|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je utorok 1. júla 2025, meniny má Diana a zajtra Berta
Jeep Cherokee XJ 2,1TD "coupe"
Autor |
Správa |
cec
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 02.10.2012, 14:21 Príspevky: 307 Bydlisko: BORINKA
|
frankenstein ozil! z vyfuku ide krasny cierny dym, uz ziadna olejova fialova za chvilu ho pojdem previest, dak podom dam prve dojmi
_________________ Jeep Cherokee XJ 2,1TD 90rv trojdverak - EX Suzuki Samohraj 1,3i - aktual
|
Pia, 20.12.2013, 11:25 |
|
 |
cec
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 02.10.2012, 14:21 Príspevky: 307 Bydlisko: BORINKA
|
sice ide, ale cestou domov mi rozdrapilo hadice chladica... Tlakuje chladiacu sustavu, ale nepriehrieva sa, takze asi to bude v tlakovom ventile na expanzke, aspon teda dufam. a ako na potvoru mi kilometer pred domom zhasli predne svetla tak som musel dojst tak ze som celu dobu drzal packu dialkovych aby som nieco videl OBROVSKA VDAKA MACEJOVI ze ma prisiel zachranit a spojazdnil ma tak aby som sa dostal domov 
_________________ Jeep Cherokee XJ 2,1TD 90rv trojdverak - EX Suzuki Samohraj 1,3i - aktual
|
Sob, 21.12.2013, 12:19 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|