Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 07.07.2025, 20:56
Dnes je pondelok 7. júla 2025, meniny má Oliver a zajtra Ivan

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 313 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Ďalší
 Suzuki Vitara - nie tak zHurta 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ani sa nepochváliš že to ideš predať. Evidentne je záujemca motorkár čo chce "vítr ve vlasech" :-D

Ned, 27.02.2011, 19:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Macej píše:
Ani sa nepochváliš že to ideš predať. Evidentne je záujemca motorkár čo chce "vítr ve vlasech" :-D

No to hej :smt126 prvá jazda bude bez okna,lebo gitarku treba odviezť k ocovmu známemu ktorý nám nalepí nové okno :lol:

Ned, 27.02.2011, 19:51
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Sevas,

ako sa ti to podarilo prevratit na bok?, a este tak stastne / nestastne, ze si nesiel rovno na strechu, lebo to by si hadam dopucil riadne.
Inak podvozok vyzera byt celkom dost zachovaly, nie je tam az tolko korozie.

Pon, 07.03.2011, 22:52
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
juryj píše:
Sevas,

ako sa ti to podarilo prevratit na bok?, a este tak stastne / nestastne, ze si nesiel rovno na strechu, lebo to by si hadam dopucil riadne.
Inak podvozok vyzera byt celkom dost zachovaly, nie je tam az tolko korozie.

No to sa nepodarilo mne,ale ocovi , ja neviem čo robil ,ževraj si cigaretu pripaľoval a dáko nestihol s volantom :? ale tak škody neboli závratné,iba preliačený blatník a trochu spučený bočný stĺpik,inač pohoda dali sme to na kolesá a išla ďalej ;-) A k tomu rámu,áno bol celkom v pohode netrebalo moc vyvárať :wink:

Pon, 07.03.2011, 23:02
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak este dobre ze nepreletel na trechu.., a na kolesa ste ju normalne prevratili, dopadla a nic sa neposkodilo?, ani kvapaliny nejako nevytiekly, brzdovka a pod., no ja sa chysam na podvozok s karboskou a kefamy niekey ked sa oteply, lebo to budem moct robit len u znameho v jame, rozmyslal som ze ho prevratime nabok ako to mas ty, ale na podpery ramom, ale asi to bola zla rada znameho, radsej v tej jame, aj ked to bude strasna robota, mne to uz na niektorych miestach puchne pod starym gumoasfaltom a zadna cast ramu je chytena, ram palivovej nadrze na jednes strane uz nedrzy, tak to sa s tym bude musiet mierne pohrat, ale chcem to urobit cim skor, nech vydrzi este pokial mozno...

Pon, 07.03.2011, 23:10
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
juryj píše:
tak este dobre ze nepreletel na trechu.., a na kolesa ste ju normalne prevratili, dopadla a nic sa neposkodilo?, ani kvapaliny nejako nevytiekly, brzdovka a pod., no ja sa chysam na podvozok s karboskou a kefamy niekey ked sa oteply, lebo to budem moct robit len u znameho v jame, rozmyslal som ze ho prevratime nabok ako to mas ty, ale na podpery ramom, ale asi to bola zla rada znameho, radsej v tej jame, aj ked to bude strasna robota, mne to uz na niektorych miestach puchne pod starym gumoasfaltom a zadna cast ramu je chytena, ram palivovej nadrze na jednes strane uz nedrzy, tak to sa s tym bude musiet mierne pohrat, ale chcem to urobit cim skor, nech vydrzi este pokial mozno...

No akurát baterka vytiekla, a trocha vyžrala ten filter vzduchový,ten plastový oný :-D inač nič sa nepoškodilo,pohodka ...a v akom stave máš karosériu? reku či by ti nebolo najlepšie zhodiť kasňu z rámu ako mi lebo keď je na ráme tak sa to bude asi blbo robiť :?

Pon, 07.03.2011, 23:14
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ty si nevyváral rám? :shock: to je až v takom dobrom stave?? :shock:

Pon, 07.03.2011, 23:17
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OFFroad4wd píše:
ty si nevyváral rám? :shock: to je až v takom dobrom stave?? :shock:

píšem že netrebalo moc vyvárať,takže nebol až v takom zlom stave ako napríklad paťov...ale bolo treba,na dvoch miestach od spodu :wink:

Pon, 07.03.2011, 23:20
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No tiez by sa zisla nikde vyklepat a mierne zagitovat, ale kasna ma velmi netrapi, skor ten ram, ale problem je ze to nemam kde urobit, mame akurat garaz na jedno normalne auto a regale s rybarskym vercajgom, takze ked tak s niekym dojednat priesotr, ved uz som zohnal manika, co takto povyvaral niekolko aut, tak s nim este prehodim moznost zhodenia kasne, ale predpokladam ze to nie je ako menit kolesa :?

Pon, 07.03.2011, 23:24
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No tak pozri pod koberec ako si na tom s hrdzou,kasňa na vitare drží na 8 silentblokoch a tá naša držala na 3 tak už sa patrilo s tým čosi robiť :lol:
No ak to neni kde robiť tak to je prd :? Zhodiť to z rámu neni až tak ťažké,ale potom si treba všetko fotiť čo kde bolo a tak,mi sme zhodili kasnu behom druhého či tretieho dňa rozoberania :lol:

Pon, 07.03.2011, 23:32
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no pod kobercom je to v pohode, este vidno farbu, v rohoch kde bola mierna hrdza som tozagitoval a nastriekal zvnutra a ram je nazraty na zadnej casti zrejme iba zvonka, resp. zospodu, asi sa mierne potrapim iekolko dni v tej jame s karboskou, ale usetri to nejaky ten cas rozoberanim kasne, ved este to prediskutujem s chlapikom, tak dik za rady zatial, ved ohlasim sa priebezna asi aj zajtra, ale teraz uz pojdem pomaly drichmat nech je zo mna nieco zajtra, zatial sa maj faine

Pon, 07.03.2011, 23:44
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak toto spáchal Brat behom týždňa :wink:
Hrúbka plechu 3 mm .

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Sob, 19.03.2011, 13:05
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
je to super :wink: a pri tvojom jazdení človek nikdy nevie čo odtrhneš :D neber to v zlom veď väčšina z nás potom opravuje čo sa pokazí, poprípade odpadne :D škoda že je taký drsnejší ten plech lepšie by bolo pekný rovný bez kadejakých tých pikačovín ako napr. slzičkový plech
ale vždy lepšie ako nič :wink: už nech si pojazdný a čakám ťa v tornali :D

Sob, 19.03.2011, 21:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dík :wink: ále šak jazdíme jak ľudia :-D Ten plech určite pomôže :wink: nádrž už dostala pár rán od spodu,a aj tak vypadá :? . A to pod motorom to isté,tá nápravnica či ako to nazvať bola na jednej strane posunutá o 2 cm! takže to musela byť pekná šlupka...ale hydraulický zdvyhák to napravil :lol:
a k tej tornali,to ti neviem zaručiť :wink:

Sob, 19.03.2011, 22:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Naadherne!! Super praca! Klobuk dolu 8-) :!: :)

Suzuki GSX-R 600 K2 :)

http://www.youtube.com/xsimivw
http://amass.sk/

Ned, 20.03.2011, 10:58
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 313 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný