Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 20.06.2025, 16:45
Dnes je piatok 20. júna 2025, meniny má Valéria a zajtra Alojz

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 74 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
 Jeep Grand cherokee WJ 4,7 + (LPG) 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
chlapi nemam dovod sa na vas hnevať :-D nioc netajim a ani neskrývam... :-D
to že to auto je mesiac u mna a stále na nete je zvláštne ..aj cena bola ina ked som ho bral ja tak to celkom nechápem...asi sa starajúo stránku pravidelne :-D
k tomu plynu je to tak ako píše mašurko...len nádrž je menšia...má len asi 50 litrov...je to uplne skryté v rezerve...foto dám neskor lebo nemám čas...a av kufri sa teraz pre zmenu váľa rezerva...hladám jej miesto :D

karlito napiíš mi viac info o tých tlmičoch a celkovo o tom lifte ak vieš...čaká ma to tak chcem mat viac info pripadne foto ak sa da...
a dakujem vsetkym dufam ze bude slúžiť ;-)

Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 (LPG), 2,5"lift, AT , nejaká výbava

Str, 23.12.2009, 12:31
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
lop21: ja idem riesit presne takeho isteho jeepika 4,7 aj LPG donho a planujem na strechu zahradku s nejakymi svetielkami a rezervu chcem supnut hore na zahradku...a potom este 2" lift a 31"BFG AT

Str, 23.12.2009, 12:41
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som uvazoval tiez o lifte 2" ale este nie som rozhodnuty...podla toho co som sa rozpraval s chalanmi tak ten lift 2 " je najlahsou volbou ako to zodvihnut...pre AT by to malo byt v pohode v tom rozmere ...na MT by to asi skrtalo viac pri prekrizeni...ale videl asom aj na nete 31 MT po 2" lifte...ale ako to krizi neviem...

o tej zahradke som uvazoval ale zatial som ostal pri rezerve v kufry a mozno casom uvidime...musim najprv dak do poriadku ten podvozok... :-D

Str, 23.12.2009, 12:50
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
Odpoveď s citáciou
Poslať 
No, bez zásadných úprav na podvozkovej časti nemá zmysel úsť vyššie ako tie dva palce a to sú de facto excentrické silentbloky - firma silentbloky cz vyrobila na zakázku posunutie diery o cca 1 cm. K liftu boli použité podložky k tomu určené, jediné čo ma velmi sklamalo, tak bola kvalita dielov RDR (ja im nadávam NDR) :-D takže sa všetko prerobilo po polroku na tie spešl excentre a basta fidli. Aj guľový čap nad zadným diferenciálom bol po polroku zlý, tak je tam teraz originál s pentagonom a bude sa vyrábať dištančná podložka pod jeho dosku - trošku je v neprirodzenej polohe.

Procomp tlmiče (a ono na toto auto moc na výber nie je) boli veľmi tvrdé, dokonca Grand tvrdší ako Y60 Patrol na tvrdšom 61 podvozku so 150 kilovými nápravami :shock:
Včera som menil kamarátovi tlmiče za Rancho Expres či čo to je, s reguláciou tlmenia v 9tich stupňoch a luxusne pohodlnému autu sa vrátilo pohodlie, ktoré stratilo. Tie Procompy po polroku tlmili, ale origo Procom silentbloky dotrhané, vydreté, držiaky pre tlmič zohýbané, lebo iná šírka futra v oku tlmiča... Pred 14dňami som dával nové silentbloky pod motor a prevodovku, boli trhnuté, hlavne pod motorom, ale na to majú nárok... :wink:

Pripravuje sa trošku poladiť predná náprava - oleje a na pravej strane ložisko kolesa (je to celý náboj a dosť raketa ) a inak pretesniť tú nápravu komplet - z jednej poloosi kvapká oil.

Čo som s tým jazdil, tak dobré, príjemné, pekne osvietené, dosť odolné korozii, ale bez plynu spotreba uuuuffff

-ka-

Str, 23.12.2009, 13:38
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak s tou spotrebou treba bez plynu ratat :-D
k tym procompom vies mi napisat konkretny model? lebo na nete sa daju zohnat rozne modely...ja som uvazovl aj nad Rubicon express 2" lift aj podla odporucani...ale tie procompy su tiez dostupne...

Str, 23.12.2009, 13:51
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Aaa a ja že nejako mi je to podvedomé, a hľa ono válal svoju gebulu už pod tým autom.

Áno je pravda že podvozok sériový má toho už za sebou, takže potreba meniť. Druhá vec k tomu RDR no fakt jednu dobu mali hrozne nepodarky čo sa týka WJ, enem bolo tlačené na patričné miesta tak sa uvidí. A silenbloky ktoré sa budú meniť tak niečo pôjde z RDR a niečo od iného dodávateľa.

A čo už Loop2+ zvolí je na ňom, Procompy zatiaľ montoval na jedno ZJ ale vzhľadom na poruchu AT sa na nom nenajazdilo veľa.

Ja som za RE :-D

A.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Str, 23.12.2009, 20:07
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:-D Andrej veru je to ako ako pises...poznas...Ja som v podstate tiež viac nakloneny tomu RE ...len som na nete nasiel aj dost WJ-cok prave na Procompoch a tak som hladal nejake info aj o tejto znacke...
dnes nafotim aj ten plyn tak to sem hodim...

Štv, 24.12.2009, 11:26
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Clapci, po polroku čo sa namontovali fungl nágl Procompy šli dole - WJčko vačší kostitras ako Patrol a hlavne ako sa ochladilo :twisted:

Takže kamarát má polročné Procompy a fungel nové Ranchá - nnastavovacie - predok na 5 z 9 °tuhosti a zadok na 3 z 9°.

RDR a aj Rubicon sú s kvalitou dole. Radšej si objednajte silentbloky od iných dodávateľov. Mal som to v rukách a tie RDR silentbloky na zadku vlastne 2x. Po prvý krát po 3 mesiacoch v rámci reklamácie zadná náprava poletovala 5 cm do bokov a de facto za ďalšie 3 mesiace išlo RDR von a tie spešl silentbloky - boli v rovnakom stave ako tie predchádzajúce... no coment NDR

-ka-

Štv, 24.12.2009, 15:45
Profil WWW
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
http://www.4x4nazory.cz/phpBB2/viewtopi ... 11&start=0

-ka-

Štv, 24.12.2009, 16:00
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:shock: asi takto nejako to vypada podla vsetkeho aj u mna... :cry:

Naposledy upravil lop21 dňa Štv, 24.12.2009, 16:20, celkovo upravené 1

Štv, 24.12.2009, 16:16
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
foto toho plynu :
Obrázok
Obrázok

Štv, 24.12.2009, 16:20
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:shock: bombastickééé škoda že len 50 litrou.... ale zasa prázdny kufor :lol: dá sa takto schovať aj väčšia nádrž? .....ak nechcecš robiť zatiaľ tú záhradku skús zohnať dojazdovku z držiakom takú ako je na XJčku ja to mám tak a ani o nej neviem ber to ako alternatívu za pár €

Štv, 24.12.2009, 21:10
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
myslim ze tam o nieco vacsia nadrz vojde nakolko tam je miesto este...je to aj na tej foto vidiet...s tou zahradkou to mozno predsa bude realne nakolko takto ta rezerva zabera miesto v kufri ...neviem ci existuje nejaka varianta o akej pises aj na wj no casom uvidim ako to bude vhodnejsie...

Pia, 25.12.2009, 0:02
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
mne tam takto vosla 87l ale trabalo trochu pobuchat po tom hrbe co je pod rezervou a dekel odtlaca asi tak o 1-2cm...zo zaciatku ma to trochu sralo ale objem to vynahradil...
..na streche mam BOX tak zahradku zatial neriesim, ale svetla tam casom isto pribudnu...a tiez sa chystam na 2" lifta 31' AT...
PS: aku mas spotrebu na plyne?

EX - Jeep Grand Cherokee WJ, limited 4,7 V8, QD +LPG, CB allamat 296, 2" lift, BFG AT 245x70x16, kompresor,svetelna rampa, navijak 12000lb

Pia, 25.12.2009, 15:42
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja mam na streche momentalne tiez plastovy nosic (truhlu)...ale to je najmenej vymenit za zahradku...aj koli tym svetlam a hlavne rezerve to musim poriesit...spotrebu plynu som meral len raz a to ked som s autom siel z Brna...na plnu nadrz som presiel zhruba 300 km a teda spotreba zhruba okolo 16 -17 litrov...ale to som to auto len spoznaval...v podstate s tym autom denne nebeham tak to nemam zmerane este a ked tak vacsinou teren a les...ale casom to informativne zmeram... :-D

Pia, 25.12.2009, 17:19
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 74 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný