Dnes je streda 18. júna 2025, meniny má Vratislav a zajtra Alfréd
Autor |
Správa |
detonatorman
Učeň
Registrovaný: Pon, 25.12.2006, 14:31 Príspevky: 75 Bydlisko: nove zamky
|
...a čo sa týka toho tátovho daru - tak bohužiaľ môj táta už 20 rokov nie je medzi nami a teda nemá mi kto toho hummera dať pod stromček...
a všetko čo mám som dosiahol vlastnými silami... aj na to je jednoduchý recept - úspech neprichádza ked´budeš sedieť na riti a sťažovať sa ...
_________________ grand cherokee WH 2008 3.0CRD black metallic
|
Sob, 30.12.2006, 11:39 |
|
 |
Miroslav
Koumák
Registrovaný: Uto, 10.10.2006, 16:48 Príspevky: 197 Bydlisko: Jablonica
|
zadarmo ten benzin zrat nemoze 
|
Ned, 31.12.2006, 0:09 |
|
 |
ludo
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 01.11.2006, 12:26 Príspevky: 424 Bydlisko: Bratislava
|
Re:Detonatorman.......Jasne rozumiem co si chcel povedat....a neda sa porovnavat moderne auto s Gazom.....ALE to auto je genialne vymyslene.....z dob ked automobilky nerozmyslali nad tym ako usetrit a nahradzat kov plastom....vytrase z teba dusu ,ale vozil som na nom ludi co fakt maju lepsie kary a nevedia na to zabudnut.....je nieco take ako dusa auta...Gaz ju ma.. 
_________________ Grand Cherokee V8 4,7 WJ
Jeep Wrangler 2,5 YJ
|
Ned, 31.12.2006, 0:32 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|

ludo píše: Re:Detonatorman.......Jasne rozumiem co si chcel povedat....a neda sa porovnavat moderne auto s Gazom.....ALE to auto je genialne vymyslene.....z dob ked automobilky nerozmyslali nad tym ako usetrit a nahradzat kov plastom....vytrase z teba dusu ,ale vozil som na nom ludi co fakt maju lepsie kary a nevedia na to zabudnut.....je nieco take ako dusa auta...Gaz ju ma.. 
Ludo to si krasne povedal aj z tou dusou to poznam, mam doma take dve a je to laska ktorej sa da tazko zbavit a dycha z toho kus nasej historie ktorej sa tiez tazko zbavuje a neviem preco chce niekto porovnavat 50 rocneho veterana [do tejto kategorie fakt patri] z obyvacku na kolesach.
I ked super by mohol byt Willys ,KDF a tak.
A Caucesko nebol nebol rus ale rumun,
No a v terene by mnohy lestenkar horko zaplakal ak by mal takemu deduskovy stihat .
A nakoniec , my chlapy s autami niekedy travime viac casu [aj dukatov]ako zo svojimy manzelkamy ,detmi ,rodinamy je to laska ,vasen, konicek ako si to kto nazve ,no kto povie ze tvoja zena je defka,deti kryply a auto crep tak to uz nie je sranda ,to sa tasia kolty 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Ned, 31.12.2006, 2:29 |
|
 |
detonatorman
Učeň
Registrovaný: Pon, 25.12.2006, 14:31 Príspevky: 75 Bydlisko: nove zamky
|
_________________ grand cherokee WH 2008 3.0CRD black metallic
|
Ned, 31.12.2006, 13:11 |
|
 |
jaro
Začínajúci koumák
Registrovaný: Uto, 24.10.2006, 19:53 Príspevky: 110 Bydlisko: Liptovské Revúce
|
Kapo píše: Cau Jaro ako dlho si majitelom GAZa? a co tam mas za motor? nieco sa my mari ze medveda ,ak ano ako si to tam narval ty?a mas tie papiere zive?Mam nieco podobne no momentalne repasujem. 
Mám ho už cca 12 rokov, je tam motor MB 200D, niečo viac je na http://www.gazklub.cz/diskuze/viewtopic.php?t=234 ale musíš byť prihlásený, aby si videl foto. Papiere v zásade živé
V podpise máš nejaký GAZ 33 - to ako GAZelle?
_________________ jaro
|
Uto, 02.01.2007, 15:36 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
jaro píše: Kapo píše: Cau Jaro ako dlho si majitelom GAZa? a co tam mas za motor? nieco sa my mari ze medveda ,ak ano ako si to tam narval ty?a mas tie papiere zive?Mam nieco podobne no momentalne repasujem.  Mám ho už cca 12 rokov, je tam motor MB 200D, niečo viac je na http://www.gazklub.cz/diskuze/viewtopic.php?t=234 ale musíš byť prihlásený, aby si videl foto. Papiere v zásade živé V podpise máš nejaký GAZ 33 - to ako GAZelle?
Je to pracovný nazov a je to vlastna výroba 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Str, 03.01.2007, 1:22 |
|
 |
dusan
Koumák
Registrovaný: Pia, 18.01.2008, 23:18 Príspevky: 172 Bydlisko: Dolna Poruba
|
zdravim v tom ARE ja motor MB?? chcem sa spytat ked je motor dlhsie na redukcii a vo vyssich otackach nestane sa ze po zhasnuti musi chvilku pockat aby sa znova nastartoval?? mne sa to sem tam stava starter motorom vtedy ledva toci... ale ked chvilku pockam tak to nakopnem hned... stava sa to aj Vam??
|
Ned, 03.02.2008, 0:21 |
|
 |
Tonci
Začínajúci koumák
Registrovaný: Sob, 13.10.2007, 23:51 Príspevky: 120 Bydlisko: Dohnany
|
dusan píše: zdravim v tom ARE ja motor MB?? chcem sa spytat ked je motor dlhsie na redukcii a vo vyssich otackach nestane sa ze po zhasnuti musi chvilku pockat aby sa znova nastartoval?? mne sa to sem tam stava starter motorom vtedy ledva toci... ale ked chvilku pockam tak to nakopnem hned... stava sa to aj Vam??
Nie motor MB je v gaze
|
Ned, 03.02.2008, 10:24 |
|
 |
dusan
Koumák
|
Nie motor MB je v gaze[/quote]
no to mi je jednovlasne v com je ale jedna sa mi o ten problem zo startovanim ked je horuci.. ci to tak ma robyt alebo je dakde problem..
|
Ned, 03.02.2008, 12:20 |
|
 |
IGI
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pia, 16.03.2007, 15:23 Príspevky: 122 Bydlisko: Považská Bystrica
|
ludo píše: Re:Detonatorman.......Jasne rozumiem co si chcel povedat....a neda sa porovnavat moderne auto s Gazom.....ALE to auto je genialne vymyslene.....z dob ked automobilky nerozmyslali nad tym ako usetrit a nahradzat kov plastom....vytrase z teba dusu ,ale vozil som na nom ludi co fakt maju lepsie kary a nevedia na to zabudnut..... je nieco take ako dusa auta...Gaz ju ma.. 
(dúfam že aj AROM461, ale nemala, nemala a chcela by ...)
No a v terene by mnohy lestenkar horko zaplakal ak by mal takemu deduskovy stihat .
* svätá pravda, a nielen pri zábave, ale i pracovne, niekedy je lepšie mať niečo takéto - s predpokladom dobrého stavu, že to nenechá človeka v štychu . Potom to tak nebolí, keď človek počuje zlovestné zvuky pri pohybe vpred, či vzad - praskanie svetla, hmlovky resp. nárazníka a ...... 
Naposledy upravil IGI dňa Pon, 04.02.2008, 9:34, celkovo upravené 1
|
Pon, 04.02.2008, 9:26 |
|
 |
pablo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 12.09.2007, 18:24 Príspevky: 1377 Bydlisko: Púchov
|
no to mi je jednovlasne v com je ale jedna sa mi o ten problem zo startovanim ked je horuci.. ci to tak ma robyt alebo je dakde problem..[/quote]
presne ten istý problem som mal aj ja, ked je studený tak chitý aj na prvý krát (dám si sitič tak na polovicu, 5-6 krát našlapem plynu a naštartujem), ale ked s ním jazdím a motor je zahriaty tak dobre nechytá, ale už som tomu prišiel na klb, ked idem štartovať tak vobec nepridám plyn, vobec!! a hned mi fáro chytí,  , neviem či to tak je iba na mojom aute alebo aj na iných starších, ( gaz/uaz/aro ), , šak vyskušaj a uvidíš, 
_________________ ~`<| _________ oooo __ ~~ | / ../ …\ … \ \ _|____\ ~~~[_ - - - ______ --- _ \ - \\\\\\ -\ ~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )
Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného.. Jeep XJ 4.0 cestná leštenka
|
Pon, 04.02.2008, 9:34 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
pablo píše: ale už som tomu prišiel na klb, ked idem štartovať tak vobec nepridám plyn, vobec!! a hned mi fáro chytí
... a štartovať s plynom to si kde videl???
|
Pon, 04.02.2008, 11:32 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
Michi, staršie benzínové motory a systém karburácie bol kus od kusa unikát... takže niekde pri "excelentnom" nastavení chytal len s troškou plynu...
-ka-
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Pon, 04.02.2008, 12:08 |
|
 |
dusan
Koumák
|
no ale diesel sitic nema.. a startuje bez plynu... ono to chyt dobre aj ked je studeny alebo teply... problem je vtedy ked je dlho vytacany.. vtedy ako keby sa prehrial iked teplota vody tomu nenasvecuje a potom mi starter nemoze poriadne potocit motorom.. ale par minut pauza a potom uz sa nakopne bez problemov... 
|
Pon, 04.02.2008, 17:14 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|