Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 1:18
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 72  Ďalší
 Pandíkov "PROTOTYP" 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OFFroad4wd píše:
ahoj ďakujem za pochvalu gumy mám odtiaľto http://www.offroadshop.sk/pneumatiky.htm volajú sa RALLY2
odporúčam ich nie sú ani drahé a majú parádny záber ;-)

prosim ta a ako je ta pneu vysoka? ja len ci mi vojdu do justy...dik

Sob, 18.09.2010, 13:31
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
mishak tu sú výškové rozmery pandy aj gúm ;-)
Obrázok
viac sa ma pýtaj na PM-ke :wink:

Ned, 19.09.2010, 17:13
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:-D :-D vidim ze to pekne zeres a mas to zmaknute..ty si mi to tu zmeral ako do preospektu :D ale parada dik moc...aspon mam prehlad :)

Ned, 19.09.2010, 21:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja nechcem nijak podpichovať,ale ten výfuk vyzerá zranitelne :-D

Ned, 19.09.2010, 21:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:-D a ja že to je nášľap .......... :lol:

Ned, 19.09.2010, 21:59
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
prosím vás nezasierajte mi to!!!! :evil:
dnes som dúmal až som dodúmal a prišiel som na spôsob ako upevniť šekle na pandu.
testované, overené, parádne
drží parádne
z dlhej gurtne som odrezal asi 1,5metra a spravil si "stromovú" gurtňu akurát ta 4m gurtňa už je len 2,5 ale to stačí :wink:
ako som to robil vidno na fotkách plech som dal dnes dole dal ho od rámu preč vyklepal som ho a idem na ňom robiť nejaké úpravy :wink:
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
z plechu som zatial len vyrezal kúsok a zahol hore koniec plechu :wink:
Obrázok
Obrázok

edit..... na ukážku pre porovnanie panda sériový stav a teraz momentálny :wink:
prevodovku som vo štvrtok vybral a teraz je momentálne v oprave takže dúfam že Brezno sa stihne a neskončí sa to najhoršie
mám už aj tú kovovú prírubu z FIAT 127 väčšina talianov to má na pandách tak dúfam že nahradením hliníkovej za železnú prírubu sa vyplatí ;-)
pár foto :)
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok
a rám som poriešil ešte takto:
tá horná pásovina je tam navarená, vyklepaný plech strieknutý rám nové šrúby hrubé podložky kus som z toho vyrezal a je to :wink:
Obrázok Obrázok

Sob, 25.09.2010, 0:45
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak a mám tu zas nejaké informácie a chcem sa aj pochváliť :D
dnes sme boli o ulicu vyššie od nás po prevodovku z Pandičky keď mi mechanik čo ju zrepasoval hovoril čo a ako som dal naopak a tak tak... :-D ale povedal že je to aj tak dobré že som to poskladal a aj to šlo :wink:
takže zajtra ak nebude zlé počasie tak vymením komplet spojku nahodím prevodovku poloosi... a môže sa jazdiť :wink:
8.-10.októbra máme ísť s mackom do Poľska na pandový zraz a koncom októbra na offroad mániu, takže október bude zrazový :wink:
a aby som nezabudol, na prevodovke je už nahodená železná príruba z Fiata 127, poloosi som natrel na čierno takisto aj kardan a na kardane na tom kĺbe je originál manžeta rozdtrhnutá takže som to rozobral bolo tam plno vody a blata takže vazelínu vypláchlo von kardan bol suchý a hrkal, takže som to komplet rozobral guličky von miska von všetko von umyl som to hrubo vazelíny som tam narval a pomaličky skladal
zajtra musíme kúpiť manžetu na poloos na kĺb a tú dopasujem na kardan :wink:
pár fotiek
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok
a tu je prípravok na spojku ;-)
Obrázok

Ned, 26.09.2010, 16:02
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak zas mám niečo nové :wink:
vyfasoval som od Holanďana nákresy a presné miery na nášlapy na Pandu
stupačky chcem využiť neskôr dvíhaním budúceho hi-liftu ;-)
momentálne nemám materiál ale v pondelok si ho zabezpečím ale keďže v pande nie je v poriadku prevodovka tak znova ide na operáciu ale k mechanikovi ;-) nášlapy majú čas dôležité je aby panda bola v dobrom technickom stave... ešte treba vymeniť šoférové ložisko a čapy riadenia :wink: ak sa panda stihne spraviť do budúceho piatku alebo štvrtku tak ideme s pandou na Pandový zraz do Poľska :wink:
no ale k veci... tu sú tie nákresy akonáhle to budem robiť pridám nejaké fotky
už som si to pomeral poobzeral a bude sa to dať a ani nie ťažko :wink: :wink: :wink:
Obrázok

Obrázok

Sob, 02.10.2010, 0:01
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takže budú aj nášľapy hej? Tak to je super :wink: Fakt super pandička ... Tak veľa zdaru a nech tá prevodovka nehnevá :twisted: :wink:

Sob, 02.10.2010, 23:20
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dík :wink:
ale musím mať materiál a hlavne čas na tie nášlapy ;-)
dnes som bol kúsok na malom nákupe... kúpil som git,pyrmo, nejaké spony a silenblok motora škoda 120 ten som použil ako doraz rezervy.. viď. foto
roh dverí bol až vyžratý, takže som to kus vyvaril a takisto boli zhnité aj lemy zadných blatníkov tie som zaklepol a lemy so vyhol hore aby sa to kúsok rozšírilo
zajtra to obrusím a strieknem pyrmom
včera som nahodil originál plynové lanko s bovdénom lebo pandové bolo iné a plyn šiel ťažko keďže klapka je puntová a lanko bolo pandové :wink: no ale ten bovdén sa opieral o vyko ventilov na motore a aby sa bovdén lanka nespálil tak som vyrobil takú lištu......... ;-)
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

aby kardan nehrkal a aby zas nevymylo vazelínu a aby nevyschol ale ostal stále namazaný, tak som urobil naňho takúto manžetu originál je nalisovaná taka tenúčka ale tá sa po čase pretrhne tak treba poriadnu
Obrázok

celé si to robím tu:
Obrázok

Sob, 02.10.2010, 23:44
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pandik,

vysvetli mi, preco tolko krasneho usilia a penazi a vsetkeho investujete do takehoto auta ?

Nie je to mrhanie?

Obrázok

Ned, 03.10.2010, 11:06
Profil ICQ
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pandik som nasiel nieco pre teba :)
Obrázok

Ned, 03.10.2010, 12:55
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
gulvas: mal si ty tiež pandu neviem či ešte máš ale očividne asi si na to neprišiel
a nenávidím tieto sprosté otázky :evil:
fakt by sa mal dať k profilu aj vek lebo väčšina asi pozabúdala koľko mám rokov :evil:
jasan21: ďakujem za obrázok :-D kung fu Panda :wink: je dobrý

ALL:
dnes som sa hrajkal s brúsením... jedna strana ešte nie je zatvrdnutá takže brúsenie druhej pogitovanej strany bude až nabudúce, nejdem sa plašiť zbytočne ;-) jedná strana je zatvrdnutá obrúsená takže som to hneď striekol pyrmom nahodil som plasty na bok a nahodil aj 4x4 znak ktorý tam cca 1mesiac nebol :P
napadlo ma keďže pyrmo tvorí taký pružný oný ako sa hovorí povrch, tak som striekol hneď aj hajzel šnorchel a nakoniec aj hadicu aby nesvietila tak a úchyty na šnorchlík :wink:
zajtra počas mojej neprítomnosti panda pôjde asi o 0,5km od domu k jednému mechanikovi. ten skúsi ešte niečo porobiť s tou prevodovkou ale neverím tomu že nepôjde von :cry: takže ak sa stihne to spraviť tak sa stihne a pôjdeme v piatok na pandový zraz do Poľska ten je pri meste lodž: Tomaszów Mazowiecki
takže dobrých 400km cesty tam aj naspäť ale bude pekný program na celý víkend :wink:
ale ak sa nestihne tak bohužiaľ nikam sa nepôjde nuž tak nič sa nedá robiť hlavne nesmieme vynechať OFF Road BREZNO na kt. sa veľmo tešíme :wink:
offu zdar a ako vždy pridám pár foto :wink:
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok

Ned, 03.10.2010, 17:18
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OFFroad4wd píše:
a nenávidím tieto sprosté otázky :evil:
fakt by sa mal dať k profilu aj vek lebo väčšina asi pozabúdala koľko mám rokov :evil:

tak este raz:

- viem kolko mas rokov
- nechapem co ma vek spolocne s mojou otazkou

pytal som sa ze preco investujes svoj cas a (predpokladam) aj otcov cas a peniaze do upravy prave takehoto auta

ocividne si (ste) sikovny

tak ci tak soferovat by si nemal tak sa pytam ze preco Panda?

Obrázok

Ned, 03.10.2010, 17:35
Profil ICQ
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
prečo panda? neviem ti nijako odpovedať tak napíšem ti... preto :wink:
a otec len sem tam mi s niečím pomôže a s chuťou
on mi to len investuje ja opravujem, vyrábam a upravujem... nefrfle mi do toho tak bol by som rád keby si mi do toho nefrflal ani ty :wink:
platí? :P

Ned, 03.10.2010, 17:52
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 72  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný