Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 26.06.2025, 10:48
Dnes je štvrtok 26. júna 2025, meniny má Adriána a zajtra Ladislav, Ladislava

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 24 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 Vysvetlenie k acii u Josa 
Autor Správa
koumák

Odpoveď s citáciou
Ceruste
Cca dva týždne pred akciou sa bavíme z josom na Cafe ze prídeme mu pomôcť aby to bol perfektne bavíme sa otom ze budeme radšej pri jeho dome kde budeme mat elektriku pitnu vodu a mat možnosť dake WC .
JOso: ano bude moct pridte miesto mate nachystane kludne budeme len radi
Ja osobne som si zobral dovolenku na dva týždne aby som šiel pomôcť nabalil som veci (centrálu predlzovacky osvetlenie vysielačky teda profi pásmo plus PMR) dáke veci co mne zavadzali a josovi by pomohli káble lampy z kriptonovimi výbojkami.
Sobota 11.7. siel som na akciu z dojmom bude fajn pomôžem priateľovi a bude super mam to nejakých 170km prišiel som k josovmu domu volám volám a zistím z esu na drahé prišiel pomna Raider a sli sme na bočné parkovisko tam uz boli chalani a rozoberali co sa bude diat,na nemyle prekvapenie kukám Zuka (josova zena) vyplakaná zničená chystajúca uz rozvod lebo sa povadili koli MOA ze joso všetko sám a nikdo nic nerobí .človek si povie dobre vsak manželská hádka kašľať na to,isli sme spať večer lebo to uz na zaciatku bolo zlee nervi pracovali.
Tu sa spomenulo to oplotenie ze by sa to malo spraviť majiteľ doda plot tyčky mi vykopeme zabetónujeme a spravíme kapo nám mal pomôcť v tahni plota lebo malo kdo to robil ale toto bol jediný deň kedy sa to spomenulo od tedy nic viac nic menej ten úsek bol iba vypaskovany nie však oplotený.
Nedeľa nic hrozne sa nedialo na obed dokvitol joso a vraví bude treba ist na trať presekať prečistiť osekať burinu dobre ale treba na to dáke náradie mačetu sekeru pílku povedal donesiem to sice doniesol ale az utorok!! Keď prišiel zúriví na dráhu ze sa nic nerobí skočil domna ze sa tu pofľakujeme nic nerobíme zereme a podobne.
Pondelok. Nic vážne sa nedialo ale prišlo na to ze ako budeme vôbec fungovať boli sme všetci vysunutý mimo civilizácie na tom vysunutom parkovisku teda bez elektriky WC vody a tak.
Bolo horúco tak sme sli z Esoomsk do obchodu kúpiť dáke pitie a cestou sme sa stavili u Zuzki ze sa Osprchujeme v pohode poďte po osprchovaní nam vraví ze nech uz nechodíme lebo jej zapĺňame zbytočné septik no dobre človek si povie majú veľa výdavkov treba šetriť nie tak sme to tak brali a uz od tedy sa nik nebol sprchovat,okrem dievčat z pochopiteľného hľadiska ale aj tam bol problém ale to uz je jedno.
Utorok: boli sme dohodnutý ze príde joso ráno a ideme na trať presekať dráhu aj prišiel ale na obed keď už bolo 35 v chládku neskutočná horúčava do toho komáre a joso nevadí šli sme všetci ja som tam nebol mesiac vravím poďme si prejsť dráhu od začiatku ako co bude joso skočil domna ze načo že všetko je jasne ale ajtak sme sli zase bez naradia bez pasok bez ničoho .
Streda. ako každé ráno čakáme šéfa nastúpený v pozore ze kedy príde aby sme mohli ist robiť to co on chcel lenže ako každý deň joso dokvitol az na obed na bliakal na každého a mi zdutý vtej horúčave sme museli ist na dráhu dret tak sme sli noo nic hrozne sa nedialo.
To ze sme nemali ani základne hygienické veci som uz pisal tak sme chodili každý den k josovi domov do bandasiek po vodu na kawu a do sprchy takej co predava Josse alebo radooff..noo večer došiel sponzor a bolo treba pon ist aby trafil šiel som ale nedopatrením som zle nasadil sedačku a skratoval som prívod elektriky na chladničku ano moja chyba lebo som tam nedal poistku ale co sa stalo začalo mi horet auto plameňom ešte ze vozím dva hasicaky a jeden som mal uhasil som a riešili zme z tunkym lebo ten bol ochotný mi pomôcť jediný v danej situácii volal som aj josovi ze potrebujem pomoc a súrne ze mi horí auto on sa mi do telefónu začal rehotať a ze rieš si to sám ako chceš aj som musel co mi iného ostávalo.
Stvrtok.sekalo sa ukladali sa dosky z pľacu chystali sa koliky na trial na nedeľu nik síce nevedel na aký trial ale nevadí a motali sme sa nic nerobili zase nas bol zdrbat a nahulakat na nás vtedy tam bola atmosféra taká že ste ju mohli krájať nožom ale neva každý si to ventiloval svojim spôsobom joso chľastaním doma v chalupe Juraj by vedel otom dačo povedať ale to necháme naňho.
Pozor za celí týždeň sme si nezadelili úlohy kdo co bude robiť kde bude kdo ako sa ma čo spraviť bolo to útržkovite ako aj toto co píšem ako fakt nikdo nic nevedel a ked vedel tak nevedel kde to ma robiť ani ako ani co každý viete ked sa takáto akcia koná tak si zadeľujete úlohy co sa musí malo spraviť.
Piatok sa vyvozili sudy na vysunutý bufet v pocte veeela nezmyselne veeela ale to je jedno dosekala sa trať ako sme si mysleli sčasti sa to vypaskovalo samozrejme ze zle lebo nebol prinas nik teda hlavný šéf a boli sme za somárov ze ako je to na pip vypaskovane vozili sme bufetárov a ine veci aby to bolo oki aj keď daktorí sme sa chceli uz zbaliť a ist domov keďže sme boli znechutený z josa jeho správania ale vydržali sme všetci.

Sobota den D rano o 05:00 sme všetci privstali aby sa doriešilo z nasej strany všetko ako bolo treba na trati došli všetci organizátori a sli sme peso na štart a páskovali aby to bolo prehľadné a rozdeľovali stanoviska tratovakom ale Pozor joso otom ani z ďaleká netušil ze kde sme kto je na akom mieste preto behal ako splašený po celom areali.prebiehalo to super ja som bol na úplnom konci teda ani neviem kde čo aký pruser bol kde ale na konci sa zastavil joso ze je tam pokazený samik ze ho musíme dostať dole a začalo pršať pýta sa ma máš sa ako stadeto dostať dole ja mu vravím ťažko na ATckach nie posli po mňa Rolanda alebo dakoho co ma dobre pneu noo samozrejme neposlal a stalo sa to ze som rozbil na aute co sa dalo a zadne svetla dáke pokrkvane pechy a ine drobnosti keď skončil najvecsi lejak sa mi este do oči smial aky som somár posral som si pevnostak ohol aj rolne musel som sa sám stého úseku dostať na atckach v mazľavom blate navijak oval som sa stade do kopi 6 krát ani nechcite vedieť ako som bol nasrany lebo som prišiel posledný z úsekov a mokri premočený do nitky a prídem dole a joso sa rehoce na mne aky som somár ze som mu prisiel vlastne pomoct zadarmo.

Teraz všetci co sme tam boli boli sme za svoje peniaze joso nam nič nedal nedaroval okrem pitnej vody aj to bol neskôr problém lebo sme si mali brat vodu zo studne číže nie pitnú ale močovku dáku z arzénom haha

Nedeľa dopadla ako dopadla každý z účastníkov bol spokojný ale videli pritom ze organizátori su vystavený zničený co odišli nevideli co s dialo na vysunutom parkovisku ale bolo to dobre.

V pondelok po akci sme si sadli ze pokecame čo prečo ako co ze uz sme boli zničený z celého týždňa a unavený chcel riešiť co sa pokazilo no bola to komunikácia a jeho pitie počas celého týždňa nebol den ani hodina kedy nemal vyžraté páchlo sneho ako zo suda ale to viem z Rolandom sme museli schovať kľúče od aut lebo by sa šiel voziť na našich autách a schovávať aj pivo aby nechľastal aby rozmýšľal co a ako z cistov hlavou ale on si spôsob našiel ako správny alkoholik.
Týmto som vam chcel aspoň náznakom priblížiť co sa dialo aby ste boli v obraze nasľuboval všetkým veci co nesplnil a pritom sa mohol zachovať aj inak každý mame na vyber a ja som sa poučil tak ako aj Roland Raider Kapo Esossk Chnypa Tunki Juraj Josky a iny

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Štv, 01.10.2009, 11:24
Profil ICQ
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No ze by si nas tu zavádzal alebo to nik nečítal a nema co k tomu dodať alebo aspo potvrdiť pravdu?

Pia, 02.10.2009, 0:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
palolo nebud jak zadubeny sak tam mirec nepisal aby vsetci reagovali lebo je to alebo neni pravda.
Skratka napisal ako to bolo.
Co by tam tak niekto prispel rozumne a trefne?
Nikoho nic nenapadlo tak je tu zatial len tvoj prispevok.
Ked budes trpezlivy uvidis bude ich tu viac takych ako tvoj-Vecný-výstižný-vyčerpávajúci.
A teda ked chces tak potvrdzujem bolo to tak.
PS:a ked budes pekne prispievat bude to navrchu ostatni to uvidia a mozno ti prispeju aby ste mali zase nejaku zádrapku.tak?

Pia, 02.10.2009, 6:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mirec, prudko subjektívne(čo je pochopitelné), dosť zmätočné(čo nič nemení na výpovednej hodnote), ale aspon je to konečne vonku....obrovské sklamanie všetkých zúčastnených z josovho "spôsobu" menedzovania MOA a hlavne jeho postoja voči ostatným. Všetky tie detaily, ktorými to na fóre začalo, iba oddalovali pochopenie nás nezúčastnených. Mrzí ma, že som sa pár ludí musel až dotknúť, kým z toho vypadla podstata.

po bitke sme všetci hento...ale jeden moj obchodny partner má na to dobrý názor:"vždy je najlepšie pohádať sa hneď na začiatku, než sa potom dlho trápiť neskôr. stanoví to jasne pozície a pravidlá".

nebolo by zlé, keby aj po tejto búrke vyšlo nejaké slnko, aj ked neviem aké...budúcnosť ukáže

Pia, 02.10.2009, 8:53
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mirec,mam teda potvrdit,ze sa v chalupe chlastalo :roll: myslim ,ze s mierou,ako ked ti do domu pride navsteva,ktora volaco donesie a na oplatku je zasa ponuknuta volacim od teba. Aj do kempu som vecer doniesol,ci tebe sa neuslo :( Joso ma slabu kondicku,zrejme mu to uz ani nerobi dobre.Tiez som mal inu predstavu o celej akcii,mal som naplanovanu dovolenku s celou rodinou s kupanim v Sturove a jazdenim na MOA. Pomoc som josovi dopredu nesluboval. Poskytol mi volne postele, tu kupelnu,co vam povodne odoprel aj varit kavu bolo kde v privat dome,nemusel som zhanat ubytko .To ze som sa nakoniec stal organizatorom a myslim,ze aj dost napomocnym, je moja vec,lebo som taky aky som. Moje baby ked videli situaciu s pripravami,ze domaci na nas cas nemaju,si urobili vlastny program,rodinna dovolenka isla nabok,boli zlate,dokonca aj volaco drobne pomohli aby vam sprijemnili akciu. Joso je aky je,vyhubovane dostal aj odo mna,chyby si priznal,takze som predpokladal,ze sa na druhu akciu pouci a zaisti si v prvom rade profi team organizatorov a az potom nech spolieha na pomoc kamaratov. Kua ale ze to stroskota na tom plote, to beriem ako riadne odflaknutie a ignorovanie dohod...,ved ten provizorny sme mali natiahnuty za par minut a stacilo dorobit...
Kapo, Roland,Sisa,Raider,Tunki,Riso,Mirec a ostatni ,chybali sme a to sme si mysleli ze je kazdy nahraditelny :wink:

Pia, 02.10.2009, 10:48
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Kedže sa to tyka aj mna ak ked som nechcela musim....

Mirec 01Pondelok. Nic vážne sa nedialo ale prišlo na to ze ako budeme vôbec fungovať boli sme všetci vysunutý mimo civilizácie na tom vysunutom parkovisku teda bez elektriky WC vody a tak............... Mirec z vlastnej iniciativi nik vas nenutil.
Bolo horúco tak sme sli z Esoomsk do obchodu kúpiť dáke pitie a cestou sme sa stavili u Zuzki ze sa Osprchujeme v pohode poďte po osprchovaní nam vraví ze nech uz nechodíme lebo jej zapĺňame zbytočné septik...... toto nieje pravda! no dobre človek si povie majú veľa výdavkov treba šetriť.............. tak na tomto vela neusetrim, nie tak sme to tak brali a uz od tedy sa nik nebol sprchovat,okrem dievčat z pochopiteľného hľadiska ale aj tam bol problém....problém? Aky? Bud konkretny. ale to uz je jedno. Nie nieje.

Teraz všetci co sme tam boli boli sme za svoje peniaze........a co si čakal? Mali sme vopred dohodnutu sadzbu na hod. alebo nieco podobne? joso nam nič nedal nedaroval......... si si tym naozaj isty? Vravis za seba alebo aj za ostatnych? okrem pitnej vody aj to bol neskôr problém lebo sme si mali brat vodu zo studne číže nie pitnú..... poznamka na umyvanie a voda v studni je nezávadná! ale močovku dáku z arzénom haha

V pondelok po akci sme si sadli ze pokecame čo prečo ako co ze uz sme boli zničený z celého týždňa a unavený chcel riešiť co sa pokazilo no bola to komunikácia a jeho pitie počas celého týždňa nebol den ani hodina kedy nemal vyžraté páchlo sneho ako zo suda...... hups zase omyl ale to viem z Rolandom sme museli schovať kľúče od aut lebo by sa šiel voziť na našich autách a schovávať aj pivo...... asi ste si ho neschovali dostatocne lebo aj ja som si dala, aby nechľastal aby rozmýšľal co a ako z cistov hlavou ale on si spôsob našiel ako správny alkoholik......... Este ze pil len Joso.
Týmto som vam chcel aspoň náznakom priblížiť co sa dialo aby ste boli v obraze nasľuboval všetkým veci co nesplnil a pritom sa mohol zachovať aj inak každý mame na vyber

Pia, 02.10.2009, 13:32
Profil ICQ WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak toto asi k MOA1.. ak mate nejake otazky nech sa paci.. kopnite si aj do mna ja znesiem.
No len mi nejde do hlavy preco sa prepiera MOA1 teraz a nie dva dni po akcii aspon by ste sa tolky netesili na MOA2 a bolo by jasne preco sa to tentokrat zrusilo.
K zruseniu: skodu sme mali len my a je nam to luto a budeme sa z toho vyserkavat este riadnu dobu. Dokonca ani sama neviem preco bol koniec... Sem tam si precitam co napisete a mozno z toho si ten dovod vycucnem.

Pia, 02.10.2009, 13:40
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Mirec pekne pises ! Preco som v pondelok ten tabor na placi nazval ciganskou osadou ? Ze by preto ze som o to stal alebo som to tak nechcel. Ja som ti pohodu u nas na dvore neodoprel ak tvrdis ine tak klames ! Ked dorazil sponzor ja som ho cakal dolu pri ceste a nik iny! Mne oznamil sponzor ze ti horelo auto a nie ty ! Tabor na spodku som si nevymyslel ja som ho zapieral aj ked tam bol. Bol som nazoru ze od piatku bude kazdy okrem jedneho v ARDEI nuz nestalo sa. Ten tyzden moje slova sli do luftu a ten tyzden bol zbytocny lebo co sa spravilo sa mohlo za 2- 3dni zmastit.
Pomohol kazdy co ste tam boli v plnom nasadeni to nezapieram lebo v sobotu akcia sla super ako aj v nedelu okrem tvojho pokazeneho auta po dazdi co som ti okamzite nukal nahradne rolne ci ovladaciu krabicu na navijak co si tam mal len ty v amoku nervov si sa ani nebavil. Nie ze ty si sa chcel zbalit vo stvrtok ale ja som ta posielal prec.
Ja som mal ine veci na starosti nez tam bit od rana, to ste mi sami povedali ty si vybavuj my to tu budeme robit a niekto to mal na starosti nie len joso.
Moje plany sa menili postupne podla nalady ako ste sa vy rozhodli. Dosla liazka so strkom dali ste ju vysypat a potom ste mi volali ze je problem. Reku aky jasne na prijazdovu cestu a potom ste rozmyslali ako sa ta liazka dostane von .
Kaslem na tvoje vyjadrenie pravdou sa tu ohanat nebudete ked teraz vieme kto je kde a ako sa tu par ludi z organizatorov rozkecava na moj ucet ale uz dotoho montujes aj inych nez mna.
Kazdy sa tam nadrel a nikdy by som od nikoho peniaze nezobral za jazdenie, ale rozbroje boli pred MOA2 preto som vas ani nevolal okem par ludi. Co nemohli povedali ze nemozu chapal som to nasiel som nahrady.
PS: Sory mozem aj za financnu krizu a buducu 3 svetovu :wink:

Pia, 02.10.2009, 15:38
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Poslali sme ta robit si svoj marketing do ardei pretoze nam liezlo na nervy tvoje "organizovanie"
Ale dnes je uz neskoro na sladke recicky
Ukazal si sa aj na fore ako ti to pohotovo myslí hlavne co sa tykalo tych invektív na vsetkych zucastnenych co si na druhy den vymazal.
A je mi divne ze vsetci co ti pomahali su hnupi len ty si vsetko zvladol na 1
Uz stacilo

Pia, 02.10.2009, 16:47
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Roland píše:
palolo nebud jak zadubeny sak tam mirec nepisal aby vsetci reagovali lebo je to alebo neni pravda.
Skratka napisal ako to bolo.
Co by tam tak niekto prispel rozumne a trefne?
Nikoho nic nenapadlo tak je tu zatial len tvoj prispevok.
Ked budes trpezlivy uvidis bude ich tu viac takych ako tvoj-Vecný-výstižný-vyčerpávajúci.
A teda ked chces tak potvrdzujem bolo to tak.
PS:a ked budes pekne prispievat bude to navrchu ostatni to uvidia a mozno ti prispeju aby ste mali zase nejaku zádrapku.tak?

Aha ako sa to rozuzlilo tak mirec namal az taku pravdu.no vidis aj ty si nieco napisal. A ze sa nikto nevijari :smt039

Pia, 02.10.2009, 17:50
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
joso: prestat tarat bludi vyjadril si sa vsade aky som ze som na u...l a ine ja som napisal co som chcel nebudem to dalej rozpitvávať ukázalo sa vsade ze si len klamár a slubotechna neni ocom kazdy si vytvori mienku aku len chce.

PALOLOSONEC. teba sa tato tema dako bytostne dotyka?
uz ti joso dal peniažky určene pre Petu?

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Pia, 02.10.2009, 19:02
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chalani tu sa pravdy nedovolate lebo ten hnup vsetko prekruti ako chce a su tu podaktori natvrdnuty ktory mu stale veria.Kasli te na to,lebo to nema vyznam ja uz tu nic snim neriesim ono sa to vyriesi casom.Sak SooooSoooo??

Pia, 02.10.2009, 19:47
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať -
Noo cca takto to bolo ako opisuje mirec,roland .....
K tomu áno pilo sa ja som mal pivo dva? tri ? + štamplik pred spaním :lol: ale piť ako joso /prepač ale takto to vidím aj ja/
Ja som tam bol tuším ďeň pred tým ako prišiel mirec... ta hádka tam bola krutá.... ale to je podľa mňa každého osobná vec ale riešiť to pred ostatnými a robiť scény...

Mirec tých sudou bolo 30 /alebo 20?? 20piva 10kofoli asik:-D / :wink: a do kufra vošli dva :-D

zuzka
1. Áno vlastná inciatíva a tak sa trebalo aj správať / osobne nemôžem povedať nič / ale videl som tu aroganciu voči mircovi a neskôr rolandovi

2.Tak potom prečo sme sa sprchovali mircovou záhradnou /alebo aká to je ..../ btw. BOLA PERFEKTNÁ :-D
alebo sa chodili kúpať do tej červenej brečky ?

3. To schovavanie kľúčou je pravda ..... aj piva .... vtedy joso pil toho čo tam denne bol na bicykli /pardon zabudol som meno/

a zažil som aj VY KO**TI ZASE SEDÍTE/NIČ NEROBITE/ vtedy čo som sa vybral pripravovať /zabíjať kolíky/ "trial" lebo už som nevydržal tie reči že sme darmožráči ... ANO BOLI TAM

ale celkovo nemám na nikoho nič/asi som zvyknutý z domu :? / .... stáva sa že niekto niečo preženie pokazí....

Ja som rád že som spoznal par dobrých výnimočných ľudí...
a ešte by som sa chcel poďakovať
MIrec01 za ubytovanie sprchu... :twisted:
Roland za "vozenie" pochopenie a pokec pri vyvážani tých sudou 30 :lol:
Tunki-mu za latrínu 8-)
Raider Kapo Chnypa Juraj Josky... tiež

Aj tak na to spomínam a mnohokrát rád :wink:

Pon, 25.01.2010, 0:09
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:D :D kuaaa,co tak az po pol roku.Myslim ze to uz nieje treba,kazdy si urobil obraz sam a uz by sa to nemalo riesiti. :D

Pon, 25.01.2010, 0:16
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať -
Teraz som to našiel.... a bol som zainteresovaný :) Tak som pridal svoj skromný nestranný názor :oops:

Pon, 25.01.2010, 0:19
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 24 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný