Dnes je pondelok 7. júla 2025, meniny má Oliver a zajtra Ivan
Suzuki Vitara - nie tak zHurta
Autor |
Správa |
Macej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 20.09.2009, 20:21 Príspevky: 547 Bydlisko: Vchod Záhoria
|
Ani sa nepochváliš že to ideš predať. Evidentne je záujemca motorkár čo chce "vítr ve vlasech" 
_________________ Range Rover Classic - One is not enough
|
Ned, 27.02.2011, 19:48 |
|
 |
012Roman_0
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 27.12.2009, 20:08 Príspevky: 583 Bydlisko: Martin
|
Macej píše: Ani sa nepochváliš že to ideš predať. Evidentne je záujemca motorkár čo chce "vítr ve vlasech" 
No to hej  prvá jazda bude bez okna,lebo gitarku treba odviezť k ocovmu známemu ktorý nám nalepí nové okno 
_________________ Suzuki vitara OME
|
Ned, 27.02.2011, 19:51 |
|
 |
juryj
Čumil
Registrovaný: Str, 16.02.2011, 22:30 Príspevky: 5 Bydlisko: Stupava / Bratislava
|
Sevas,
ako sa ti to podarilo prevratit na bok?, a este tak stastne / nestastne, ze si nesiel rovno na strechu, lebo to by si hadam dopucil riadne.
Inak podvozok vyzera byt celkom dost zachovaly, nie je tam az tolko korozie.
_________________ 'jazdim teren, aby som sa dostal na ryby' & 'ryby lovim pre radost' => 'off road pre radost'
--
Suzuki Vitara 1.6 8V, r.v. 91- lift na podlozkach + 225/75 T3 = 5cm
|
Pon, 07.03.2011, 22:52 |
|
 |
012Roman_0
OFFROAD Expert
|
juryj píše: Sevas,
ako sa ti to podarilo prevratit na bok?, a este tak stastne / nestastne, ze si nesiel rovno na strechu, lebo to by si hadam dopucil riadne. Inak podvozok vyzera byt celkom dost zachovaly, nie je tam az tolko korozie.
No to sa nepodarilo mne,ale ocovi , ja neviem čo robil ,ževraj si cigaretu pripaľoval a dáko nestihol s volantom  ale tak škody neboli závratné,iba preliačený blatník a trochu spučený bočný stĺpik,inač pohoda dali sme to na kolesá a išla ďalej  A k tomu rámu,áno bol celkom v pohode netrebalo moc vyvárať 
|
Pon, 07.03.2011, 23:02 |
|
 |
juryj
Čumil
Registrovaný: Str, 16.02.2011, 22:30 Príspevky: 5 Bydlisko: Stupava / Bratislava
|
tak este dobre ze nepreletel na trechu.., a na kolesa ste ju normalne prevratili, dopadla a nic sa neposkodilo?, ani kvapaliny nejako nevytiekly, brzdovka a pod., no ja sa chysam na podvozok s karboskou a kefamy niekey ked sa oteply, lebo to budem moct robit len u znameho v jame, rozmyslal som ze ho prevratime nabok ako to mas ty, ale na podpery ramom, ale asi to bola zla rada znameho, radsej v tej jame, aj ked to bude strasna robota, mne to uz na niektorych miestach puchne pod starym gumoasfaltom a zadna cast ramu je chytena, ram palivovej nadrze na jednes strane uz nedrzy, tak to sa s tym bude musiet mierne pohrat, ale chcem to urobit cim skor, nech vydrzi este pokial mozno...
_________________ 'jazdim teren, aby som sa dostal na ryby' & 'ryby lovim pre radost' => 'off road pre radost'
--
|
Pon, 07.03.2011, 23:10 |
|
 |
012Roman_0
OFFROAD Expert
|
juryj píše: tak este dobre ze nepreletel na trechu.., a na kolesa ste ju normalne prevratili, dopadla a nic sa neposkodilo?, ani kvapaliny nejako nevytiekly, brzdovka a pod., no ja sa chysam na podvozok s karboskou a kefamy niekey ked sa oteply, lebo to budem moct robit len u znameho v jame, rozmyslal som ze ho prevratime nabok ako to mas ty, ale na podpery ramom, ale asi to bola zla rada znameho, radsej v tej jame, aj ked to bude strasna robota, mne to uz na niektorych miestach puchne pod starym gumoasfaltom a zadna cast ramu je chytena, ram palivovej nadrze na jednes strane uz nedrzy, tak to sa s tym bude musiet mierne pohrat, ale chcem to urobit cim skor, nech vydrzi este pokial mozno...
No akurát baterka vytiekla, a trocha vyžrala ten filter vzduchový,ten plastový oný  inač nič sa nepoškodilo,pohodka ...a v akom stave máš karosériu? reku či by ti nebolo najlepšie zhodiť kasňu z rámu ako mi lebo keď je na ráme tak sa to bude asi blbo robiť 
|
Pon, 07.03.2011, 23:14 |
|
 |
OFFroad4wd
Pandík
|
ty si nevyváral rám?  to je až v takom dobrom stave?? 
|
Pon, 07.03.2011, 23:17 |
|
 |
012Roman_0
OFFROAD Expert
|
OFFroad4wd píše: ty si nevyváral rám?  to je až v takom dobrom stave?? 
píšem že netrebalo moc vyvárať,takže nebol až v takom zlom stave ako napríklad paťov...ale bolo treba,na dvoch miestach od spodu 
|
Pon, 07.03.2011, 23:20 |
|
 |
juryj
Čumil
|
No tiez by sa zisla nikde vyklepat a mierne zagitovat, ale kasna ma velmi netrapi, skor ten ram, ale problem je ze to nemam kde urobit, mame akurat garaz na jedno normalne auto a regale s rybarskym vercajgom, takze ked tak s niekym dojednat priesotr, ved uz som zohnal manika, co takto povyvaral niekolko aut, tak s nim este prehodim moznost zhodenia kasne, ale predpokladam ze to nie je ako menit kolesa 
--
|
Pon, 07.03.2011, 23:24 |
|
 |
012Roman_0
OFFROAD Expert
|
No tak pozri pod koberec ako si na tom s hrdzou,kasňa na vitare drží na 8 silentblokoch a tá naša držala na 3 tak už sa patrilo s tým čosi robiť
No ak to neni kde robiť tak to je prd  Zhodiť to z rámu neni až tak ťažké,ale potom si treba všetko fotiť čo kde bolo a tak,mi sme zhodili kasnu behom druhého či tretieho dňa rozoberania 
|
Pon, 07.03.2011, 23:32 |
|
 |
juryj
Čumil
|
no pod kobercom je to v pohode, este vidno farbu, v rohoch kde bola mierna hrdza som tozagitoval a nastriekal zvnutra a ram je nazraty na zadnej casti zrejme iba zvonka, resp. zospodu, asi sa mierne potrapim iekolko dni v tej jame s karboskou, ale usetri to nejaky ten cas rozoberanim kasne, ved este to prediskutujem s chlapikom, tak dik za rady zatial, ved ohlasim sa priebezna asi aj zajtra, ale teraz uz pojdem pomaly drichmat nech je zo mna nieco zajtra, zatial sa maj faine
--
|
Pon, 07.03.2011, 23:44 |
|
 |
012Roman_0
OFFROAD Expert
|
|
Sob, 19.03.2011, 13:05 |
|
 |
OFFroad4wd
Pandík
|
je to super  a pri tvojom jazdení človek nikdy nevie čo odtrhneš  neber to v zlom veď väčšina z nás potom opravuje čo sa pokazí, poprípade odpadne  škoda že je taký drsnejší ten plech lepšie by bolo pekný rovný bez kadejakých tých pikačovín ako napr. slzičkový plech
ale vždy lepšie ako nič  už nech si pojazdný a čakám ťa v tornali 
|
Sob, 19.03.2011, 21:56 |
|
 |
012Roman_0
OFFROAD Expert
|
Dík  ále šak jazdíme jak ľudia  Ten plech určite pomôže  nádrž už dostala pár rán od spodu,a aj tak vypadá  . A to pod motorom to isté,tá nápravnica či ako to nazvať bola na jednej strane posunutá o 2 cm! takže to musela byť pekná šlupka...ale hydraulický zdvyhák to napravil
a k tej tornali,to ti neviem zaručiť 
|
Sob, 19.03.2011, 22:20 |
|
 |
simi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 24.03.2009, 22:54 Príspevky: 508 Bydlisko: Košice
|
_________________Toyota LandCruiser 95 Nissan Terrano II 2,7 TD Suzuki Vitara 1,6 16V Suzuki GSX-R 600 K2 http://www.youtube.com/xsimivwhttp://amass.sk/
|
Ned, 20.03.2011, 10:58 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|