa.Alebo len oprasuju maniere svojich predkov z estebe.Nuz ale vecsine naroda sa pacilo mat namiesto vlady mafianov vladu fasistov,tak ju tu mame.

Str, 07.07.2021, 8:36
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
:smt139 No je to zaujimave,,vlada otvorila hranice migrantom, a pre slovakov zatvoryla,, smutne je to.. :smt010 no musime to niak vydrzat do konca volebneho obdobia, pretoze predcasne volby nebuduuuu :smt010 :smt009 :smt011

Str, 07.07.2021, 18:01
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ved prave!Brav siel dovolenkovat k moru,ktovie kolko prizivnikov s nim a oni zavru ludom prechody do prace.To je chore!Ved kazdy nieje minister,ci poslanec narodnej rady,aby si mohol dovolit nechodit do roboty a na konci mesiaca mu aj napriek tomu naskocilo minimalne 5k na ucet.
Efi,tato nova garnitura sa chova tak,ako keby nieze nemali byt predcasne volby,ale ako keby uz nemali byt ziadne :smt139 .Aj ked si osobne myslim,ze ak by nahodou predcasne volby boli,tak by ich vyhrali ficovci...lebo ludia uz zabudli,ze ficovci nesu velky podiel viny na tom,ze sa tam dostali tieto individua.Takze z blata do kaluze,ci naopak.....

Str, 07.07.2021, 20:07
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 639, 640, 641, 642, 643, 644, 645 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný